icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

tinkerbell
6. feb 2010

s tym dozorom mas uplnu pravdu, to je fakt, ze clovek nestiha ani na WC, ja som tiez robila v kancli, a ked to porovnam, bolo to lepsie, lebo mi nikto neustale nepistal za usami:"paaaaniiiii uciteeeeelkaaaaaa" a tiez som mohla hocikedy odbehnut. Moja kamoska sa snazi o dieta a robi v 4 - zmennej prevadzke, a v porovnani s nou to zase ja mam lepsie. Idealne zamestnanie pocas tehotenstva je ziadne 😉

zuzanockamt
6. feb 2010

jasne, ze ked robis manualnu pracu, tak ta nasa je lepsia ... ja poznam idealnu pracu ... hocico v kancli

zuzanockamt
6. feb 2010

tinke ... a ty mas I ci II stupen?

tinkerbell
6. feb 2010

1. stupen, teraz mam tretiakov

zuzanockamt
6. feb 2010

no tak to mas super ... ja mam pubertakov ... teraz mam 7 a 8

tinkerbell
6. feb 2010

tak to ti nezavidim, aj ked ja uz som raz mala tretiakov, z ktorych som myslela, ze sa asi zblaznim.

zuzanockamt
6. feb 2010

mne sa zdaju ti krpati praveze v pohode 😀 ... ale aj tito velki sa daju, len mna hlavne nebavi kopec roboty navyse, ktora je zbytocna

tinkerbell
6. feb 2010

Jej, zuzanocka, my sme si uz kedysi pisali na mojasvadba.sk v teme mala svadba 🙂 My sme planovali max 25 ludi na svadbe a nakoniec nas bolo 48, ale bolo to fajn 🙂
O tej robote navyse ani nehovor, same papierovacky, povinna triednicka hodina 1x v tyzdni, informovany suhlas na kazdu vychadzku......

zuzanockamt
6. feb 2010

no to hej, aj u nas pozavadzali same novinky ... a este musime aj stvrtrocne, vstupne a vystupne prace statisticky spracovat 😝
heeej? .... no sranda aka nahoda s tou svadbou ... ja som uz aj zabudla, ze som nejaku svadbu mala 😅 ... v aprili budu 3 roky ... my sme mali 13 ludi

tinkerbell
6. feb 2010

Esteze pojdeme onedlho na tu matersku, a potom mozno na dalsiu 🙂 Ja som sa vydavala v auguste 2009, a tiez mam pocit, akoby to bolo strasne davno.

zuzanockamt
6. feb 2010

tak to si cerstva mladomanzelka 🙂 ... tak ja planujem len jednu MD z mnohych dovodov

jika80
6. feb 2010

tinkerbell - ta pn v prvom trimestri je hlavne kvoli vselijakym chorobam, ktore decka prave maju, je tam vyssie riziko nakazenia ako v kancelarii

tinkerbell
6. feb 2010

zatial som sa nenakazila, dufam, ze sa to ani nestane, ale na jesen som mala 2 x po sebe anginu a doktor hovoril, ze si mam stale umyvat ruky a nic nejest s neumytymi rukami, ani si prsty neoblizovat, ked otacam stranky, lebo, ze decka pochytaju vselico so spinavymi rukami, tak odvtedy si davam velky pozor

anarida
autor
6. feb 2010

Ahojteeee 😵 kočky ako sa máte čo nového?Asi to nejdem dočítavať lebo by som mala do zajtra čo robiť ako tak pozerám 😅

agentkak
6. feb 2010

čaute babule tak ako ??ja len som sa nikde nedočítala či môžem papať čilli a feferony...mne to strašne chutí len aby to bábetko neštípalo alebo čo .. neviete náhodou ??
tinkeebell ty si priamo z TT? lebo aj ja som z tt ale už bývam v malackách 😅

mywiel
6. feb 2010

agentak babatko este neciti chute to az do druhého trimestra tusim mozes jest vsetko co ti chuti, ved aj Mexicanky a Indky jedia pikantné jedla ak ti z toho nie je zle tak kludne. 😉

andzi
6. feb 2010

Ahojte, nemám šancu vás prečítať...
agentka - ako štátnice?
Ja som od včera akási chorá, určite to kvôli blbému kolegovi, ktorý je taký chorý, že ani nerozpráva, len chrchle, kašle, roznáša bacile ale hlavne že chodí do práce, aby si nepokazil výplatu. ☹

mywiel
6. feb 2010

Chcela som napisat, ze az od druhého trimestra zacina citit chute. 😉 Jedz co ti robi dobre. 😉 Inac baby je to sila ostal mi jeden ovu test a funguje ako tehu test normalne je pozitivny. 😀

zuzanockamt
6. feb 2010

my sme sa akurat vratili z nakupu a ppredtym sme sa boli prejst ... stale mi je zle od zaludka a ked dlho chodim, tak ma ta hnusna kostrc tak boli, ze ledva chodim ... asi budem musiet ist v pondelok k dokine alebo co s tym ... uz neviem

tinkerbell
6. feb 2010

agentkak - ano som z TT 🙂 Ako sa zije v Malackach?

anarida
autor
6. feb 2010

🙂 dobrý večer je tu niekto? 😕

anarida
autor
6. feb 2010

😕 kde ste všetky kočky? ☹

ivanulienka81
6. feb 2010

ahoj anarida,
ja som sem akurat na skok dobehla 😉

evulka777
6. feb 2010

Dobrý večer. Aj ja by som mala rodiť v septembri. Tak sa pridávam. 🙂

ivanulienka81
6. feb 2010

ahoj evulka 🙂

anarida
autor
6. feb 2010

Ahoj Ivi 🙂
Ahooj Evulka vitaj 😉

anarida
autor
6. feb 2010

Ja sa nudím baby 😅 😅

zuzanockamt
6. feb 2010

ja som konecne dokoncila 2 analyzy, ktore potrebujem na pondelok do skoly ... a teraz by som mala ist doplnit energiu 😀 😎

anarida
autor
6. feb 2010

Baby a do tabuľky nehce nik pridať??? 😕 😕
Zas až budúci víkend pridávam 😉

lulu723
6. feb 2010

Ahojte baby tak ako sa vam dari?mne fajn aj ked byvam este dost unavena.

vitam novu tehulku evulku 🙂 ja byvam kusok od NMnV v dedinke Lubina sem sme sa prestahovali zo Starej Turej 😉

no idem asi do hajan,lebo sestra je u nas a uz spi v obyvke tak nemozeme kukat ani telku.druha je v spalni,ale tam zase spi mala tak ideme teda spat.