♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@zuzanockamt a podľa našej Lenky aj chutnejšia 🙂 nevieš náhodou či existuje aj antirefluxná beba? alebo je len jeden druh?
@janica81 a koľko Ti vypije? ja som zarábala podľa toho ako je písané na krabici a naša má čo doháňať 😉 za druhý mesiac pribrala 1200g a v priebehu tretieho len 280g čo bolo strašne málo.
@panki je aj HA a aj AR ... ja kupujem obycajnu, lebo nas nema chvalabohu ziaden problem
nas najskor priberal 350 g/tyzden, potom 250 - 300 g a teraz mu to vychadza okolo 135 g ... postupne sa to bude ukludnovat
@michaelabj bola som prekvapena ale nie len večer trochu kopal nohami a cestoval po postielke
@leomami už to začínam vstrebávať....veď nie som prvá ani posledná. A má to aj svoje výhody, o 20.30 zaspala (čo pred tým najskôr o 22.00) a zobudila sa až teraz o 3.30, to spala 7 hodín a vytvorila rekord 😉 a teraz bude máť spokojnú, oddýchnutú maminku 🙂 všetko zlé je na niečo dobré
@panki a kolko ti vypila pred spanim? U nas aj napriek dokrmovaniu toto vobec nehrozi...
@stvura no my zle spime,ale to nie len teraz 😀 Nas niekedy v noci spi dokopy len 6 hodin co je podla mna velmi malo,no netusim co urobit aby spaval dlhsie...Aspon ze ja mam len jedno,s dvoma nespavcami musi byt este vacsia sranda 😒
@elixia zarobila som jej 200ml ale vypila 160ml.
@leomami má to svoje pozitíva ale už vidím aj veľké negatívum. Máme reflux a keď jej dám večer UM, tak mi v noci a ráno všetko MM čo vypije vygrcká. Stalo sa to včera, myslela som že náhoda (lebo máme niekedy lepšie dni a horšie) ale dnes to isté, grcala asi 5-krát kým všetko nevygrcala. Ale večer po UM ani kvapku nedá von, lebo hneď zaspí.

@panki ja som zasa pocula ze najviac sa chutovo podoba sunar 😀