icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

hilaris
6. jan 2011

@panki ja som zasa pocula ze najviac sa chutovo podoba sunar 😀

panki
6. jan 2011

@zuzanockamt a podľa našej Lenky aj chutnejšia 🙂 nevieš náhodou či existuje aj antirefluxná beba? alebo je len jeden druh?
@janica81 a koľko Ti vypije? ja som zarábala podľa toho ako je písané na krabici a naša má čo doháňať 😉 za druhý mesiac pribrala 1200g a v priebehu tretieho len 280g čo bolo strašne málo.

zuzanockamt
6. jan 2011

@panki je aj HA a aj AR ... ja kupujem obycajnu, lebo nas nema chvalabohu ziaden problem

janica81
6. jan 2011

@panki a kolko vazi spolu?
ja zarobim 120 ml... a kym 1x nevypluje cumlik drzim...niedy vypije 50, niekedy vsetko... 🙂

panki
6. jan 2011

@janica81 teraz neviem, včera vážila 5860g ale to po tej 200 UM. dnes ju odvážim pred kúpaním ale počitam max. 5700g. aj ked na doktorkinej váhe váži vždy viac

janica81
6. jan 2011

@panki vsak ale to nie je malo... na dievcaatko

panki
6. jan 2011

@janica81 viem že neni, ale to preto že mi za ten druhý mesiac pribrala tak veľa. Vlastne na konci 2. mesiaca mala 5kg a teraz dnes má 4. mesiace a má len o 600-700g viac a 300g za mesiac je podľa doktorky málo.

hilaris
6. jan 2011

@panki aj my sme v priebehu tretieho mesiaca pribrali len 200nieco gramov a zdalo sa mi to strasne malo (lebo pred tym sme mali 1kg/mes) ale lekarka reagovala ze pribrala pekne 🙂

zuzanockamt
6. jan 2011

nas najskor priberal 350 g/tyzden, potom 250 - 300 g a teraz mu to vychadza okolo 135 g ... postupne sa to bude ukludnovat

estterka
6. jan 2011

@panki no nasa nema ani cumlik,prstek obcas,ale dudluje vacsinou prsnik 😀

panki
6. jan 2011

@hilaris lebo má asi celkovú váhu peknú, ani mne nepovedala nič ked prvý krát pribrala len 280g, ale druhý krát už mi povedala že by mohla aj viac. uvidíme čo povie 19.1. to ideme aj na preočkovanie ☹

janica81
6. jan 2011

@panki vsak vravim som prekvapena...lebo aj nam povedala ze mame dost a pribrali sme asi 400 za mesaic

hobit
6. jan 2011

@panki aj my tak vazime, presne 5800 a pribral 500 g za mesiac, doktorka povedala, ze to staci, ze uz teraz nebudu priberat takym tempom ako na zaciatku

krtica11
6. jan 2011

@michaelabj bola som prekvapena ale nie len večer trochu kopal nohami a cestoval po postielke

leomami
6. jan 2011

@panki "hlavu hore"bude dobre...😉ja tiež dokrmujem s bebou...😉 a aj keď som bola z toho smutná,nemôžem ho predsa nechať hladného...;)

leomami
6. jan 2011

@estterka ja som už kúpila všetky možné dudle a aj tak chce dudlať len prso😉😉

leomami
6. jan 2011

@panki a ešte je aj beba sensitive,proti kolikám..ja som najprv skúšala tú bebu HA ale mal vodovú stolicu po nej...ale ak už budeš dokrmovať a malá má reflux,tak by ti mohla detská dr. predpísať tú bebu AR,myslím...😉skús sa na to opýtať...

estterka
6. jan 2011

@leomami nuz,vie co je najlepsie pre nho 😵 😵 hoci,je pravda,ze ja ked si vecer lahnem do postele s malou a zoberiem knihu,je mi jedno,ako dlho dudlikuje a zaspinkava pri tom pomaly,ty mas tri deti,to uz je asi o inom,nie?

panki
7. jan 2011

@leomami už to začínam vstrebávať....veď nie som prvá ani posledná. A má to aj svoje výhody, o 20.30 zaspala (čo pred tým najskôr o 22.00) a zobudila sa až teraz o 3.30, to spala 7 hodín a vytvorila rekord 😉 a teraz bude máť spokojnú, oddýchnutú maminku 🙂 všetko zlé je na niečo dobré

stvura
Odpoveď bola odstránená
elixia
7. jan 2011

@panki a kolko ti vypila pred spanim? U nas aj napriek dokrmovaniu toto vobec nehrozi...

@stvura no my zle spime,ale to nie len teraz 😀 Nas niekedy v noci spi dokopy len 6 hodin co je podla mna velmi malo,no netusim co urobit aby spaval dlhsie...Aspon ze ja mam len jedno,s dvoma nespavcami musi byt este vacsia sranda 😒

hobit
7. jan 2011

@stvura nam sa kazi spanok, z jedneho papania o 3tej, su uz 2 - o 2hej a o 5tej + medzitym 100x dudku do pusy alebo pohladkat, chytit za rucicku, vcera som sa uz nastvala a prirazila som postielku so stiahnutou bocnicou k nasej posteli 🙂

leomami
7. jan 2011

@estterka no,to je pri troch..no ale aspoň mi spinká v noci...😉 a dúfam,že čím bude starší,tak nebude už tolko potrebovať "dudlať mamu"😉😉

leomami
7. jan 2011

@panki super,nie je nič lepšie ako vyspatá mamina...😉 mne keď malý spinká tak dobre v noci,že si oddýchnem,tak mám potom tolko mlieka,že vôbec nepotrebuje UM...😉 uvidíš,že to pomôže aj tebe...držím palce

leomami
7. jan 2011

@hobit aj nám sa pohoršil spánok,po očkovaní...trvalo to pár dní a potom sa to zlepšilo...🙂 a inak hviezdička má u nás veľký úspech,vydrží sa na ňu pozerať dosť dlho...😉

hobit
7. jan 2011

@leomami hej? to je super, aj mne sa zdalo, ze by ho to mohlo bavit, ale ocinko povedal, ze taku hroznu melodiu pocuvat nebude a ze je to primitivne 😀 u nas boduje stale kolotoc 😉

panki
7. jan 2011

@elixia zarobila som jej 200ml ale vypila 160ml.
@leomami má to svoje pozitíva ale už vidím aj veľké negatívum. Máme reflux a keď jej dám večer UM, tak mi v noci a ráno všetko MM čo vypije vygrcká. Stalo sa to včera, myslela som že náhoda (lebo máme niekedy lepšie dni a horšie) ale dnes to isté, grcala asi 5-krát kým všetko nevygrcala. Ale večer po UM ani kvapku nedá von, lebo hneď zaspí.

stvura
Odpoveď bola odstránená
hobit
7. jan 2011

@stvura tak snad raz zacnu spavat normalne 😉 ja som inac hrozny spachtos, normalne sa divim ako to zvladam

stvura
Odpoveď bola odstránená