♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@leomami no tiež som myslela, že bude čím ďalej len lepšie... haha, pekne som sa mýlila 🙂 , už radšej nečakám nič... čítam, že ste chorí, tak sa skoro vyliečte...a tie kiahne to je sila, ja by som hneď utekala odtiaľ preč 😀
@elixia riadna sranda...nič som nestíhala...vidíš aj my sme sa po 3. mesiaci zmenili 🙂
tak mne najnovsie fabi pyta jest kazde dve a pol hodiny a co mi v noci prespal celu, tak teraz sa okolo tretej budi na krmenie este. uz druhy den to trva. a pritom cez den vacsinu prespi. mam dojem,ze ked mu tento rastovy spurt skonci, tak budem zasa vytriedovat zo skrine gate a overaly, co uz neoblecie 😅
@ladywitch26 my sme toto iste mali asi 2 tyzdne cez sviatky. teraz uz sa zas umoralnil 😀
@elixia hehe, my by sme si asi mohli podat ruky 😀
zajtra chcem oprat a vyvesit 2 pracky a upratat tak som zvedava kam sa dopracujem 😉
a este som zabudla, Tobi sa vie aj krasne hrat, no samozrejme len vtedy ked je niekto pri nom, ked si dovolim odist mu z dohladu, nedajboze do inej miestnosti, hned mi predvedie, ako vie krasne nariekat 🙂
Ahojte, davno som tu nebola..Bude to tym, ze moja Kristinka cez den spi max.3 krat po pol hodine aj to len ked je cerstvo najedena, prebalena a uhojdana na rukach..kedze ma uz 6,5 kg a ja som tintitko, tak radost :-/ A strasne viska ked nechce spat, chudaci susedia.. V noci sa budi asi 3 krat a o 6tej budicek...aaaaa, zmeni sa to niekedy??? ved to ked bola mensia tak viac spala..
No a este k tym zubkom...tiez ziadne nevidiet, ale v ustach ma vkuse vsetky prsty a slinta ostosest..a vecne nespokojna...tiez vsetko strka do ust..vsetko okrem cumlika, ten odmieta od narodenia...
A zajtra mame 4 mesiace 🙂
@gabika17042010 nas ma 7 a pol kila cistej vahy :D kriiize a chrbtica v haji :D
@gabika17042010 Aj Odndrej výska... co výska... ziape a piští ako pavián 😅 ( a to sa nejeduje, len upozorňuje, ze si ho máme viac všímať)
Ja som vzdala uspavanie na rukach, by som mala po krizoch ... som si nasla fintu, ze ho polozim do postielky, a capkam po plienke medzi nozkami. S krpcom trasie cele telo a je spokojny, zaspi dokonca skor ako na rukach. Vyskusajte 😎
a idem sa vam postazovat :( sme od soboty u mojej mamy, kvoli mojej skole,ale ta zmena prostredia je strasna, maly je vyplaseny, neni mu moc do smiechu,ked sa donho ozve dkto iny ako ja alebo tatino. potom skryvi ustocka a plac...boli sme na navsteve u sestry,ktora ma 3 a 5 rocne deti,ale hroza, vrieskali a skakali kolo neho shrkalkami,ze sa zlakol a rozplakal...ale najhorsie je ked sa kupeme..-prvy krat,ked sa kupal,bol vyplaseny a unaveny....tak sme ho nnechceli natahovat, ale ked sme ho zacali vyzliekat v kupelni spustil plac, vzala som ho ja, ze sa pri mne upokoji,no nie...a kedze mama ma mensiu vanicku,ako mame doma,tak sme sli do velkej vane ☹ no to bola hroza......maly plakal, jakeby sme ho rezali a ja s nim,bo som bola v soku,ze tak place...ked tak este neplakal, a tak to bolo aj dnes aj vcera...doma ked sme ho kupali,tak bol stasny a rehotal sa ... :( :(
@gumimaci No kiezby to capkanie aj na nas zabralo.. mozem byt rada, ze sa to celkom dari na fitlopte..ale drzat ju aj tak musim ale aspon daco...
@norikk Ja jaaaj, male bejbinky nemaju radi zmeny prostredia, aj ked my ked sme boli na navsteve u nasich prvy krat tak si mala vsetko obzerala a dokonca tam zaspinkala..ale je pravda, ze sme tam neboli cez noc a len na 2 hodiny..
Uz som tu nebola strasne dlho, ale vidim, ze vase deticky su vsetky velke a usmievave. Nas ma 4 mesiace a tyzden, cca 6300g a usmievat sa sice usmieva, ale nahlas sa nezasmial este ani raz-obcas zvyskne. Celkovo je vaznejsi. Vo vanicke je uplne vazny. Tam sa este nikdy nezasmial. Nevadi mu to, ale zrejme z toho ani nie je nadseny ako ine deti. Cez sviatky sme mali sopliky asi 2 tyzdne a od vtedy sa mi budi v noci kazde dve hodky, niekedy ochka uz po hodinke a vrieska az kym si ho nedam na prsko. Najnovsie vsak zacal byt strasne nepokojny - cely sa myka aj pri papani, sklbe ma za tricko a po 5 minutach sa zacne na mna otacat a usmievat sa na mna a vtedy viem, ze je po papani. Najhorsie su tie noci. Ked mal 2 mesiace budil sa 2krat za noc. Neskor sa zacal budit uz aj o polnoci, aj skor, takze 3krat za noc no a teraz je to hruuuuuza. Nezda sa mi, ze je hladny, mlieka mam dost. a zubky mu tusim tiez este nejdu. Mate na caste budenie nejaky recept baby??? A ozaj - uz sa vam vsetkym 4 mesacni otacaju na brusko? Nas nic...akurat sa teraz posledne dni zacal vytacat do C-cka a obzera sa za hlavu...ale otocit sa tak neotoci.
@veve10 nooo my vstavame asi 3x v noci od zaciatku...a nejako to neriesim...nastastie len zamrnci...dam cicku a zase spime...🙂 horsie je ked uuz o piatej ma oci ako svet a smeje sa a skrieka ako papagaj....
myslis pretacanie z chrbatika na brusko?? ani nam sa to nepodarilo este...ale neriesim too...vsak ked bude chciet to dokaze...ale je velmi velmi zvedava...ked chce nieco vidiet cela sa dokruti 😀
@gabika17042010 ani vonku v kociku nespi?
@gumimaci to capkanie poznam, akurat, ze Tobiho musim mat este pri tom aj na rukach 🙂
@norikk my sme boli cez vianoce 2 tyzdne u nasich, kde byva aj sestra s 5 a 8 rocnymi babami, ktore si myslia, ze snad ho aj same dokazu okupat a v okoli byva dalsich niekolko clenov nasej rozvetvenej rodiny takze presne viam o com hovoris...skuste radsej tu malinku vanicku
@veve10 to s tym papanim mame aj my presne tak isto, katastrofa....nas sa tiez este nepretaca, to maju este cas predsa
u nas vravia,ze sa deti zacnu najprv otacat bruska na chrbatik 😕
@hobit no citam, ze to mas podobne ako ja 😝 ... uz mi tiez aj pri jedeni zacina vymyslat a spanok velmi podobny ako ten tvoj malinky ... este budeme mat veselo 😀
nas sa uz z bruska na chrbatik otaca. vystrie jednu ruku, tym sa vlastne odrazi a uz lezi na chrbatiku 🙂 Chcela som sa opytat..uplne od veci..baby co mate prve babo, rozmyslali ste uz nad druhym? 😀 Ja len aky vekovy rozdiel by ste dali. Ked maly zaspal, tak som rozmyslala, kedy by som mu mala zaobstarat surodenca. Viem, ze teraz minimalne rok-dva na nic take nepomyslim, lebo mi da poriadne zabrat a uz 4 mesiace snivam o spanku dlhsom ako tri hodiny. Ked sa narodil, tak som po tej prezitej hroze vsetkym oznamila, ze moj bude jedinacik.. 😨 ale asi nebude 😉
@lola79 no jedinacik rozhodne nebude...este par mesiacov a budes vazne uvazovat nad dalsim 😉
@gumimaci zaujimavy sposob uspavania 😀 nas nastastie spi, ako ho polozim do postielky. pritiahne si plysaka ku tvaricke, ja ho parkrat pohladkam po licku, on zavrie oci a spi. zato s jeho sestrou som si uzila....hodiny a hodiny natriasania na fitlopte denne. 😝
@veve10 fabien tiez tak najnovsie papa. schmatne mi tricko a sklbe. a potom sa odtiahne a zacne rehotat mne do tvare. alebo este s bradavkou v puse prestane tahat a uz mu vidim take sibalske iskricky v ockach. a zacne blabotat, ale bradavku stale drzi medzi dasnami. az po chvili sa pusti, a to sa uz nahlas smeje a je po jedeni.
@norikk
@janica81 ano, je to jednoduchsie, to budu robit skor, teda nas to uz aj robi, ale neviem ci vedome alebo ho proste tak vykoti 🙂
@zuzanockamt tak vidim, ze nie som sama co sa takto zabava...som teda zvedava, cim na prekvapi dalsi level 😀
@lola79 surodenec? ja som vzdy hovorila, ze chcem 2 deti hned po sebe, uz to nehovorim 🙂
@ladywitch26 nejako nam vsetci vymyslaju s tym jedenim teraz, to je nejaky typicky znak 4. - 5. mesiaca? 😕
@hobit nooo presne...nasa Nela ked je na bruchu sa tak dviha ze ju proste vyvali na bok 😀 😀
@lola79 jasne ze rozmyslali...ja nechcem velky rozdiel medzi detmi....moj taky tajny plan je ked bude mat mala 1,5 tak sa zacneme snazit...aby bol rozdiel medzi nimi 2-3 roky...to sa mi zda super....vytrapis sa...ale ked to vychovas mas uz pokoj 😀 myslim vypiplat od malinka do tych 3 rokov 🙂

@elixia No kde by sme boliiiiiiiii 🙂 Dospavame prebdene noci, odzdobujeme stromceky, zehlime kopce bielizne, chodime na dlhe prechadzy a nakupy 🙂
@janica81po zubkoch este ani vidu ani slychu, tak nech to tak este nejaky ten mesiac ostane