♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
No tak som bola krpca hodit na vahu, nech vie,me aj my. lebo naposledy sa vazil 15teho decembra a to ma 5980g, teraz mi vaha ukazovala rovnych 7kg, ale asi ma trosku menej kedze mal plienku a bol obleceny. A dlzku ma 65cm, uz som dupky a overaly zacala davat velkost 74. bodycka stale 68... mne sa zda, ze posledny mesiac zacal menej priberat aj ked papa stale viac... ale on je ako zive striebro. 😕
@zuzanockamt Zuzi ja myslim, ze ako ti zacne lozit, tak uz tym tempom ako terazu priberat nebude, a postupne sa dorovna s ostatnymi (alebo oni sa dorovnaju k nemu 😀 )
no,nasa mala vo stvrtok 9150gr a vcera sme mali 5 mesiacov 😀
@gumimaci to hej, potom uz to nepojde takym tempom, ja vychdzam aj z toho, akym tempom pribera rastie maly Brano, lebo idu tymto smerom dost podobne, len Jurko je tazsi a dlhsi ako bol Brano v jeho veku a ten teraz nosi 98/104, tak Jurko bude na tom podobne
@estterka myslim, ze hannah zatial vedie 🙂 ... ja idem v stredu k lekarke, tak som zvedava, ci ho aj odvazi, ale necakam nad 9 kg, no uvidim, ci ma neprekvapi 😀 ... no ako 5-mesacny tych 9 aj cosi urcite mat bude
baby, som sem prišla pozrieť ako sa tu máte a čo čítam nechápem - čo stými babatkami robíte že sú také velké a tažké? moje malé malo minulý týžden 6150 gramov a 62-63 cm to je polovičné bábo oproti vasim 😕 😕
ahojte,poradite mi,ako dlho davat probiotika?? konkretne nutrolin B ... sa mi zda ze 6 dni, mozem aj po uzivani antibiotik,?? a my mame 8300 g sme dnes boli na kontrole u tej mojej byvalej detskej....este furt sme odcestovani, nasa detska nas asi poslem niekam,lebo furt ked odcestujeme,sme chori ☹ tak behame po cudrzich lekaroch
Baby, ja som az po 30 rokoch zistila, ze termix vyrabaju 2 firmy, a ja ze preco mi kazdy krat inak chuti 😅 😀 teraz este musim zistit, ktory je ten co mi chuti viac 😝
ahojte...
moj synček sa narodil 9.9 a k dnešnému dňu už vážime desať kg 🙂 je tu niekto z Košíc -jazera kto by sa pridal kočíkovať ? 😉
čo dávate papať svojim detičkám, keď sú takí obríkovia 🙂 my papáme skoro každú hodinu, ešte aj v noci dvakrát 🙂
Ahojte maminy...tedaaa,to aké váhy tu čítam?😉 my máme ledva 7kg,malý mal teraz hnačku,tak schudol...😢 dúfam,že už nás všetky choroby zďaleka obídu...;) inak k tym probiotikám,začnem aj ja dávať,určite to je super aj na imunitu,aj na bruško...😉
len su hnusne 😝 maly vypluva
Jakubko papá Sunar a do teraz sme boli na Sunare HA 1 asi druhý týžden sme na obyčajnom Sunare .Jeho dávka je 210 ml.Na noc jeme kašičky plnú flašku a to okolo siedmej pol osmej do rána nič ani čajík .Je to taký moj pokladík mame aj spať dá celú noc.Začali sme už aj obedík zeleninku a ovocie no to mu až tak nechutí.Jakubko je preto taký lebo od narodenia je na sušenom mliečku.Ja zas trpnem každú poradňu že zas koľko bude vážit no jemu sa nedá dať menej
jooj kocky my uz nosime 80tku nechapem to ale musime 😅
Ahojte ... ta moja mala princezna je pricucnuta celu noc. nie od hladu, nie od smadu... ani cumel nechce ako nahradu co doteraz nebol problem... uz ma chrbat boli z toho vecneho lezania na boku... a ani sa velmi nevyspim. dufam ze ju to niekedy prejde...

@janica81 krasnucka je🙂 Tak my mame aspon viac vlasov 😀
@svura ja nechcem maleho tuckaaaaaaa 😀