icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

mini11
9. feb 2010

Ahojte baby, hlasim sa po ultrazvuku 🙂 Vsetko je ok, som 8tt 6d 😉 TP je 23.9.2010. Srdiecko krasne bije. Velmi sa tesim, vcera sme totiz boli na pohotovosti, zacala som spinit 😒 Ale vraj je vsetko OK, teraz som na PN. Chcela by som sa pridat do tabulky, ale neviem, kde su tie udaje...

mywiel, neboj sa, vsetko bude ok 😉 Ja uz nemam ziadne priznaky, len prsia mam citlive a este som aj spinila a vidis, vsetko je ok. Nestresuj, aj ked je to tazke...Drzim palec.

ericka310
9. feb 2010

to je ozaj strasne, co s tymi detickami stvaraju....vyzera to ako tyranie deti 😲

mywiel,nemaj strach a skus mysliet pozitivne....uvidis, ze to bude v pohode....ale aj tak budem na teba mysliet, urcite nam daj vediet ako si dopadla
viem ako sa asi citis, tiez som mala strach o male, ked som v 8tt zacala krvacat....ale nastastie bolo vsetko v poriadku...tak hlavu hore 😉

mini11
9. feb 2010

ericka a velmi si krvacala? tiez sa mi to stalo v 8tt...

ericka310
9. feb 2010

mini, mne sa zdalo ze dost, ako ked mam 1.den M, preto som sa aj tak zlakla.....ale nebolo to trvajuce krvacanie, len take jednorazove na WC....gyn. ma hned prezrel, malinke bolo v poriadku aj srdiecko som vtedy videla prvykrat, az som sa skoro rozplakala, ale vedla nasiel hematom , tak si ma nechali v nemocnici 3 dni a teraz som na PN az do konca 1. trimestra

alda
9. feb 2010

ahojte mamicky, aj buduce mamicky 🙂 🙂 🙂
rada by som sa aj ja k vam pridala. citam vas uz od zaciatku a dlho som vahala ci sa pridat. hned na zaciatku tehotenstva som mala problemy, tiez som bola 2 tyzdne na PN kvoli hematomu, ale nastastie sa vstrebal.
nevolnosti mam aj ja, a to hlavne vecer. zatial som nevracala, snazim sa vsetko predychat, neviem dokedy mi to vydrzi. rano ma natahuje zo zubnej pasty. stava sa to aj vam? aku zub. pastu pouzivat, aby ma nenapinalo??

lulu723
9. feb 2010

Ahojte baby viem,ze je este strasne skoro na to,ale ked uz budete mat babetka tak aj vy budete ucit svoje babetka znakovu rec?ja som to chcela vyskusat na Erike,ale nejako som sa k tomu nedostala,aj ked teraz z tym asi zacnem,lebo pre vsetko co chce len mrnci a ja neviem co vlastne chce.takze jej objednavam celu sadu na znakovanie nieje to ani moc drahe a druhe budem uz podstivo ucit znakovat.

a inac sa mam fajn ziadne komplikacie brusko rastie ako z vody uz sa aj tazsie prehadzujem v posteli,ale este to neni take zle.ved som len na zaciatku 😉 18.2. idem na krv a moc to tam asi umrem od hladu musim si nejaky keksik zabalit a nejaku vodicku.inac som zdrava 🙂

alda to som este nepocula,ze by niekomu bolo zle z pasty ja pouzivam elmex.a skusala si aj nejaku detsku?hadam z toho by ti nebolo zle 😉

lulu723
9. feb 2010

nywiel ja som si necitala co sa ti prihodilo.az teraz som ostala jak obarena ked som si to citala 😒 nebojkaj zajtra budem na teba mysliet ved nadej umiera posledna.ked to takto tu citam co sa tu vsetko robi tak mam normalne strach,aby sa aj mne nieco take nestalo,lebo ja sa dost namaham a furt cosi robim aj ked si potom doprajem oddych,ale aj tak.mna len tesi to,ze mam sem tam bolesti v podbrusku...

alda
9. feb 2010

lulu aj mne sa to zda cudne, ze ma natahuje z pasty, ale je to tak, pouzivam colgate, ale asi vyskusam nejaku detsku, uvidim co to so mnou urobi. je to fakt cudne, hoci mam skor nechute ako chut na nieco, ale z jedla ma vobec nenatahuje, vadia mi aj pachy, a tiez sa s nimi nejako vysporiadam, ale ta zub. pasta... no hroza, zacalo mi to len pred par dnami. a jazyk si uz dlhsie nemozem drhnut kefkou.

lulu723
9. feb 2010

no ja som vyskusala drhnut jazyk dnes rano a veru malo nechybalo,aby som neletela na wcko.nasa mala ma taku jahodovu a jablkovu Wademecum z tym krokodilom a to furt jak zbada zubnu kefku v casaku tak uz aj ukazuje a musim jej dat kefku a takto aj 4x za den lenze ja ked jej chcem vydrhnut zubky tak len chvilku vydrzi a potom mi to vytrhne a zje 😅

a co sa este stalo mojej mame tak nasa herecka sa obsmietala okolo mraziaceho boxu a vypala im ho a oni to zistili az o 2 tyzdne a si neviete predstavit ten smrad.zrovna tam isiel MM z malu na navstevu ja som ostala doma a dobre som spravila,lebo ked mi to mama opisovala,ze co za hnusobu tam bolo tak ma nadrapovalo aj cez telefon 😠

potvorka88
9. feb 2010

Alda ja si vzdy rano pri umyvani zubov grcnem, takze si ich musim umyvat na dvakrat 😒 a myslim ze to nie je v paste

ivanulienka81
9. feb 2010

ahojte dievcata,
ked uz spominate to spinenie a krvacanie, ja som pri prvom tehu v 12tt zacala krvacat, ale tak brutalne, ze kym som sa dostala na pohotovosti na vysetrenie tak som mala nohavice po kolena mokre a krvacala som vtedy nekonecny den a pol.... nastastie vsetko dobre dopadno 🙂
mywiel, zajtra drzim palceky

alda
9. feb 2010

potvorka, mozno to nie je v paste, ale pri nijakom jedle ani pachu som to nespozorovala, napina ma len pri paste 😝 , skusim asi nejaku detsku, uvidim ci to zaberie.

mini11
9. feb 2010

ericka, fiha, tak to dost.. aj ivanulienka 😕 super, ze ste v poriadku teraz 😉 ja som len tak slabucko farbila, do ruzova a dnes rano slabucko hnedo...a teraz uz nic. Tak snad to aj tak zostane...

a aj mna napina pri umyvani zubov 😅

zuzanockamt
9. feb 2010

Ahojte 🙂

mywiel ... neboj sa, to bude dobre 😉 , mohli ti uz nevolnosti skoncit ... ja ked citam, ako tu vsetky vraciate a vsetko vam smrdi, tak sa citim, divne, ze mi dokopy nic nie je ... len vikend bol zly, ale ako som od pondelka v praci, tak v pohodicke, len rano trosku zle, ale o sa najem a uz mi nic nie je, ani mi nic nesmrdi, mozno trosku kava, ale inak v poho ... len ta kostrc ma trapi ... vcra som ju ani necitila a dnes uz zase ... dokonca uz mam aj mensi vytok ako minuly tyzden ... a brucho sa mi zda nejake mensie ako som mala, mam taky pocit, ze akoby tam ani nic nebolo ... ale je to jednoducho individualne ... nie kazda zena sa musi citit tehotna a predsa je
ja idem zajtra k mojej lekarke na krv, tak som zvedava, ci mi spravia aj tie uvodne vysetrenia a vypisu tehu knizku, alebo sa tam budem trepat este raz ... len sa bojim toho odberu, pretoze ako som uz pisala, tak rano, kym sa nenajem mi je zle a aj pri odberoch mi byvalo dost biedne, tak dufam, ze ma tam neodvali 😅

zuzanockamt
9. feb 2010

alda, mini ... mna napina pri umyvani zubov cely zivot, odkedy si pamätam ... a u zubara to iste, ked mi nahodou vrta zadne stolicky, tak sa natrapime obaja ... to mam bohuzial zdedene po otcovi ... a na krcnom ma mozu vysetrovat len obmedzene a aj to, ked som v pohode, nepomaha ziadny znecitlivejuci sprej ... tak ma pan boh usetril aspon tehu nevolnosti, ked uz musim inymi vecami trpiet stale 😀

jika80
9. feb 2010

caute babky
dnes sem pisem zial posledny krat - dnes pri poradni sme zistili, ze babenko sa prestalo vyvijat a uz mu nebije srdiecko ☹

zuzanockamt
9. feb 2010

jika ... to snad nie 😔 😔 😔 ... to je hrozne ... donosit a porodit zdrave dieta je fakt tazke ... som zvedava ako dopadnem na dalsom sone ... aj ked neviem este kedy pojdem ... asi tak o 3 tyzdne az 😒

potvorka88
9. feb 2010

jika to mi je hrozne luto 😢 😔

alda
9. feb 2010

jika, neviem co napisat, je to hrozne 😢 , drz sa

maculienka123
9. feb 2010

jika to vazne?to nieje ani mozne,nechce sa mi verit,strasne mi je to luto ☹
boze preco to takto musi byt,to je tak nespravodlive

andzi
9. feb 2010

jika, je to fakt smutné, missed je strašne zákerný. Nevie sa prečo, nevie sa kedy, len to proste príde ako šok. Jéžiši, baby, ja som taká vystresovaná, poradňu mám až 24.2. dovtedy asi umriem od strachu.

mywiel
9. feb 2010

jika mrzi ma to, ten prvy trimestrer je taky kriticky 4 tehu z 10 vraj nevydrzia to je dost vela... ☹ treba len verit, ze na buduce to vynde. Ked babo odide tak sa nieco stalo a priroda to vyluci, preto ja tiez som nervozna co mi povedia zajtra, lebo svagrina mala to co ja prestalo jej byt zle zo dna na den a bol koniec tak dufam ze ma nepostihne to isté. Nadej zomiera posledna. 😔

alda
9. feb 2010

ja som mala poradnu vcera, ale na sono som nebola, pretoze ho moja gyn. nema a poslala ma na sono az v 12tt, teda v tyzdni od 22.2., musim to nejako vydrzat dovtedy

maculienka123
9. feb 2010

ach baby ani radsej nad nicim takym nepremyslam,ze sa mi to moze stat,lebo sa zblaznim.ja mam sono na bud.pondelok,dufam,ze oh bude pri mne a da mi silu. 🙂

alda
9. feb 2010

baby, musime mysliet pozitivne a nie na zle veci, nemozme sa stresovat, to nam vobec nepomoze

potvorka88
9. feb 2010

ja sa toho tiez desim, uz sa mi to raz stalo a bolo to strasne ked som videla na utz to nehybne telicko toho maleho cloviecika 😔
teraz verim ze to dotiahneme do stastneho konca. zivot nemoze byt az taka svina

alda
9. feb 2010

presne tak potvorka, treba len verit, ze vsetko bude dobre

jika80
9. feb 2010

baby, to je mi luto, nechcela som vam nahnat strach
drzim pasticky, aby boli vase zlaticka v poriadku

potvorka88
9. feb 2010

jika dufam ze sa vam podari co najskor zase otehu a bude to uz v poriadku. drz sa

mywiel
9. feb 2010

jika moja svagrina otehotnela 2 mesiace na to co potratila. Drzim palce nech to bude cim skor pre teba.