icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

gumimaci
30. jan 2011

@janica81 na obed sme zacali so zeleninkou a asi to bude silny papkac... velmi mu to chuti. Inak ten mixer je super. v tej mensej miske robim tie male skusobne mnozstva, v tej vacsej som si pomixovala viac do mrazaka...

elixia
30. jan 2011

Jeej,vy tu uz zeleninkujete? No my sme tu asi najmladsi,takze este musime pockat...ale ja sa na to celkom tesim uz 🙂

majjjka24
31. jan 2011

@lola79 aj náš to má zakázané, ale otáča sa za ňou stále 🙂

gumimaci
31. jan 2011

@mikusik jej aj moja znama tam min. tyzden 😉 ty si skalicanka?

Baby zakazujete babatkam telku??? a to sa da? 😅

stvura
Odpoveď bola odstránená
gumimaci
31. jan 2011

@stvura no hej... nezapnem... ale ked pozerame my, tak ho mam otocit k stene? 😅

stvura
Odpoveď bola odstránená
gumimaci
31. jan 2011

@stvura 😉 hej aj maleho zaujme, ked tam nieco rychlo blika, alebo ked nejaka postava tak sugestivne rozprava,,, inak moze byt aj cely den zapnuta a nezajem

elixia
31. jan 2011

@stvura no neviem,zatial to nevyzera.ze by nebol jedacky typ.ale mozno ma prekvapi 😀 Ja mam v plane koncom marca zacat..

No s tou telkou..pravdu poediac,ja som niekedy rada,ked na nu cumi,aspon mam chvilu pokoj a mozem sa spokojne aspon najest 😀

majjjka24
31. jan 2011

@stvura my začíname s príkrmami tiež až od apríla 🙂

majjjka24
31. jan 2011

@gumimaci jasne, ze sa to neda 😀 sem tam mu tam ocka zabludia.. ale snazime sa, aby nemal na nu vyhlad, aj ked niekedy to fakt nejde 😉

majjjka24
31. jan 2011

ozaj, uz mate po druhom ockovani??? My sme mali ist zajtra, ale dnes som zavolala, ze maly mava rano este sopliky, tak mam prist vo stvrtok.. snazim sa to co najviac oddialit, pretoze este presiel len tyzden, odkedy sme brali ATB a doktorka nas uz chce ockovat.. citala som, ze po chorobe by sa malo pockat aspon 10 dni, pretoze ma babo oslabenu imunitu... ☹

gumimaci
31. jan 2011

@elixia za 8 dni mame 5 mesiacov a vas vrabcek 4 🙂 mam pocit, ked to tak mozem porovnat, ze sa menia tie deticky po 4 mesiaci. Naozaj uz konaju da sa povedat premyslene, spoznavaju pricinu a dosledok, ich pohyby niesu nahodne a placu uz iba ked sa im deje nejaka nepravost 🙂 (su hladne, smadne, pokakane, maju bolest...)

majjjka24
31. jan 2011

mali ste nejaké zlé reakcie na očkovanie??? My sme mali po prvom zvýšenú teplotu a večerný plač, ktorý trval takmer 2 týždne... ☹ ☹ ☹

gumimaci
31. jan 2011

@majjjka24 no ja ked dam Ondrika strazit muzovi na chvilu tak ten si ho zoberie na ruky tak aby videl krpcok pred seba, ovladac od PSky do dlane a hra s nim 😅 tak u nas to bude tazkeeee...

gumimaci
31. jan 2011

@majjjka24 aj my tak... len tzen plac bol par dni... ale nic prijemne ☹ dnes ideme na preockovanie 😔

majjjka24
31. jan 2011

@gumimaci @elixia my sme včera začali 5 mesiac a naozaj je to tak, ze poslednych par dni placeme, len ked nas nieco boli... dokonca uz spoznavame ludi.. maly sa nam vcera pri navsteve tak rozplakal, ze som ho ledva utisila.. a cely den len kricime a pistime, uz to nie je plac 🙂 maly je uz aj samostatnejsi, dlhsie sa vydrzi sam hrat s hrkalkami, staci, ze sa mu ozvem napr. z vedlajsej izby, pocuje moj hlas a uz je dobre 🙂

majjjka24
31. jan 2011

@gumimaci cim budu starsie, tym to bude horsie 😀 😀 budu pozerat kam oni budu chciet 😀

elixia
31. jan 2011

@gumimaci no nas vrabcek je uz dobry vrabec 😀 Ale naozaj je uz taky iny..a tiez namiesto placu vykrikuje,tak mi je smiesne z neho niekedy 😀

@majjjka24 no my po prvom ok,ale po druhom katastrofa,reval nam tu vecer asi tri hodiny v kuse..este nas caka jedno o tyzden,uz teraz mam stres z toho co bude zas...
Nas sa este nareve dost,niekedy som fakt zufala z neho...tak hadam to postupne prejde.

gumimaci
31. jan 2011

@majjjka24
@elixia nasmu uz nastastie skoncila ta faza pistania... sme s muzom uz ani nepoculi a hlavy nas boleli... a krpec sa vytesoval 😝

panki
31. jan 2011

@gumimaci ahoj, môžem sa opýtať akú zeleninku už dávaš Ondríkovi? ako to potom zohrievaš s mrazničky? kúpeľom?rozmýšľam že aj ja by som navarila trochu viac a dala to zmraziť do VIA pohárikov od Aventu, lebo každý deň variť a mixovať také malé množstvo je o hubu....hlavne keď mi nikde nevydrží sama ani sekund 😒 u

zuzanockamt
31. jan 2011

@majjjka24 nas Jurko ma co sa tyka ockovania super lekarku, nikam sa neponahla ... hoci nebol vobec chory, ziadne sopliky ani nic podobne, len maval zvysene teploty istu dobu a dokina povedala, ze hoci je to len zo zubov, tak ho nezaockuje 🙂 ... a prvu davku dostal az minuly tyzden v stredu ... a to uz ma 4 a pol mesiaca a druha davka ho caka 9.marca ... nejake zavazne vedlajsie ucinky neboli, vecer klasicka teplota 38 a poobede dvakrat plakal pred spanim (to ale mozno nebolo z ockovania, neda sa to dokazat, ze by bez ockovania neplakal tak isto) a inak je uplne v pohode, takze predpokladam, ze aj to druhe zvladne podobne

gumimaci
31. jan 2011

@panki zatial sme skusili mrkvu, zemiak, brokolicu a spenat (ten som kupila od Hipp) zemiak nezamrazujem, lebo po rozmrazeni ma taku divnu konzistenciu 😝 ale mam tiez v tych Avent via poharikoch v mrazaku cistu mrkvu a mrkvu s brokolicou zatial. rano to vyberiem, dam ten poharik do misky s tepou vodou, a do obeda je to rozmrazene, na obed len prilejem teplu vodu a je to aj zohriate za par. minut 😉 chcem tento tyzden vyskusat brokolicu s mrkvou a ryzou a potom aj s cukinou pomixovat, lebo zemiaky mi nechce skoro vobec jest.

panki
31. jan 2011

@gumimaci ja som jej dnes skúsila dať prvý krát záhradnú zeleninku od Hipp (lebo som dala zohriať mrkvu a zemiak a prihorelo mi to 😀) tak prvú pomoc som skúsila toto a veľmi jej to chutilo a pri tom to je také isté ako keď jej ja urobím akurát tam bol aj karfiol.....a ten že by nejak extra chutil nezdá sa mi. Ale skúsim to aj ja tak naporcovať a zmraziť....veď keď sa v tich pohárikoch zamrazuje aj MM tak zeleninka by tiež mala byť v pohode.

gumimaci
31. jan 2011

@panki tie hipp prikrmy su vraj velmi dobre co sa zlozenia tyka, este som to nejak nestudovala, ale mali by byt bez prichuti farbiv, soli, cukru atd... som kostla aj ten spenat a ozaj chutil ako cisti spenat bez soli, uplne neochuteny.

panki
31. jan 2011

@gumimaci hej veď aj toto....volá sa to záhradná zeleninka a je tam zemiak, mrkva a karfiol a chutilo úplne presne tak ako keď ja uvarím zemiak a mrkvu (samozrejme bez ničoho) akurát tam trošku bolo cítiť aj ten karfiol. Doma jej budem normálne variť, ale keď niekam pôjdeme budú dobré aj takéto vecičky.

gumimaci
31. jan 2011

@panki presne tak, ako rychla pomoc ked nam zhori obed to bude dobre 😀

mona777
31. jan 2011

@gumimaci prečo už dávate prikrmi - či ste na UM? lebo kojené deti by mali papať prikrmi až od 6teho mesiaca - tak to je písané vsade

gumimaci
31. jan 2011

@mona777 nie sme na UM, stale dojcim, ale maly je stale narocnejsia uz som nechcela zacat s UM... nechce sa mi to vysvetlovat stale 😔

hobit
31. jan 2011

@gumimaci tak Ondrejko uz papa? Tobi este nie, ale tiez som bola rozhodnuta, ze ak sa mi to mlieko nerozbehne, tak zacnem radsej s mrkvou ako s UM...teraz vsak zase stiham kryt dopyt tak este pockame