icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

aninka30
9. feb 2011

@hobit my sme na torticolis cvicili - ale to 100% nebola vojtovka, to sa uz upravilo, teraz sa dr. nepaci ze pri tahani za rucky zaklana gebulku tak nam dala cvicit toto.... ☹ jak ja zavidim maminkam co maju tabulkove deti ☹

janica81
9. feb 2011

@zuzanockamt preco otoc ene vyhradne na Teba???

lu
9. feb 2011

@janica81 my sme mali to iste pred asi 2mes, trapili sme sa s kojenim aj 45min a potom sme na noc dali mlieko z flase. nastastie som mala namrazene. trvalo nam to skoro 2tyzdne. bolo to o nervy. teraz davam malemu na vecer riedku kasu s mojim mliekom alebo skusame teraz s vodou.

zuzanockamt
9. feb 2011

@janica81 kvoli ocnemu kontaktu ... je na to zvyknuty ... na prechadzkach obzera okolie a ked chce, tak ma vidi a chcem, aby to ostalo zachovane aj v kociku, ked bude ... nech ma istotu, ze som tam ... lebo dieta nechape, ked je otocene v kociku od teba a nevidi ta, ze si za nim

janica81
9. feb 2011

@zuzanockamt ale Zuzi uz to prehanas...aj ja malu milujem..ale zase nemusi sa stale na mna pozerat..... ked bude vacsi sa zblaznis...sa bez neho nebudes moct pohnut ani na krok...vsak dieta je zvedave...v kociku ekd bude pozorovat svet sa Vas vztah nezhorsi... 🙂

janica81
9. feb 2011

@lu nooo pekne...my sa trapime snazime sa stale kojit..ale kedze place..hladnu ju nenecham a sup dokrmim...inak vzdy zacinam kojenim a chudatko snazi sa tahat ako diva...ale netecie..... a ked stlacim cicku...tak ani kvapka nevykukne

hobit
9. feb 2011

@zuzanockamt tak takyu ak najdes, to nan budem specialne zvedava 🙂

zuzanockamt
9. feb 2011

@janica81 ale neprehanam 😉 ... on ked ho mam v satke, tak sa obzera, vsetko kuka s otvorenymi ustami, potom pozera na mna, usmieva sa, pogagoce, zase sa poobzera a tak az kym nezaspi ... a aj ked niekde sme a ma ho niekto iny na rukach, tak pohladom stale hlada mna ... aj doma pri hrani

hobit
9. feb 2011

@aninka30 aj ja, my sa od zaciatku mordujeme tiez, treba len vydrzat, bude lepsie 😉

zuzanockamt
9. feb 2011

@hobit aj ja som zvedava, ci take uz vyrobili 😀

janica81
9. feb 2011

@zuzanockamt to ano...aj nasa Nela...ale uvidis ze v kociku nebude chciet byt opacne 🙂

janica81
9. feb 2011

@hobit jasne aj my drzime... 🙂 ale dokedy...zachvilku zje aj mna... 🙂

hobit
9. feb 2011

@janica81 suhlas
@zuzanockamt teraz ma 4 nesiace tak to je jasne, ale bude starsi a zmeni sa to

zuzanockamt
9. feb 2011

@janica81 ja ten kocik planujem vyuzivat az v pripade nudze, ked sa inak nebude dat alebo ak mi uz zacne byt velmi tazky, pripadne ak budu velke horucavy, lebo v satke by mu mohlo byt teplo, aj ked skusene nosicky mi pisali, ze v pohode odnosili detuchy aj v lete 😵 ... uvidime

janica81
9. feb 2011

@zuzanockamt a Ty aj nechas maleho s niekym inym...bez Tvojej pritomnosti???

zuzanockamt
9. feb 2011

@janica81 jasne, ale iba rodicom, sestram a svokrovcom ... aj teraz som u nasich a v pohode cez den sa nasi s nim hraju alebo som bola u kadernicky a tiez bol s nasimi

estterka
9. feb 2011

@janica81 no ja hannah nikdy nenechavam nikomu,preco by som mala??

janica81
9. feb 2011

@estterka nie tak som myslela...ale ked niekde ides nieco vybavit...ja radsej ju necham starkej na dve hodinky a rychlo vybavim vela veci...lepsie ako s nou trvalo by to 2 x dlhsie
ako nie odkladat dieta ale len v pripade potreby 🙂 mam kamasku co dieta nenechala nikomu do roka....a vazne

zuzanockamt
9. feb 2011

@janica81 ja ho necham len, ked sa uz inak neda, na uradoch uz bol so mnou a buduci tyzden tiez pojdeme spolu vybavovat papiere ... ale ku kadernicke som ho uz nebrala 😀

estterka
9. feb 2011

@janica81 nie,ja vybavujem vsetko s nou,preto satkujem a mam manducu a dostanem sa snou vsade.ani mame som ju nenechala,ked tu bola.pre mna nie je zataz zobrat ju zo sebou a nevadi mi,ze to dlhsie trva 😉 ja ju tiez urcite nikomu nenecham,mozno aj dlhsie ako do roka.

gumimaci
9. feb 2011

@zuzanockamt
@estterka
@janica81 tak ani ja krpca neberiem ku kadernicke ci kozmeticke. Vacsinou ho vyfasuje tato na strazenie, ktory je po 2 hodinach na nervy 😅

gumimaci
9. feb 2011

Taaakto sa krpec snazi dat nozku do ust. 😀

gumimaci
9. feb 2011
janica81
9. feb 2011

@estterka nooo ako Vy tam mate teplo...ale tu ked je von -12 a ja mam s nou vbiehat dnu von an vykurene urady, alebo do banky...to teda nie...mam toho vela...vediem firmu, tenisovy klub mam toho vela...pracujem aj popri malej naplno...a zase nechavam ju len s ludmi co im plne doverujem.... a ked je dve hodinky so starkou...alebo manzelom tak je fajn...a aj na nakup nebudem ju brat do hypermarketov plnych bacilov ked sa moze doma hrat s ockom 🙂

pre mna mala nie je tiez zataz, ale zase vlacit ju po uradoch nemienim...ked bude vacsia ano...ale teraz??? naco ejj narusat rezim???

stanka02
9. feb 2011

@estterka aj ja nosim drobca vsade sebou a neverim rovnako, ze ho do roka niekdomu necham 😀 strasne rad cestuje, ako mama 😀 😀

norikk
9. feb 2011

ahojte, mozem sa aj ja vyjadrit ku teme?? ja chodim do skoly na skusky...ked je manzel doma, tak je fajn, maly to s nim zvladne, akurat ze ho mm nemoze nakrmit....ale inak nechybam 😀 ..ale ked je mm v skole, napr vcera som ho musela nechat sestre, hned ako som odisla, sa rozplakal, potom pol hodiny zaspal, a ked som uz dosla, plakal....ani nahodinku nemozem byt od neho, mne to vobec nevadi,len som nestastna.....cakam,kedy mi znama usije nosic,a budem si ho bravat so sebou aj do skoly....bojim sa, co to bude zajtra, musim tam ist na 2 hodiny, plus cesta 20 minut, maly bude s mamou a ta na nom asi vyskusa vsetko, co jej nedovolim,ked som doma...bojim sa,ze ho posadi do kociara vystlaneho vankusmi,to uz mala v umysle.. prikrmovat ho nebude, lebo uz by mu pchala jablcka a bananiky, ako oni zvykli kedysi....

janica81
9. feb 2011

@gumimaci jejejej gymnasta

gumimaci
9. feb 2011

@janica81 no a odo dnes ma novu zabavku... musim ho drzat pod pazuchami a akoby s nim chodit. inac nervaci. este ani sediet nevie a uz by chodil

janica81
9. feb 2011

Baby tak jasne zase musi byt dovera v osobu co mi malu strazi...ale zase aby som sa na 2 hodina za tyzden nemohla pohnut z domu...to teda nie....je napozaj krasny pocit ked sa vratim z mesta a zbada ma a strasne sa tesi....vyska, piska.... a smeje sa 😀

zuzanockamt
9. feb 2011

@janica81 ja som ho vlacila aj v mrazoch, ked som cosi potrebovala, bol pri mne, stale si dychal teply vzduch, lebo mal satku aj cez nostek a ja mam nastastie vsetky urady pod nosom, tak to sa da