icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

janica81
9. feb 2011

@zuzanockamt ano nevravim ze ked treba..tak ideme aj my...ale ked mam moznost a pomoc, tak som sikovnejsie obehla co som potrebovala a potom sme v klude sa isli kocikovat.... 🙂

janica81
9. feb 2011

@gumimaci juj veru...aj nasa Nela uz treti den len vrci...samam vydrzi tak 10 min a uz chce spoznavat.... 🙂 srandy kopec 🙂

zuzanockamt
9. feb 2011

@janica81 no ja mam vyhodu, ze nevlacim kocik, lebo to by ma dost obmedzovalo, u nas sa s nim skoro nikam normalne bez pomoci nedostanem, ale ked ho nosim, tak to je jedno, ci idem sama alebo s nim

zuzanockamt
9. feb 2011

@gumimaci ondrik je sikovnicek riadny 🙂

gumimaci
9. feb 2011

Takto zaspi tatovi na rukach 🙂

janica81
9. feb 2011

@zuzanockamt jasne....ja tiez chcem nosic kupit na leto...ale zase po pravde, mne sa nepaci nonstop vlacit dieta ako klokan.....raz zacas ano...ale ja by som to za kocik nevymenila.... ja sa rad prechadzam a oddychnem si pri tom... ale v lete urcite sa budeme aj po vyletoch radsej nosit

elixia
9. feb 2011

@gumimaci sikovnik Ondrejko 😀 My sme teraz v tej piskacej a skriekacej faze,si tu pripadam ako v oddeleni opic v ZOO 😀

K 'odkladaniu' deti...ja maleho nemam s kym nechat,takze tym je to vyriesene,je so mnou alebo s manzelom...zatial som od neho bola raz u kadernicky na hodku....jaj,vlastne raz cez vikend tu bola sestra, tak ta ho strazila,kym sme isli na nakup..V podstate na tom nevidim nic zle na 1-2 hodky nechat dieta s ockom,babkou..podla mna to nie je ziadne odkladanie..ale kazdeho vec. Ja by som chcela,aby si zvykal na ludi,nechcem aby bol hanblivy mamin cecok ktory sa nepohne od maminej sukne 🙂

norikk
9. feb 2011

inak este dodam, v rocniku mame babu, ktora ma rocneho chlapceka, a ta nema problem si behat aj po diskotekach 🙄

gumimaci
9. feb 2011

@elixia no presne... ako keby sa stretol pavian s arou a delfinom a snazili sa prekricat 😝

mikusik
9. feb 2011

@norikk sikovna to zienka...coze je to diskoteka ☹

zuzanockamt
9. feb 2011

@norikk ja poznam babu, co bola na diskoteke a doma nechala 12 dnove dieta !!!! ... a hlavne, ze ho koji

mikusik
9. feb 2011

@elixia je uplne super pozicat niekomu babo na chvilu,nemam vycitky lebo vacsinou vtedy nakupujem,upratujem...a to moj Lukin nemusí...

estterka
9. feb 2011

@janica81 no a co ked je za tie dve hodky nela hladna,co nie je s tebou?

@norikk ja by som sa bala,ze mu daju stari rodicia nieco "potajme" jest,ked tam nie si,ci nehrozi? 😀

elixia
9. feb 2011

@zuzanockamt no tu je bezne,ze 'deti maju deti' a potom to aj tak vyzera..nie su schopne byt zodpovedne same za seba,nie ze este za dieta...(cest vynimkam pravdaze). Ked tu vidim dvoch teenage uz s dvoma-troma detmi,mam dost..ale mne ide doki rozpravat,ze je nebezpecne sexovat bez ochrany..no comment 😀

mikusik
9. feb 2011

@gumimaci narodili ste sa o 15.20?aj my presne vtedy

gumimaci
9. feb 2011

@mikusik poznam to tam, ako bol kedysi sud? Co je nove v SI, dlho som tam nebola. 🙂

gumimaci
9. feb 2011

@mikusik to fakt??? normalne ci sekcia?

mikusik
9. feb 2011

@gumimaci skoro normalne...dlhooo

gumimaci
9. feb 2011

@mikusik no aj u nas tak. mna prijimali do porodnice 7.9. rano... 😒

mikusik
9. feb 2011

@gumimaci ano,ani neviem tusim doma zapustam korene...a co Malacky ,chodila som tam zastupovat do LIDLA

mikusik
9. feb 2011

@gumimaci ty kde si rodila?ja som bola na porodnici ako na dovolenke od 3.9...

norikk
9. feb 2011

@estterka nene,aspon dufam...kricala som po mame, ked nad tym len uvazovala....tak je odvtedy urazena...lebo chodim "mudra z intenetu" ale ja mozem za to,ze ked ona chovala deti,bola ina doba

gumimaci
9. feb 2011

@mikusik heh po tej dlazbe v meste to musi byt sranda s kocikom 🙂
Tu v Lidli, pred 2 tyzdnami, vykradli trafiku, za plnej prevadzky... zrazu tam prisli policajti so samopalmi inac nikto nic nevidel 😝

gumimaci
9. feb 2011

@mikusik ja v BA na kramaroch

gumimaci
9. feb 2011

@norikk to poznam 😀 😀 😀 jedna tetka ma zprdla, po vianociach, ze svoje dieta trapim a nedam mu najest 😝 lebo ona v 6 tyzdnoch deti uz jak husy dzgala vsetkym...

estterka
9. feb 2011

@norikk moja babka to tazko nesie,vraj by som jej mala dat za lyzicku z toho co ja jem vzdy,nech ochutnava chute..teraz mi je tu dobre,ale ked pojdeme v marci domov,tak sa napocuvam urcite..lebo ja nezacnem ani v 6.mesiacoch,ale neskor..

norikk
9. feb 2011

@gumimaci
@estterka moja mama ma 56 asi :D takze je trocha vtipne ze ja 19rocna ju poucujem 😀
kurca chce byt mudrejsie ako sliepka...

lola79
9. feb 2011

ja maleho davam kazdemu kto k nam pride. Babka, prababka, tetky, bratranci, sesternice, kamosky.. .a aj tak zacina plakat, ked pride niekto uplne novy. Nechcem, aby na mne visel. Mam ho v podstate 24hodin denne, takze ked je doma dost 'opatrovatelov', vybehnem na kavu s kamoskami. Musim priznat, ze si to dovolim, tak raz za dva tyzdne, ale uplne vypnem a o to viac sa na anjelika tesim. A ked s nim vojdem do supermarketu, je o 5 minut hore, lebo mu je teplo.. takze po obchodoch a uradoch ho nosit nemozem. Ked niekto pride, dam im ho, ale pohybujem sa v blizkosti, prihovaram sa mu, pobozkam ho.. aby si zvykal na cudzich. Aj tak je to taky moj maznacik, este aj spime spolu v posteli.. 😵

hobit
10. feb 2011

@zuzanockamt ja som bola s malym aj u kadernicky, kedze rodicov aj svokrovcov mame 250 km daleko a tato je dovecera v parci, vsade chodim s malym, ale nedopadlo to nejako slavne, farbenie este preckal, ale ostrihat mi uz nedovolil 🙂
@gumimaci Ondrik je aky sikovnicek, Tobi sa o toto este vobec nesnazi

hobit
10. feb 2011

@gumimaci na niektorych fotkach sa mi Ondrik podoba na Tobiho 🙂
ja Tobiho inac tiez necham na hodku-dve ked mam komu (rodicom, sestre, manzelovi), chcem aby si po troske vykal na inych ludi a tymto doverujem, nikomu inemu by som ho ale nenechala