♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
tvrdnutie bruska je nebezpecne?to som netusila,preco?vidim,ze tu o tom pisete.ja teda nemam moc makke brusko,ohrozuje to dieta?
agentka ten kasel je skor vlhky,ale citim ho na prieduskach ☹
aha vlhky z moznosti nebol,tak hlienovy 😀
macu mne uy sa trochu vyvalilo bruško ale akosi zastalo na raste ale čitala som že bruško sa zvykne vypuknuť po 10tt takže už nas to kazdu chvilu čaka
dadu na hlienovz kašel je dobry sirup stodal ak mas zachvatovy kasel tak je dobrý Drosera composé n aupokojenie hrdla homeovox, unava a vzčerpanost sativol a pri zvracani a nevolnostiach je dobre cocculine... všetko je vhodne pre tehulky a dojčiace mamičky
agentka ... ten sativol je čo? ... to je homeopatikum?
macu tvrdnutie je neprijemne su to k vazy kontrakcie je to ako stahy maaternice...mne sa to vyskytlo v 25tt pri malej a musela som na rizikove
zuzi ano to je homeo.... bez zavady
agentka,ved praveze tak asi od tohto vikendu doteraz mi strasne narastlo asi o polovicu ako som mala,teda nemala som skoro ziadne a teraz sa nestiham cudovat.zajtra koncim 11t tak uz asi bolo nacase 🙂
nevolnosti mam uz take na poly,uz to nieje cely den,takze sa zacinam troska zclovecovat 🙂 mozem ist aj medzi ludi 🙂
Agentkak dakujeem ti velmi pekne 🙂 ,dufam,ze to dostanem aj tu v uk ☹ idem hladat
naozaj velka vdaka
macu bolo pisane že prave na konci 10tt babo narasta na velkosti omnoho rychlejšie až dvojnasobne a preto vraj maternica uz nema miesto a tlači sa do bruška a to už su tie vypuklinky 🙂))))
dadu myslim že to v pohode zozenieš....
ja som zvedava, kedy sa mne dostavi zväcsenie bruska, ked som ho nemala nikdy ploche, tak to asi bude trvat, kym zacne vytrcat z toho tuku 😀 ... nemam ho zase vela, ale pretrcat sa v bikinach som nikdy nemohla 😀
zuzi napodobne v poslednom obdobi som dost pribrala lebo MM nenormalne dobre vari aj ked mi všetci hovorili že pri mojej vyške 178cm to neobolo viditelne ale do bikin to tiež už nebolo....a teraz mam taky tukovy fald 😀 ale ked sa vystriem tak už ho mam pekne vybenute 🙂
Jika, to je mi luto ☹ Bohuzial babo bolo asi chore, takze lepsie teraz na zaciatku ako neskor alebo ako by sa ti malo narodit chorucke babetko ☹ Za par tyzdnov bude lepsie a coskoro sa budete zase snazit 😉 Drzim palce aby to vyslo co najskor a nemusela si sa dlho trapit
Baby, ja priberam kazdy tyzden 1 kilo, v lete sa budem fakt len gulat 😀
agentka tak ty mas aku modelkovsku vysku 🙂
baby ja som zacala mat v tomto tyzdni strasne vetry,teda skor,ze zasatvene,idem aj dva krat na wc za den ale vetry pretrvavaju.to som nikdy nemala 😉
agentka ... ja som trosku pribrala, ked som zacala pracovat, po VS a ked sme zacali zit taky normalny rodinny zivot 😀 ... na vyske som mala celkom dobru postavu, ale nemam v genetickej vybave vyzerat ako miss ... no po narodeni maleho by som sa chcela dat trosku do poriadku a zase mat tych 65 kg ... meriam 172 cm a to by bolo tak akurat ... moje telo ma pod vahu 63 kg pri racionalnom stravovani nepusti ... to by som musela drzat drasticku dietu a v tom vyznam nevidim ... mne sa paci, ked su baby chude, lebo potom maju aj pekne tehu brusko ... ja sa bojim, ze budem ako sud neskor ... no je to vlastne jedno, nech je male zdrave a ja sa uz z toho potom nejako spamätam 😝
luci ja som pribrala už 3 kg 😀 ale už sa krotim....
macu no hej modelkovska vyška až na tu krivu chrbticu 😀 a 20kg navyše 😀 macu vetry ??? tak toto trapi aj mna ale teda to je neskutočne ako nennormlne....ale ja praveze nie zastavene ale rachotím jak ...no des..ale tak sa mi vždy ulaví 😅 macu myslim že espimisan by sa mohol...
zuzi aj ja som mala opti váhu 62-63 čiže tiež by som sa tam potom rada dopracovala tak dufam že to nebude problem....predtym som nemala problem tak dufa že sa to na mne nebude moc držať.... ved nakoniec 1,5kg važi placenta 3-4kg babo atreba ratat aj s nejakou vodou a ostatok už bude treba nejako zošupnuť 😉
majinka, ja chodim ku Lichvarovi....a odkial presne si?
ahojte ja som pribrala len pol kila co sa aj tesim aspon mi nebudu skoro opuchat nohy aj ked pri malej som si dokazala v 9.mesiaci aj snurky zaviazat 😀
agentkak ja si normalne davam espumisan,lebo je aj pre tehotne aj dojciace matky 😉
ja zatial vazim 48,3 kg a chcela by som najviac vazit 55kg aj to som si uz pripadala obrovska a tucna ked som porodila a kilecka sa drzali na mne stale a to uz asi ani nezhodim a budem mat pneumatiku az do konca zivota 😠
Waw Lulu, to máš teda mušiu váhu 😀 Ináč, aj ja mám také ambície, že nepribrať veľa, lebo tukové zásoby mi ešte z prvého tehotenstva zostali - plánovala som to vykojiť, ale akosi to nevyšlo, takže už teraz mám o 7 kíl viac ako by sa patrilo... a pri výške 158cm to nie je bohviečo. V prvom tehu som síce pribrala 13kg, ale bola som pohyblivá, žiadne fučanie do schodov ani kačacia chôdza 😉 No ale keď sa nám narodila dcérka 2 500g, 47cm, také malinkaté kurčiatko, tak som si hovorila, že som asi aj veľa pribrala 😅
no teda drakvak ja mam tiez vysku 158cm a nasa mala vazila 2450g a 46cm takze skoro rovnako 😀
caute baby
predsa mi len nedalo a nakukla som sem
nerobte si starosti kvoli robotke
ja som zistila, ze ked sa nieco ma stat, tak sa stane - pozrite, ja som bola posledne takmer 4 tyzdne na pn, nic som nerobila, cely cas som lezala v posteli a predsa sa stalo
takze ziadne zbytocne stresy
Ahojte baby,
no aj mne to vychádza na september, bude to naše prvé bábo takže sa veľmi tešíme, síce začiatky a rána v kúpeľni sú kruté,ale hádam to čoskoro prejde 🙂)))
Ericka,Lichvara mame tu v Snv,odkial si?
denisocka, som zo SNV...asi aj ty...z ktorej casti si?
Ja nie priamo. Ale teraz tu lezim na gynde!
čaute babky, tak ja včera večer katastrofa...tvrdlo mi brucho myslela som že už je konec 😒 išla som lekarovi vyšetril ma vraj maternica je v pohode aj male sme videli to bol zažitok ono už sa cele vrtelo a hýbalo takže našťastie sme nejako prežili ale dnes dorobim niečo v praci a končím,... nestojí mi to za to... vraj to bolo z unavy namahy a vyčerpanosti a stresov..takže baby oddychujte kolko sa len dá!!!!!!
deni a čo ti je ? prečo si v nemocnici???
Zas som krvacala

baby ja vas strasne obdivujem,klobuk dole pred vsetkymi,co robia a co maju estre aj deti.
uz vam rastu bruska?