icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

hobit
14. feb 2011

@norikk
@janica81 nebude im chladno, prestrite nejake deky a sup s nimi tam 😉
@ladywitch26 a neskusis ten poharik s nasoskom?
@norikk 10 minut? u nas 10 sekund 😀

ladywitch26
14. feb 2011

@janica81 my mame len drevenu podlahu v obyvacke a este aj krb, cez ktory fuka, tak na zemi je tiez chladno. ale ja som este pri stanke kupila to penove puzzle, na to som dala deku, drobcom vlnenu vesticku na dupacky a este jedny ponozky a uz je to ok. a neboj, oni sa tolko hybu, ze im az taka zima nebude. teda aspon fabi je niekedy az spoteny, ked sa taku pol hodinu mocuje na brusku

inak zatial to asi vyriesim tak, ze maleho pred odchodom do prace nakojim, po troch hodinach ho aupairka nakrmi zeleninkou a ja narychlo odbehnem z prace a on si uz len trochu zapije. mam narok na 15minutovu prestavku, pracujem 100m od domu, tak ked nebude pit plnu davku, ale si len zapije za zeleninkou, tak to hadam stihame.

elixia
14. feb 2011

@ladywitch26 ja som malemu kupila taky poharik na pitie uz od 4m a celkom mu to ide,ked vacsinu nepovylieva na seba...neslo by mu to lepsie?

panki
14. feb 2011

@elixia jee to je super, ja sa akurát dnes chystám skúsiť na čaj ten aventácky od 6m, lebo ja som od 4m nenašla nikde 😒

janica81
14. feb 2011

@elixia jej to je zlate ....a asi aj prakticke 🙂

lu
14. feb 2011

@elixia krasne 🙂 tiez sme dostali nejaky poharik od 4m, asi mu to skusim dat, ked vam to tak pekne ide 🙂

elixia
14. feb 2011

@panki @janica81 @lu no musim ho strazit pravdaze..fotka je urobena este predtym ako na seba asi 90% obsahu vylial 😀 😀 Ale paci sa mu pit z toho...

zuzanockamt
14. feb 2011

@elixia ja mam tiez uz pripravene take nieco od aventu od 6m, tak budem pomaly skusat 🙂

lu
14. feb 2011

@elixia ako to ze oblial? nema to ochranu proti preteceniu?

ladywitch26
14. feb 2011

@elixia mne z takehoto cohosi dokazala stanka pit az od 7.mesiaca, aj to len vodu. mlieko jedine z flasky. a ja mu vodu este nechcem davat, mlieka mam dost, tak aby som ho zbytocne nemusela vylievat, ked ho nalejem vodou.

katarina87
14. feb 2011

Ahojte dievčence 🙂 moj maly poklad je uplne užasny.....ked mi sedi na jednej nohe tak sa odpichne od gauča a podskakuje si ...aj ked sedim na kraji a dam si ju na lietadielko tak sa odpichuje a podsakuje...strasne ju to tesi a smeje ja na plne hrdlo....je uzasne ako kazdym dnom prichadzaju nove skusenosti 🙂 🙂 🙂

gumimaci
14. feb 2011

Prijemny valentínsky vecer sa praje 🙂
My sme dnes chceli romantiku a zas nam to nejak nevyslo. terazz sme si radsej dali volny vecer a ze uvidi sa kedy krpal zaspi. 12:50 sme boli objednani k ortopedovy na kontrolu klbikov, a muz chcel ist s nami, lenze ho potreboval zakaznik... tak letel rano o pol 8 do Brna do skladu, potom do TT- Sale a zo Sale do MA. o pol jednej bol doma, vsetko bolo na tesno a ked sme prisli do nemocky akurat vysla sestricka sme zistili ze som zabudla prebalovaciu tasku.... ach jaj.
no ale aspon kontrola dopadlo super obe nozky ma 1a, az v jednom roku dsalsia kontrola...
No a potom sme isloi teda aspon na obedik, ale Ondrejko tam nevydrzal a nemohli sme dat ani obed ani kafco, taky je dnes nejaky zly ☹

lola79
14. feb 2011

ahojte, moj zubaty tiger uz papa nozku!! 😀 a dnes sme ochutnali mrkvu.. a na konci nam skoro lyzicu zjedol 🙂 Tak si musim nieco nastudovat, ze co a ako s tymi prikrmami a zacat ''kuchtit''. Inak som otrasna kucharka, tak dufam, ze sa budem ucit postupne. Na zaciatku asi nie je co pokazit, uvidime co potom.. ;)
Inak vonku ho nic nezaujima.. vzala som ho dnes len tak na rukach na dvor, a ukazovala mu auta, stromy, domy a on nic.. len na mna kukal.. tak neviem.. 😒

hobit
14. feb 2011

@panki aj ja mam ten, tiez rozmyslam, ze uz ho skusim
@gumimaci co to znamena 1a? nam na kontrole len napisal, ze jadierka osifikovane a povedal, ze na kontrolu uz nemusime 😒
@lola79 dalsi sikovnicek...ta fotka s mrkvou nema chybu 😀

gumimaci
14. feb 2011

@hobit to je nejaka ich stupnica podla coho si oznacuju to postavenie klbov ... od 1-5. ondrej jadierka este nema vyvinute preto ta kontrola, ale povedal ze este je cas do 1 roka, tak snad to bude naozaj ok.

stvura
Odpoveď bola odstránená
gumimaci
14. feb 2011

@stvura no chodi aj do NZ, zveziem sa niekdy??? 😀 niekdy s nim ozaj jazdime, ked ma volnejsie. On ma cely region TT a cast NR

hobit
14. feb 2011

@gumimaci aha, dakujem, zas som o nieco mudrejsia 😉

panki
14. feb 2011

@hobit no ja ten pohárik už tak skoro zasa skúšať nebudem.....skoro sa mi zadrhla 😒 keby to malo aspoň jednu dierku ale nie hneď tri, poriadne si potiahla a len oči vygúlila 😕
My ideme na nožičky vo štvrtok.....dúfam že naposledy....u toho ortopéda v Pezinku kde chodíme je asi 50 mamičiek a ordinuje hodinu.....to je o hubu 😠

elixia
14. feb 2011

@lola79 jeeej,zlaty 🙂 my este nohu nepapame..ani mrkvu 😀

@lu no zrejme nema,kedze to vylial na seba.. 😀

@gumimaci moja a ty si sa este nenaucila,ze teraz uz nic nejde podla planu?? 😀 😀 Romantika uz jedine v trojici 😀

stvura
Odpoveď bola odstránená
gumimaci
14. feb 2011

@elixia 😔 a ako pekne sme to mali naplanovane... obedik v trojici, mamina nalicena, Ondrejko pekne obleceny. Potom doma krpala dat spinkat, my tutumutu... krpec sa zobudi budeme sa mojkat vsetci 3... misto toho leginy sveter, vlasy do chvosta nenalicena samozrejme, malemu co bolo po ruke bo reval jak tur a nechcel sa nechat obliect. stres panika, nic nestihame, rychly obed krik rev maly doma pisti pisti a skrieka, okupat nakrmit uspat a rodicovia sa teraz ukludnuju na nete 😝

estterka
14. feb 2011

@gumimaci no ondrejko vam spravil program 😀

baby,my zajtra letime na gran can,na to sono obliciek a kontrolu,tak drzte palce, nech to zvladneme a nech je vsetko uz ok 🙂

gumimaci
14. feb 2011

@estterka budeme na vas mysliet... daj vediet ako ste dopadli

elixia
14. feb 2011

@gumimaci no ved romantika jak svina 😀

elixia
14. feb 2011

@estterka drzime palce aj my..vsetko bude ok uvidis 😉

gumimaci
14. feb 2011

jeeeej dnes znova zacina panelak 😀 to ked budem chciet toho mojho nasrat tak vim co mam zapnut 😀

gumimaci
14. feb 2011

@elixia a to este neviem ako stiham chodit s malym von a roznasat vypisy, som si zobrala brigadu a v nasej stvrti dorucujem vyuctovania. najprv to bolo 2x tyzdenne a teraz pomaly uz kazdy den. ale ja chcem byt stiiihlounka do plavek 😀
lenze cica aj nezer tolko sladkeho, ze??? 😅

Uf je to zle vedem dialogy sama so sebou 😵 🤐 😝 😅 😀

hobit
14. feb 2011

@panki fuha, tak to budem musiet dat pozor
@estterka drzim palce vsetky co mam 😉
@gumimaci ja uz som aj zapla 😀

elixia
14. feb 2011

@gumimaci tak tak...ale da sa to,ked dostanes bonbonieru na valentina? A este taku dobru a drahu..nenecham ju predsa pokazit niekde v skrini 😀