♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
tak som to zakrukla, dnes sa nam maly skoro otocil 😀 boli sme v kupelni, bol vyzleceny na stole...a ked somm sla skontrolovat vodu, skoro skoncil na zemi,kebyze ho mama nechyti....tvrdy stol a vyzleceny, hned mu to slo
@zuzanockamt ale da sa to, ale dnes bol tiez nejaky umrncany a potom je to tazsie... Kedze mi uz 2 tyzden vstava o 5tej tak mam den dost dlhy 😝 ja uz som si povedala, ze si to zacnem pisat, a jedneho pekneho dna poprosim draheho nech zopakuje podla toho dennicka aspon jeden den 😀
@gumimaci no nas Jurko zacal teraz praktizovat taku vec, ze od takej tretej - stvrtej sa uz len prehadzuje a poriadne nespi, takze nespim ani ja ... zaspava okolo desiatej-jedenastej, obcas sa aj skor podari a cez den spanok nula bodov, zeby spal na posteli - to tak max.30 minut a aj to chodim okolo neho ako mys, aby sa nezobudil ... takze bud ruky alebo satka, cize ja si s nim pospat nemozem ... cim je starsi, tym je to horsie 😝
@zuzanockamt noooo nezavidim...ale on je od malicka nauceny na satku teraz sa to teda nezmeni..........a nasa Nela cez den spi max.polhodinu tiez....a v kaciku sa max.podari 1 hod...ale to je max...
@janica81 vies co ti poviem,toto aj mne ludia hovoria,ked ma vidia satkovat alebo s malou v manduce,tiez hovoria,ze som si ju naucila..no nenaucila,ona chodila v kociku von,ale ked v nom zacala vrestat,co som mala robit? nepohnut sa z domu?ani 5 minut nevydzala..a lepsie ju mat v niecom,ako celu vahu na rukach..ale zas musim ju pochvalit,dnes vydrzala cely den v kociku,mali sme vybavovacky.neviem,mozno je to tym,ze uz nie je nalezato a vidi,vzdy ju ovesiam hrackami,nech sa zabavi 😀 a obcas aj zaspi..
@zuzanockamt ja som s malym spala cez den asi 2x, to radsej dohanam doma zameskane... jej a teraz som si spomenula ze do stvrtka som slubila sesternici spravit pracu do skoly 😝 tak dnes u toho budem sediet ked tato zaspi, bo bude pindat ze naco jej pomaham. 😝
@janica81 no super daj vediet ako sa malej pacilo
inak pisala som do toho babymarketu ze hladam sportiak do kufra auta, a ze mi padol ten a ten.. tak mi odpisali, ze by mali dostat aj novu kolekciu do 2 tyzdnov tak este asi pockam. a ze si tam na mieste mozme skusit narvat ten kocik do auta 😀
Naša malá tiež dokáže spať v kočíku aj tri hodiny, ale väčšinou iba keď sa s ňou prechádzame, keď kočík stojí, tak sa len sem - tam podarí, že spí dlhšie. Inak spánok doma veľmi nehrozí cez deň, max. po pol hodine, tak dvakrát za deň. V noci našťastie spinká dobre, po novom nám zaspáva okolo deviatej - pol desiatej a s možno troma papaniami spíme do ôsmej 😵 ale nechcem to zakríknuť (klop, klop) 😀 😀 😀 😀
zalozila som temu,ze ake bolo prve slovo....tak mi tam odpisuju,ze to bolo mama v polroku,ale nevedome a v placi.....tak aj nasmu akoby sa podarilo v placi kricat maama 😀
@norikk nas robi to iste, ked je uz moc rozlutosteny a place, tak pomedzi to vychadzaju z neho slabiky, ze ma - ma -ma maaaa 😀 ... nahodna zvukova zhoda ... synovec vedome zacal oslovovat mamu az po roku ... dovtedy nic
@norikk 😀 vies co,tu sa to teraz tak strieda,ked je,ze zima,tak 21 stupnov,ale su dni,ked je uplne na nevydrzanie teplo a mala je len v body bez rukavoch a ponozkach..ale zvykne aj silny vietor fukat,to je tu najhorsie 🙄 a v noci sa ochladi okolo 15 stupnov.ja neviem,co budem robit v marci u nas...zamrzneme 😀
@zuzanockamt kukam prave navody ako skladat satky, no to bude veda :D
@norikk neboj, nie je to veda, a k tej satke budes mat aj navody obrazove, tak sa neboj a na youtube su tiez dobre videa ... kebyze som som doma a ty si tiez na orave, tak by som ti to poukazovala
@zuzanockamt ta ale podzamok a ts su kustik daleko 😀 a kedy s chystas na oravu??
@norikk tak je to nejaka vzdialenost 😀 ... pravdepodobne prvy marcovy tyzden, ale este uvidim podla MM
@zuzanockamt no aj ja tak mam naplanovane 😀 ale uz mam slubene 4 navstevy 😀 ....ale jednu asi bypustim,mala som ist ku romanacke, aby mi kazala plienky a jej mei taie, ale kedze bude satka,tak mi to uz netreba....
@norikk chces zacat aj latkovat? ... ja som tiez nad tym uvazovala, ale ked som kukala, ake mnozstvo plienok existuje, no poriadny chaos som mala, tak asi ostanem pri tych jednorazovkach ... ja som to chcela najmä kvoli baleniu nasiroko, lebo postolky su mu male, ale ked satkujem, tak by to malo byt ok
@zuzanockamt U mna je to presne tak ako pises, akkeby si mi slova ukradla,....to mnozetvo druhov ma odradilo, tyzden som v tom chaosila,rozmyslala co kupit az som sa na to vybodla 😀 .....a maly ma uz 4 mesace, co tie peniaze za jednorazovky, co som vyhodila,uz bysa to nevratilo.....ale rada by som...ale jeto moc zlozite 😀
@norikk @zuzanockamt nie je to zlozite,ked s tym uz zacnete raz..je pravda,ze ich je veeela druhov,ale velmi rychlo by ste sa v tom zorientovali 🙂
Nas ked place tak naozaj,tak skor ze jaaaaj jaaaaj...sa z neho smejeme 😀

@gumimaci ty si aka aktivna, ja s Jurkom ledva stiham domacnost ako tak udrziavat ... dnes na mne visel cely den, bol nejaky umrncany