♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@norikk
@zuzanockamt ahojte my latkujeme od mesiaca, tiez som sa nevedela zorientovat ale baby z temy latkove plienky vam rady poradia. ja som tam precitala par stran, popytala sa a nakoniec som kupila plienky tu z bazaru za dobru cenu, 2nove sady a 4nove BG a kedze u nas su plienky dost drahe objednala som este cez ebay. 🙂 konecne nevynasam kazdy den sacok jednorazovych plien, nas maly je totiz dost citlivy a ked si cvrkne chce vymenit plienku- uz od narodenia, takze u nas padol balik jednorazoviek za 3dni... takze mne sa viac oplati latkovat, plus mi ostanu plienky pre druhe babo 😀
@zuzanockamt a preco chces este balit na siroko??? preventívne?
@janica81 lekar povedal, vraj balit do polroka, ale jemu su uz postolky male ... vysledok mal Ib, co je norma, aj doki povedal, ze to ma normalne a kontrolu mu uz nedal, len jeden klb sa mu zdal plytsi, ale vravel, ze je to v norme, ze to sa este dovyvija, tak preto som rozmyslala nad latkovanim, kedze tie plienky zarucuju balenie nasiroko
@zuzanockamt jasne uz chapem 🙂
@panki no uvidim, dnes vyskusam a dam vediet
@norikk no vidis 🙂
@janica81 aj u nas nastala takato zmena, spal v kociku aj 3 hodky, aj ked sme uz prisli domov, dospal si tam a teraz pol hodka, max. hodka 😒 ...ja nechapem odkial tie deti beru energiu
@gumimaci som si vravela, ze su super 😉
inak tie babatka sa asi vcera na nas dohodli, u nas tiez ziadna valentinska romantika nehrozila, kedze Tobi si zmyslel, ze v postielke nezaspi, to neurobil uz 3 tyzdne a teraz len vrestal a vrestal, nakoniec som ho uspala na rukach o pol desiatej 🙂
@norikk tak keby som mala toto ratat tak aj nas uz rozprava 😀
Dievčatá
poprosim jeden hlas pre kamaratku
http://www.svadbaonline.sk/miss-nevesta/veronik...
dakujem vam velmi pekne 🙂
@janica81 už zahlasované...
inak my sme včera boli na poradni... máme za sebou aj druhé očkovanie...trošku sme plakali... dr. nám povedala, že už máme dávať zeleninku aj ovocie, čo my už samozrejme dávame a pýtala som sa na tú pomarančovú šťavu, tak povedala, že keď sa nevyhádže prečo by nemohol... vravela, že mu mám už dať aj kašu na noc, tak som sa chcela opýtať či už niekto dávate a ak áno tak ako? z fľaše či lyžičkou?... a máme 8450g 🙂
@gumimaci a si predstav som sa pýtala aj na ten Kanavit, tak mi ho kázala dať, že osem kvapiek 😕
športák zmontovaný........ideme do terénu 😀
@gumimacilen raz.... teraz mu mám dať osem, lebo má 8 kíl a o mesiac ešte raz, ale už 9, lebo jasné že priberie...ja som tiež pozerala ten letáčik, tak neviem...
@elixia 🙂 no super, že sa mu to páčilo...a ešte lepšie, že zaspal 😀
my sme predchvílkou jedli kvet 😀 😀 😀 ...ešte dobre že som to skoro zbadala...
@gumimaci našej tá nálada pokračuje aj dnes, asi jej idú tie vrchné jednotky lebo je stále nejaká mrzutá.....inak Teba som sa ešte chcela opýtať že koľko ti malý spapá zeleninky? zapíja potom mliečkom? lebo mne práve Lenka zbodla 100ml mrkvy a teraz ešte 80ml mlieka za tým dala, no zdá sa mi to trochu veľa.....
http://dotreem.com/images/CRINKLE & CLACK BUTTE...
s tymto sa dokaze maly hrat aj 10 min :D
@panki tak Tobi sa z toho napil lepsie ako z cumla sa mi zda, sice asi len tak nahodou, lebo to vlastne ozuzlaval a nieco mu stieklo do krku, jemu totiz voda vemi nechuti 🙂
@dadka22 dobra vaha 😉
@elixia boli ste na kurze ako my ci len tak?
@gumimaci Tobi mrnci od rana, ale to on zvykne, ja nepoznam umrncanejsie mimino ako je on, niekedy som uz zufala...jablcko si dala surove ci uvarene?

@elixia no nasa zuzanocka je v tom odbornik,aj ja k nej chodim po rady 😀 tesim sa na novu satku,nasa nam uz dosluzila,bola elasticka a uz neudrzi hannah,povoluje velmi 😒