icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

estterka
14. feb 2011

@elixia no nasa zuzanocka je v tom odbornik,aj ja k nej chodim po rady 😀 tesim sa na novu satku,nasa nam uz dosluzila,bola elasticka a uz neudrzi hannah,povoluje velmi 😒

elixia
14. feb 2011

@estterka ja som myslela latkove plienky 😉 Satku sme uz uspesne zvladli, drobec si to uziva..konecne po 4 mesiacoch 😀

estterka
14. feb 2011

@elixia 😀 😀 aha,tak to som mimo.latkove sa mi niektore velmi pacia,ale nelatkovala by som..to uz potom co by si tu o mne mysleli 😀 😀 😀 inak dnes sme boli v callete a prsalo cele doobedia,som si na teba aj spomenula,ako si minule pisala,ze slnko riesit nemusis 😀

norikk
15. feb 2011

@elixia nas asi mesiac dva po narodeni plakal nieee nieee, ale uz sa mu zmenil plac ☹

katarina87
15. feb 2011

RASTIEME AKO Z VODY ....DNES MAME 5MESIACOV...JUUUPIIII....

lu
15. feb 2011

@norikk
@zuzanockamt ahojte my latkujeme od mesiaca, tiez som sa nevedela zorientovat ale baby z temy latkove plienky vam rady poradia. ja som tam precitala par stran, popytala sa a nakoniec som kupila plienky tu z bazaru za dobru cenu, 2nove sady a 4nove BG a kedze u nas su plienky dost drahe objednala som este cez ebay. 🙂 konecne nevynasam kazdy den sacok jednorazovych plien, nas maly je totiz dost citlivy a ked si cvrkne chce vymenit plienku- uz od narodenia, takze u nas padol balik jednorazoviek za 3dni... takze mne sa viac oplati latkovat, plus mi ostanu plienky pre druhe babo 😀

janica81
15. feb 2011

@zuzanockamt a preco chces este balit na siroko??? preventívne?

zuzanockamt
15. feb 2011

@janica81 lekar povedal, vraj balit do polroka, ale jemu su uz postolky male ... vysledok mal Ib, co je norma, aj doki povedal, ze to ma normalne a kontrolu mu uz nedal, len jeden klb sa mu zdal plytsi, ale vravel, ze je to v norme, ze to sa este dovyvija, tak preto som rozmyslala nad latkovanim, kedze tie plienky zarucuju balenie nasiroko

janica81
15. feb 2011

@zuzanockamt jasne uz chapem 🙂

hobit
15. feb 2011

@panki no uvidim, dnes vyskusam a dam vediet
@norikk no vidis 🙂
@janica81 aj u nas nastala takato zmena, spal v kociku aj 3 hodky, aj ked sme uz prisli domov, dospal si tam a teraz pol hodka, max. hodka 😒 ...ja nechapem odkial tie deti beru energiu
@gumimaci som si vravela, ze su super 😉
inak tie babatka sa asi vcera na nas dohodli, u nas tiez ziadna valentinska romantika nehrozila, kedze Tobi si zmyslel, ze v postielke nezaspi, to neurobil uz 3 tyzdne a teraz len vrestal a vrestal, nakoniec som ho uspala na rukach o pol desiatej 🙂
@norikk tak keby som mala toto ratat tak aj nas uz rozprava 😀

panki
15. feb 2011

@hobit to je fakt neuveriteľné.....naša hviezda včera tiež po 2 týždňoch nie a nie zaspať v postielke ani nikde.....taká bola celá umrnčana.....mne sa ju podarilo uspať o 22.30 😖 nebol nejaký divný mesiac?

janica81
15. feb 2011

Dievčatá

poprosim jeden hlas pre kamaratku
http://www.svadbaonline.sk/miss-nevesta/veronik...

dakujem vam velmi pekne 🙂

hobit
15. feb 2011

@panki hehe, babatkovske spiknutie proti rodicom 😀

dadka22
15. feb 2011

@janica81 už zahlasované...
inak my sme včera boli na poradni... máme za sebou aj druhé očkovanie...trošku sme plakali... dr. nám povedala, že už máme dávať zeleninku aj ovocie, čo my už samozrejme dávame a pýtala som sa na tú pomarančovú šťavu, tak povedala, že keď sa nevyhádže prečo by nemohol... vravela, že mu mám už dať aj kašu na noc, tak som sa chcela opýtať či už niekto dávate a ak áno tak ako? z fľaše či lyžičkou?... a máme 8450g 🙂
@gumimaci a si predstav som sa pýtala aj na ten Kanavit, tak mi ho kázala dať, že osem kvapiek 😕

janica81
15. feb 2011

@dadka22 jej pekná váha 🙂

janica81
15. feb 2011

športák zmontovaný........ideme do terénu 😀

elixia
15. feb 2011

@dadka22 krasna vaha 🙂

My sme boli plavat..dieta vytesene jak nikdy,ziaden plac,odpadol pri obliekani na pulte a spal jak dudok 😀 takze vrele odporucam..

gumimaci
15. feb 2011

@dadka22 a to ako casto mas davat 8??? no schvalne som pozrela na letacik a tam pisu ze do 1 roka max2-3 kvapky 😨

elixia
15. feb 2011

@estterka no hovor mi o tom..boli sme na plavarni,ja maleho v satke,rozbalim a latkova plienka..anglicanky kukali jak dive 😀

gumimaci
15. feb 2011

@hobit @panki no asi naozaj spiknutie... dnes je ako milius... 😕 😀

dadka22
15. feb 2011

@gumimacilen raz.... teraz mu mám dať osem, lebo má 8 kíl a o mesiac ešte raz, ale už 9, lebo jasné že priberie...ja som tiež pozerala ten letáčik, tak neviem...

@elixia 🙂 no super, že sa mu to páčilo...a ešte lepšie, že zaspal 😀

my sme predchvílkou jedli kvet 😀 😀 😀 ...ešte dobre že som to skoro zbadala...

panki
15. feb 2011

@gumimaci našej tá nálada pokračuje aj dnes, asi jej idú tie vrchné jednotky lebo je stále nejaká mrzutá.....inak Teba som sa ešte chcela opýtať že koľko ti malý spapá zeleninky? zapíja potom mliečkom? lebo mne práve Lenka zbodla 100ml mrkvy a teraz ešte 80ml mlieka za tým dala, no zdá sa mi to trochu veľa.....

gumimaci
15. feb 2011

@panki 120-140ML A niekedy este chce mliecko, niekedy nie... neviem kolko vypije, lebo dojcim... dnes som spravila mrkvu a dala som do toho aj trosku jablcka, bo sa mi zdalo posledne dni, ze tazko tlaci kakanicu, no a naozaj sa posral rychlo a hned 🙂

gumimaci
15. feb 2011

@panki neboj sa ze je to vela, podla mna sa zeleninky neda prejest 🙂

norikk
15. feb 2011

http://dotreem.com/images/CRINKLE & CLACK BUTTE...
s tymto sa dokaze maly hrat aj 10 min :D

hobit
15. feb 2011

@panki tak Tobi sa z toho napil lepsie ako z cumla sa mi zda, sice asi len tak nahodou, lebo to vlastne ozuzlaval a nieco mu stieklo do krku, jemu totiz voda vemi nechuti 🙂
@dadka22 dobra vaha 😉
@elixia boli ste na kurze ako my ci len tak?
@gumimaci Tobi mrnci od rana, ale to on zvykne, ja nepoznam umrncanejsie mimino ako je on, niekedy som uz zufala...jablcko si dala surove ci uvarene?

hobit
15. feb 2011

@norikk mne sa to neda pozriet 😒

gumimaci
15. feb 2011

@hobit skopiruj si to bez .gif a daj do prehliadaca 😉
@norikk pekne, aj nas krpal ma rad taketo hracky... najradsej s nimi zurivo mlati okolo seba, niekedy trafi aj sam seba a potom je plac 😅

gumimaci
15. feb 2011

@hobit dala som ho sprarit k mrkve, ked uz bolo mrkva taka polomaka, tak som k tomu nakraja polovicu stredneho jablcka. bolo to aj chutovo dobre, lebo jablcko bolo kyslejsie a mrkva sladka.

hobit
15. feb 2011

@gumimaci dik, uz to mam, mila hracka
mnam, to by som si aj ja dala 🙂