icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

hobit
18. feb 2011

@stvura
@janica81 ja si ani neviem predstavit taky rychluy porod, to musi byt parada
@gumimaci
@stvura my sa chystame uz v juni, to bude mat maly 9 mesiacov a snad este chodit nebude 🙂

gumimaci
18. feb 2011

@hobit aj my by sme chceli v júny... ak budu peniazky 😔

hobit
18. feb 2011

@gumimaci a kam chcete ist?

katrin31
18. feb 2011

aj my ideme v juni do Turecka 🙂 som zvedava ako to maly zvladne..

janica81
18. feb 2011

@hobit
@gumimaci aj nas tajny plan je na jun...niekde autom... 🙂 asi Chorvatsko...neviem sa dockat 😀

janica81
18. feb 2011

@katrin31 pekne...ja nemam odvahu ist niekde este lietadlom...

gumimaci
18. feb 2011

@hobit do chorvatska autom ... nam sa tam paci 🙂

hobit
18. feb 2011

@janica81
@gumimaci ja som este inde ako v Chorvatsku ani nebola 😀 , ale teraz to bude mozno konecne nieco ine a moja prva normalna komfortna dovolenka, my sme doteraz totiz vzdy chodili bud na jachtu s partiou alebo do kempu..

janica81
18. feb 2011

@hobit jasne treba zmenu.... 🙂 my sme zase chodili na kazdu dovolenku inde....pre zmenu, takze v chorvatsku sme este na dovolenke neboli.... a s malou este letiet asi nemam odvahu...uvidime.... zatial vyhrava auto 😀

elixia
18. feb 2011

Ahojte,
ja este len ranajkujem a vy ste uz dve strany popisali 😀

Celiakia je geneticke ochorenie...znamena poskodenie genu, nevytvara sa enzym,ktory stiepi cast glutenu..ale geneticke neznamena,ze ked ho ma dieta,museli ho mat rodicia...mozno sa to vyskytlo niekedy skor,ale kto to uz dnes zisti...

Dovolenka??? Jaaaj...my sme uz s drobcom boli..a dokonca 12 hodin lietadlom 😀 😀

hobit
18. feb 2011

@elixia a kde ste boli?

panki
18. feb 2011

@gumimaci @hobit aj my sa chystáme do chorvátska v auguste a už teraz rozmýšľam kam to všetko pobalím.....veď malá potrebuje viac vecí ako my dvaja dokopy....už len kôli tomu budem musieť kúpiť ten golfáč, lebo už to vidím ako my budeme furt niekam behať 😅 už o mesiac sa chystáme do Tatier....aj keď si to nie celkom dobre viem predstaviť.

katrin31
18. feb 2011

@janica81 aj my sme zvazovali ci autom do chorvatska alebo lietadlom do turecka..ale ked vidim ze matusko nechce byt v autosedacke ani pol hodinu tak vyhralo lietadlo..a povedala som si ze niektori bezne lietaju s detmi, aj s mensimi, tak tie dve hodiny to zvladne urcite..horsie to bude asi so mnou..ja sa priserne bojim 😀

katrin31
18. feb 2011

@elixia a ako to zvladol?

elixia
18. feb 2011

@katrin31 @hobit v Mexiku..mal asi 0.5 cm a my sme o nom este ani nevedeli 😀 😀 😀

@katrin31 podla mna si zvolila dobre,ja by som tiez radsej 2 hodky lietadlom ako 8 autom...z UK bezne lietaju domov maminy s drobcami aj 2-3 mesacnymi a v pohode..

panki
18. feb 2011

@elixia inak ja by som si tiež asi ešte netrúfla letieť aj keď ma to veľmi láka....letela som už asi milion krat a úplne v pohode, ale raz som letela do Dublinu a taký blbý pilot strašne prudko klesal....ešte tri dni ma ucho brutálne bolelo....ktovie ako by na to reagovala 😕

elixia
18. feb 2011

@panki myslis teraz s babatkom alebo v tehotenstve? Tehotna som letela,lebo som o tom este ani nevedela...ale aj neskor este sme boli dvakrat doma a nastastie ok...Ale tak urcite je to kazdeho rozhodnutie ci si trufa alebo nie..

panki
18. feb 2011

@elixia myslím s bábätkom...keď si spomínala že z 2-3 mesačnými lietajú. Ja by som to aj skúsila len sa trochu bojím. A samozrejme je to každého rozhodnutie, len by ma zaujímalo ako to tie detičky pociťujú....tie tlaky myslím, lebo vážne záleží aj na pilotovi.....

hobit
18. feb 2011

@elixia ahaaaa 😀

elixia
18. feb 2011

@panki vzdy,ked letime domov,tak su v lietadle aj malinke deticky..maminy casto chodia s drobcami domov a cakaju tam na slov.rodny list aby sa potom mohli vratit..odporuca sa babo kojit pocas startu aj pristavania...Ale ani ja by som s takym malym asi neletela,ak by to bolo nevyhnutne 🙂

katrin31
18. feb 2011

@panki
@elixia
@hobit tak isto by som sa bala aj autom..je to tiez riziko..poviem vam v juni ako to zvladol 🙂 sestra ma dve deti a lietali s nimi bezne na dovolenku..tak uvidime..ale strach mam..

panki
18. feb 2011

@katrin31 ja to beriem tak že teraz sa o tom bavíme a teraz majú drobci len 5 mesiacov....kde je ešte jún.... to si myslím že už bude úplne v pohode 😉

gumimaci
18. feb 2011

@hobit @panki @janica81 tak potom kto pojde prvy da rady co a ako s takym drobcom 🙂

@katrin31 juj Turecko? neobavate sa nepokojov? ja viem, ze zatial sa tam nic nedeje, ale su to tak isto moslimovia, ktory teraz revoltuju po celom svete 😔

hobit
18. feb 2011

@katrin31 ja som nepovedala, ze neletiet, riziko je to tak autom ako aj lietadlom, my budeme pravdepodobne v juni letiet a potom, ak vyda, pojdeme este aj autom do Chorvatska takze strach mam z oboch
@gumimaci jasne 🙂

elixia
18. feb 2011

😀 My ideme v aprili domov autom..cca 30 hodin pocitam..tak snad prespi vacsinu cesty a nezblaznime sa tam 😀 😀

panki
18. feb 2011

@gumimaci ja sa cesty autom nebojím, takéto deti väčšinou cestu zvládnu lepšie ako dospelý, horšie to bude s tým čo všetko také mimčo potrebuje 😎

gumimaci
18. feb 2011

@panki jj to si myslim aj ja 😉

majjjka24
18. feb 2011

@norikk ale v kubine je to ovela horsie 😀 😀 😀 radsej si vybrať menšie zlo 😉

stvura
Odpoveď bola odstránená
estterka
18. feb 2011

my sme leteli tento tyzden a bolo to v pohode,prvy let mala prespala cely a druhy nechcela spat,ani prsnik pri vzlete a pristavani,ale nic,ani nezamrncala,pozerala sa naokolo..len sa mi strasne pokakala,az za usi a nedalo sa ju tam prebalit 😅 tak musela vydrzat...vacsi stres je pre mna balenie,a ako to zbalit vsetko do lietadla,aby nic nechybalo.no o dva tyzdne nas caka let 5 hodinovy do nemecka,tak uvidime ako to zvladneme 😀