♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
aj my ideme v juni do Turecka 🙂 som zvedava ako to maly zvladne..
Ahojte,
ja este len ranajkujem a vy ste uz dve strany popisali 😀
Celiakia je geneticke ochorenie...znamena poskodenie genu, nevytvara sa enzym,ktory stiepi cast glutenu..ale geneticke neznamena,ze ked ho ma dieta,museli ho mat rodicia...mozno sa to vyskytlo niekedy skor,ale kto to uz dnes zisti...
Dovolenka??? Jaaaj...my sme uz s drobcom boli..a dokonca 12 hodin lietadlom 😀 😀
@gumimaci @hobit aj my sa chystáme do chorvátska v auguste a už teraz rozmýšľam kam to všetko pobalím.....veď malá potrebuje viac vecí ako my dvaja dokopy....už len kôli tomu budem musieť kúpiť ten golfáč, lebo už to vidím ako my budeme furt niekam behať 😅 už o mesiac sa chystáme do Tatier....aj keď si to nie celkom dobre viem predstaviť.
@janica81 aj my sme zvazovali ci autom do chorvatska alebo lietadlom do turecka..ale ked vidim ze matusko nechce byt v autosedacke ani pol hodinu tak vyhralo lietadlo..a povedala som si ze niektori bezne lietaju s detmi, aj s mensimi, tak tie dve hodiny to zvladne urcite..horsie to bude asi so mnou..ja sa priserne bojim 😀
@panki vzdy,ked letime domov,tak su v lietadle aj malinke deticky..maminy casto chodia s drobcami domov a cakaju tam na slov.rodny list aby sa potom mohli vratit..odporuca sa babo kojit pocas startu aj pristavania...Ale ani ja by som s takym malym asi neletela,ak by to bolo nevyhnutne 🙂
😀 My ideme v aprili domov autom..cca 30 hodin pocitam..tak snad prespi vacsinu cesty a nezblaznime sa tam 😀 😀
my sme leteli tento tyzden a bolo to v pohode,prvy let mala prespala cely a druhy nechcela spat,ani prsnik pri vzlete a pristavani,ale nic,ani nezamrncala,pozerala sa naokolo..len sa mi strasne pokakala,az za usi a nedalo sa ju tam prebalit 😅 tak musela vydrzat...vacsi stres je pre mna balenie,a ako to zbalit vsetko do lietadla,aby nic nechybalo.no o dva tyzdne nas caka let 5 hodinovy do nemecka,tak uvidime ako to zvladneme 😀

@stvura
@janica81 ja si ani neviem predstavit taky rychluy porod, to musi byt parada
@gumimaci
@stvura my sa chystame uz v juni, to bude mat maly 9 mesiacov a snad este chodit nebude 🙂