♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@dadka22 ako si vas objednava lekarka? u nasej to je s najmensimi detickami tak, ze kazde si objednava poobede v polhodinovych rozostupoch,aby tam necakali s inymi detmi. ma cas ich riadne pozriet vysetrit, porozpravat sa a tak... tak isto aj ortoped, tu je jeden cisto detsky a tiez babatka objednava poobede, ked uz v nemocnici neni tolko ludi 🙂
@hobit boli sme v tom obchode asi 2 hodiny, co sme sa tam aj pohadali, lebo sme sa nevedeli dohodnut 😅 no radost sledovat tu grotesku... nakoniec sme ten Britax zrusili na prvy pohlada, ,ma strasne nizko podvozok a miniaturny nak. kosik a ked som tu sedanku chcela prekliknukt v smere aj proti smeru, tak to bolo dost labilne, a nechcelo sa mi zistovat co by to spravilo po roku pouzivania, myslim, ze ta korbicka sa pouzivanim dost vyhrkota. 😒 inak jazdne vlastnosti super, aj je lahucky.
dalsi co sme pozerali bol pegperego gt3, je krasny, lenze robustny a velky aj po zlozeni.
Potom sme presli k Jane ... 😵 Lenze tie nove s otocnymi sedakmi sa nam nepacili vobec... maju tie korbicky take uzke a hranate. ale zalubila som sa do slalome pro 🙂 no a muz vybral concord fusion, tiez jeden z mojich favoritov. tak sme tam s nimi jazdili a hadali sa, no predavacka musela mat radost z nas 😀 Plusy jane by som videla v tej rucnej brzde, ako 3kolka sa uzasne ovlada a krajsie farby... concord je zas skladnejsi, ma lepsiu tu miminkovsku vlozku, aj zapinacie pasy sa mi zdaju lepsie spravene ako u jane... inak kvalita materialov rovnaka. aj cenovo su podobne... tak som chcela tu 3kolu ale nebola mi sudena, dupla som si ze ked concord, tak musi byt aj novy fusak, lebo ten co mame sa do tohto sportiaka nehodi a cakala som ze zvitazi muzova lakomost, ale suhlasil 😅 tak som k tomu vybrala wallaboo large, hraskovozelenej farby, lebo kocik je cierny a pekne to ozivy. zajtra budu volat, kedy by ho mohli priviest, a aj ci uz bude aj 2011, inak nam dodaju 2010 ale to uz je ozaj drobnost ... sa tesime...
No a samozrejme vsetky si odskusal aj drobec, a vo Fusion sa smial najviac a najdlhsie ( v jane reval celu dobu ☹ )
ahojte, vedeoli by ste mi odpovedat na moju otazku?? ako som uz zopar krat pisaa,boli sme na vychde dlhsiu dobu (6 tyzdnov) u nasich....teraz sme na 3 tyzdne na orave,ale potom zas pojdeme na vychod....bude si drobec pamätať mmojich rodicov?? ci budu prenho cudzi?? ako to je s pamäťou???
@norikk bude,mala videla babku dva tyzdne,ked mala 5 tydnov,bola tu pred asi mesiacom opat a spoznala ju.ale skor aj hlas,lebo zvykne volat a davam na hlasno telefon a kecaju spolu 😀 hned jak ju uvidela na letisku a prihovorila sa jej,mala sa usmievala 😵 aj na ruky jej bez problemov isla a to nikomu nejde,hned vresti a boji sa,ale s mojou mamou problem nemala.
ahojte, tak mna dobehla chripka, aj tatino je chory, maly sa zatial cekom drzi, pokasliava, ale teplotu nema....mate nejake finty a rady na rychle porazenie choroby?
@norikk nas Jurko place vzdy, ked pridem do noveho prostredia a vidi inych ludi a je jedno aky cas presiel, ci tyzden alebo mesiac
@hobit ja tiez homeo jednoznacne.len treba dat pozor,nepit kavu a aj zubnu pastu bez mentolu pouzivat 😉 nech ucinkuje 🙂 pripadne,super vec,vitamin C. v d-mke predavaju cisty prasok,poradili by ti v teme tuto o vitamine C,su s nim super vysledky.ale je potrebny cisty a velke davky,sumive cecko 1000mg denne nema efekt. ja ho budem davat aj malej,ked zacneme s prikrmom,ale idem jej objednat nekysely "prasok",nech to viem "schovat" 🙂 na stranke badatel.sk sa da napravo stiahnut o tom kniha.
a pripadne,z homeo aj ten viburcol cipky mozes kludne dat,ja vzdy dam malej aspon na noc,ked pocujem,ze jej chrapci nieco v nosteku.
@hobit cebion ani nemusis davat,pozri si naozaj tu temu,to mnozstvo,co to obsahuje C vitaminu,nema efekt. bohuzial. a ak mas moznost ist do dmky,kup si to ciste cecko,je to kyselina askorbova v prasku,stoji to 2 eura a spytaj sa v teme na davkovanie. urcite pomoze !! ja mam smolu,ze tu sa neda zoshnat ciste 😠
https://www.modrykonik.sk/forum/detske-zdravotne-problemy/vitamin-c-megaskorbicka-liecba-rady-a-skusenosti/
kludne mu daj aj teraz aj vecer ten viburcol,ja som malej na predpis lekarky davala dve denne uz ked mala 2 mesiace a vybrala som 3 balenia vtedy,nic sa mu nestane 😉
no naozaj,poriadne lez,ked sa ti teraz da a vela tekutin a neprehanat to s paralenom,lebo ked trochu stupne teplota,nemusi to byt vzdy na skodu a netreba hned zrazat,kedze teplotou telo bojuje proti chorobe 😉 skore uzdravenie!

my sme sa boli očkovať v pondelok a nič ma tom netrápi len to, že sme teraz chorííí 😠 .... máme soplíky a trošku teplotu aj malý aj ja...museli sme to chytiť jedine u lekárky 😠 ... som na seba nahnevaná, že ma to mohlo napadnúť keď je teraz všade chrípka, že som mohla to očkovanie presunúť... no teraz už je neskoro... a ešte donedávna som sa tešila, že sme chvalabohu ešte neboli chorí ☹