icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

katrin31
21. feb 2011

@hobit to urcite zaberie tiez

janica81
21. feb 2011

@gumimaci my mame Jane a tiez je UV stalý, nepremokavy materiál....

janica81
21. feb 2011

AHojte 🙂

dnes sme sa boli fotit....to bola sranda....a od polovice mame kutiky len smerom dole...cize usmev na opak... 🙂 fotografka sa tesila, ze ona je zlata ked place....tak trosku mrncala...ale len tak cvične 🙂

a pozovanie ju unavilo...potom spala v kociku cez 2,5 hodiny...

a uz treti den sa kupeme vo velkej vani, tam mame vanicku...lebo strasne spliechala.... tak uz sme v kupelni 😀

katrin31
21. feb 2011

@janica81 kde ste sa boli fotit?

janica81
21. feb 2011

Mam kamosku fotografku...vo ZV... fotila nám aj svadbu 🙂 je uzasna....super osobka.... jej stranka www.fotofunn.sk

bola sranda 😀

norikk
21. feb 2011

@janica81 my s muzom fotime, samozrejme sme len zaciatocnici 😀

majjjka24
21. feb 2011

@janica81 my sme sa tiež už v sobotu kupali v kupelni, lebo maly sa nevie vo vanicke zastavit :D :D naposledy sa az zadychal pri kopani :D

janica81
21. feb 2011

@norikk pekne....pekná zaluba aj povolanie.... doma fotky robime...zle sme sa dohodli ze 1x do roka sa dame nafotit 😀

norikk
21. feb 2011

@majjjka24 asi nechodievas do nasich koncin, ci?? ci by sme nedali dakedy stretko 🙂 a mozno by sme aj zavitali do namestova, sla by som do klinca na nejake vecicky, bo uz zas vyradujem co je male

janica81
21. feb 2011

@majjjka24 😀 to je krasne...nasa Nela tiez tak velmi kope a aj 5 minut v kuse...ze ja by som bola kaputt...a nechapem ako to vladze...a este ze sa tak nedobije..vsak to su supy do steny vanicky.... 😀 ale je radost sa pozerat ako ich to bavi...tesim sa ked bude teplejsie chceme zacat chodit na plavanie 🙂

norikk
21. feb 2011

@janica81
@janica81 nas tak raz spliechal tiez,ale ruckami,az si ospliechal tvaricku a bolo po radosti, za to plac 😀

janica81
21. feb 2011

@norikk no nastastie nam to vobec nevadi...ja jej od malicka lejem vodicku aj na tvar.....cez ocka...aby sa nebala...naberiem do dlane a pomalicky oblievam ...a ona otvara ustocka a vyplazuje jazyk..chce to obliznut 😀

majjjka24
21. feb 2011

maminy, mam na vas otazocku, ake zvuky vydavaju vasi drobci??? My stale to iste ggggg, haaaaa, heeeeee, myslim, ze este menej zvukov vydava, ako pred nejakym mesiacom... predtym sa mu aj le podarilo a teraz len zavrie pusu, vyplazi jazyk a tak ,,rozprava" ale ziadne zvuky, len take prskania a vykriky 🙂 vacsinu dna pisti a skrieka, este stale ho to neprestalo bavit :D :D a dalsi podotaz, aj vase deticky stale vyplazuju jazyk, lebo ten nas ma nonstop jazyk von, hryzie si ho a toci v puse... pravdepodobne je to aj tym, ze nam idu zubky, sice je to uz vyse mesiaca a zubky stale nikde 🙂

norikk
21. feb 2011

@janica81 my sme uzkostlivi, sak po mne.....ja ani newem, ci my plavat pojdeme, lebo ja neviem ☹, kedze ma to nasi nenaucili, mam panicky strach z vody od zakladky....

majjjka24
21. feb 2011

@norikk no v NO by to stretko mohlo byť 🙂 teraz sa ešte doliečujem,tak keď budem fit tak sa mozme stretnut 🙂

norikk
21. feb 2011

@majjjka24 my sme s muzom uz rozpravali,ze akosi prestal "rozpravat" uz len víska ..normalne som si s lutostou pozerala video, ako kedysi "recnil" 😀

majjjka24
21. feb 2011

@janica81 ja by som tiež rada s malým šla na plávanie, ale u nás v okolí nie je taká možnosť, aspoň som nič zatiaľ neobjavila...

majjjka24
21. feb 2011

@janica81 ten jazyk aj moj vypllazuje, ked mu rano umyvam tvaricku 😀 😀

janica81
21. feb 2011

@norikk nooo a tomuto sa chcem vyhnut...ja tiez neplavam hviezdne...aj ked zase sa neutopim...ale chcem aby Nela vedela a nebala sa vody...ked chodim na sustredenia s detickami a malicky 4 rocny vedia dobre plavat tak to je nadhera..a polovicu emnsi stres v bazene 😀

norikk
21. feb 2011

@majjjka24 viem, ze maminky z MC chodia az do DK, a nechodis do MC drobcek co mate v namestove?? my mame aj v Liesku,ale este som nebola

majjjka24
21. feb 2011

@norikk tak je to asi normalny vyvin 🙂 ved aj ked plakaval, tak akoby hovoril maaaamaaa 🙂 a teraz nič...

zuzanockamt
21. feb 2011

@majjjka24 nas stale skrieka a jaci, ale uz menej a obcas sa mu podari aj pekne slabika - ma, va, ba 😀

@norikk ja Jurkovi tiez lejem vodu aj cez tvaricku pomalinky, aby si zvykal, vobec sa toho neboji, aj na plavani takto deticky zvykaju na vodu, ja tiez chcem zacat chodit, ale az niekedy v maji mozno, ked bude teplejsie, len dufam, ze bude vtedy nejaky kurz aktualny a ked nie, tak pojdem len tak sama s nim na hodinku do vody

majjjka24
21. feb 2011

@ norikk a v DK je nejaké plávanie pre takých drobcov??? to by sme mali kusok...

norikk
21. feb 2011

@majjjka24 ja viem, v polroku sa mozme tesit na neuvedomele MA-MA 😀 nech mi maminky tvrdia kolko chcu, ze to este nebude i tak mierene na mna, ze nebude vediet ze ja som mama, ja sa i tak budem tesit 🙂

stvura
Odpoveď bola odstránená
majjjka24
21. feb 2011

@stvura ja by som tiez najradsej az ked bude teplucko 🙂

hobit
21. feb 2011

@janica81 a vies ake je to bohove ked kope vo velkej vani? Tobi sa hned zvrtne na brusko a kope ako divy, celu vanu precestuje 😀
@majjjka24 aj nas stale naraba s jazykom a skrieka ako divy, okrem toho tiez hlavne take ggggggg, heeeee, leeee

norikk
21. feb 2011

@hobit waau, aj ja chcem uz take, nasho pri kupani furt drzime este pod krkom, aby sa nahodou nanhltal.....vidim ze som tu asi najbojazlivejsia 😀

hobit
21. feb 2011

@norikk ja mu drzim ruku pod bradou, ale jemu nevadi ked si chlipne pusou, len ked mu ide aj do nosa sa zlosti 🙂

majjjka24
21. feb 2011

@norikk my ešte tiež poriadne držíme hlavičku 🙂 a niekedy ho aj nachvilocku posadím a potom tak špliecha ručičkami, myslím, že niekedy som mokrejšia než on :D :D