♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
AHojte 🙂
dnes sme sa boli fotit....to bola sranda....a od polovice mame kutiky len smerom dole...cize usmev na opak... 🙂 fotografka sa tesila, ze ona je zlata ked place....tak trosku mrncala...ale len tak cvične 🙂
a pozovanie ju unavilo...potom spala v kociku cez 2,5 hodiny...
a uz treti den sa kupeme vo velkej vani, tam mame vanicku...lebo strasne spliechala.... tak uz sme v kupelni 😀
Mam kamosku fotografku...vo ZV... fotila nám aj svadbu 🙂 je uzasna....super osobka.... jej stranka www.fotofunn.sk
bola sranda 😀
@majjjka24 😀 to je krasne...nasa Nela tiez tak velmi kope a aj 5 minut v kuse...ze ja by som bola kaputt...a nechapem ako to vladze...a este ze sa tak nedobije..vsak to su supy do steny vanicky.... 😀 ale je radost sa pozerat ako ich to bavi...tesim sa ked bude teplejsie chceme zacat chodit na plavanie 🙂
maminy, mam na vas otazocku, ake zvuky vydavaju vasi drobci??? My stale to iste ggggg, haaaaa, heeeeee, myslim, ze este menej zvukov vydava, ako pred nejakym mesiacom... predtym sa mu aj le podarilo a teraz len zavrie pusu, vyplazi jazyk a tak ,,rozprava" ale ziadne zvuky, len take prskania a vykriky 🙂 vacsinu dna pisti a skrieka, este stale ho to neprestalo bavit :D :D a dalsi podotaz, aj vase deticky stale vyplazuju jazyk, lebo ten nas ma nonstop jazyk von, hryzie si ho a toci v puse... pravdepodobne je to aj tym, ze nam idu zubky, sice je to uz vyse mesiaca a zubky stale nikde 🙂
@majjjka24 nas stale skrieka a jaci, ale uz menej a obcas sa mu podari aj pekne slabika - ma, va, ba 😀
@norikk ja Jurkovi tiez lejem vodu aj cez tvaricku pomalinky, aby si zvykal, vobec sa toho neboji, aj na plavani takto deticky zvykaju na vodu, ja tiez chcem zacat chodit, ale az niekedy v maji mozno, ked bude teplejsie, len dufam, ze bude vtedy nejaky kurz aktualny a ked nie, tak pojdem len tak sama s nim na hodinku do vody
@ norikk a v DK je nejaké plávanie pre takých drobcov??? to by sme mali kusok...

@hobit to urcite zaberie tiez