icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

estterka
26. feb 2011

@mona777 oni nekoja ani tych prvych 6 mesiacov vacsinou.neviem,preco presne.lebo nemaju informacie a v porodniciach hned davaju flasku detom.ked bola mala prvych 15 dni v nemocnici,tak som bola jedina,co odsavala kazdu chvilu a ziadne ine dietatko nedostavalo vylucne materske mlieko,chladnicka na oddeleni bola vzdy plna mojho mlieka 😀 lebo musela byt flasa,tak pre mna bolo dolezite,nech ma aspon moje mlieko,ked mam a spanielky si dosli raz za den odsat a pytali sa,ake je to mozne,ze nasa ma vzdy moje..ani sa nesnazili kojit v podstate.
@elixia nasa sa zvykne potit cela,hlavne ked papa 😀

gumimaci
27. feb 2011

Dobre ranko,
@elixia aj Ondrej sa poti, hlavne pri papkani. kde ho potom dvihnem tak ma polovicu hlavy mokru... no ale sak aj narobi... keby ste ho poculi, tak si poviete, te to dieta dostava jest max 1x do dna 😀

majjjka24
27. feb 2011

@kitchima a ako dlho trvalo, kym sa zubky prerezali??? My mame opuchnute, červene dasienka uz vyse mesiaca, maly je nervozny, uz mal minuly tyzden aj dva dni zvysenu teplotu 37,5 a po zubkoch ani stopy.. aj v noci horsie spinkame.. ☹ dufam, ze to uz nebude trvat velmi dlho...

majjjka24
27. feb 2011

kočky, včera sme mali doma rušno, veľa návštev a dnes to bude pokračovať... malý keď zbadal niekoho ineho okrem mamky a ocka, tak spustil taaaaky plac.. potom sa trosku ukludnil, ale ked ho mal niekto iny na rukach, neustale sledoval, ci som v jeho blizkosti 😀 😀 nas maly bojko 🙂

kitchima
27. feb 2011

@majjjka24 no, u nas sa zubky prerezavali mesiac a pol. tak teda aj u vas sa uz coskoro objavia 😉

majjjka24
27. feb 2011

@kitchima no to dufam,lebo uz sa neviem dockat, kedy sa konecne vyspim 🙂

stvura
Odpoveď bola odstránená
stvura
Odpoveď bola odstránená
mona777
27. feb 2011

@estterka to je dosť smutné čo píšeš - myslela som že sú vyspelý stát - ale asi sú vyspelí - hypermoderní - nechápem kde sú tie laktačné poradkyne v tom státe - alebo či nemajú dostatok info o materskom mlieku - divná krajina 😒

zuzanockamt
27. feb 2011

@stvura aj mne sa zda, ze prve budu vonku trojky, lebo to tam ma najviac napuchnute ... ale bohvie, uvidime nakoniec co bude vonku 😀 ... lebo ani nas Jurko nejde velmi podla tabuliek 😀 ... a dokina mi uz pre dvoma mesiacmi tvrdila, ze mu zacinaju rast zuby a zatial nic, ja myslim, ze si este aj po polroku pockame 😀

gumimaci
27. feb 2011

@zuzanockamt mne vsetky babky a tetky uz od novembra tvrdia, ze mu idu zubky, bo odvtedy si ruky zuzle a furt nic 😀 a ked poviem, ze nejdu, tak to neni pravda... lebo si zuzle ruky... 😕 🙂

stvura
Odpoveď bola odstránená
zuzanockamt
27. feb 2011

@stvura ja nedojcim, takze mne to je jedno

@gumimaci a ma Ondrik napuchnute dasna? ... lebo Jurko to ma uz riadne opuchnute a tam, kde su trojky, tak tam ma az take hrcky

hilaris
27. feb 2011

@zuzanockamt velmi nepravdepodobne ze prve vyjdu trojky. tie hrcky pri trojkach ma asi kazde miminko. Prve idu jednotky, dvojky potom stvorky a az po stvorkach sa prerezavaju trojky. Ale su samozrejme aj vynimky 🙂 prvej dcere vysli najskor dolne jednotky a horne dvojky a az potom horne jednotky :D bolo to vtipne!

hilaris
27. feb 2011

@stvura takze vy ste z tych nepravdepodobnych vynimiek? Alexandrovi sa ktore prve prerezali?

gumimaci
27. feb 2011

@stvura no ved ani ja nie... neviem skade ta mudrost 🙂

@zuzanockamt nema vobec, len slinta... ale inak nic. takze mi si na zubky urcite este pockame 🙂

stvura
Odpoveď bola odstránená
hilaris
27. feb 2011

Ester ma 23 mesiacov a a tlacia sa jej patky momentalne som nahmatala 3 kopceky. Tomu jednemu sa asi nechce... no neviem sa dockat ked uz budu vsetky von lebo je uplne besna. Mali ste to intezivne ale zato rychle 🙂

zuzanockamt
27. feb 2011

@hilaris necham sa prekvapit, co sa prve ukaze 😀 ... jednemu synovcovi tiez isli prve trojky a druhemu zase tabulkovo jednotky

hobit
27. feb 2011

ahojte, tak my sme po tyzdni u mojich rodicov, na ktory som sa tesila a nakoniec cely prelezala v posteli chripkou, zase doma...kedze bol chory aj maly a starala sa onho hlavne mama a sestra, cely nauceny rezim vratane samostatneho, spon chvilkoveho, hrania sa az po vecerne zaspavanie v postielke je uplne v prdeli + dalsia laktacna kriza ☹
@elixia aj Tobimu sa potia ruky a nohy

zuzu82
27. feb 2011

Ahoj, hobit, neboj, vratite sa spat do normalu.

hilaris
27. feb 2011

@hobit ked je dieta chore.. vzdy sa sprehadze cely rezim. Nebolo to posledny krat... 😒

elixia
27. feb 2011

@hobit ahoj,no to si si uzila teda... 😢 Ja mam tiez trochu strach co bude,ked pojdeme domov..a to my ani poriadny rezim nemame 😀
Tak asi to potenie bude ok, zrejme to fakt zdedil po tatovi..tiez si aj nieco lepsie mohol vybrat ako prave to 😀

Vcera som sa stretla s kolegami,dve baby su tehotne,jedna bude rodit o mesiac a ta druha v juli...asi mi sibe,ale mne sa normalne zacnelo po tehotenstve 😀 😀 chapete?? pred par tyzdnami som tu vehementne tvrdila,ze najskor o 3 roky 😀 ale doteraz om sa fakt tesila z toho,ze uz mam po a uzivam si dieta...ale ten cas ocakavania ma cosi do seba...

hobit
27. feb 2011

@elixia tak nas ma po taqtovi pre zmenu vsetko komplet 🙂
ja som si tehotenstvo hrozne uzivala, to bolo krasne obdobie...teda az na tie prve skoro 4 mesiace a posledne 2 tyzdne 😀
@hilaris ved ja viem, len som bola taka spkojna, ze konecne sme v pohode. nic vazne neriesime a tu ho mas 😖

zuzu82
27. feb 2011

Stvura - ani nas Domko neda svojich surodencov za nic na svete. Doma sa sice obcas ponatahuje s Patkom o hracku (lebo samozrejme sa chcu hrat obidvaja naraz prave s tou istou - a neplati ani kupovanie rovnakych hraciek, lebo zaujimavejsia je stale ta druha, co ju drzi druhy v rukach), ale ked ide do tuheho, tak ho ochranuje ako ozajstny bodygard (dnes mu isla dat starka akoze po ruke, lebo nieco urobil a Domko hned - Ty ho nebij!. Alebo, ked sa tu hraju, idu do izby, kde je telka, Domko chyti Patka a uz ho vedie - Pod, Pati, ideme sa hrat na bezidrazky. A dalsie vyroky. Ale to by som tu musela strasne vela pisat. No su strasne podareni.

norikk
27. feb 2011

ahojte, tak my as uz tak otacame, e ak citi maly,ze mamiesto, hned je na brusku, a uz nevyskame ani...ak ma nieco v puse, hned zacne vydavat tie svoje neidentifikovatelne hlasky 😀

nikuskabee
27. feb 2011

ženičky chcem sa spýtať dokedy mám dávať bodynká malému.Lebo už teraz máme č.18-24 mesiacov a máme len 5,máme dlhé telíčko,asi na ocina.Nemôžem mu skúsiť dať dlhšie tielka.Prosím poradte.ďakujem

norikk
27. feb 2011

@nikuskabee ves body su aj velke,ja by som obliekala dovtedy,kym nebude na trhu uz pozadovana velkost

estterka
27. feb 2011

@nikuskabee tak ja budem davat body dlho,aby mala krize zakryte. su aj vacsie,tielko sa mu moze vyhrnut.

nikuskabee
27. feb 2011

hej,len každý mesiac potrebujeme väčšie číslo,ved aj svokra mi hovorila,aby som dávala,ale som myslela že vyskúšam,ďakujem a do akého čísla sú body