icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

estterka
27. feb 2011

@nikuskabee a kolko meria maly?

hilaris
27. feb 2011

@hobit chapem ta... vzdy ked som sa tesila ze konecne su veci tak ako by mali byt, vzdy sa nieco naslo..

zuzu82
27. feb 2011

Nikuskabee - neviem o tom, ze by bolo urcene, dokedy maju deticky nosit bodynka. Je to len na Tebe. Aj my sme mali podobny problem, ale uz bol trosku starsi. Osobne mam velmi rada body. A kedze starsi velmi rychlo rastol, tak sme si uz tiez mysleli, ze nenajdeme body takej velkej velkosti, ale nasli sme dokonca 104. Ale kludne mozes dat aj dlhsie tricka.

norikk
27. feb 2011

@zuzu82 a väčšie ako 104 nie su?? my uz teraz mame 86, sie nie su uple na telo, ale aspon malemu netrcia dlhe ruky 😀

gumimaci
27. feb 2011

@norikk 😕 to fakt 86??? my vacsinu este 68, 74 len s dlhym rukavom, lebo na 68 si dlhe rukavy kratke 😀

norikk
27. feb 2011

@gumimaci noo lkupila som minule, a ako vravim,opnute nie su, ale ani zas mioc nevysia na nom 😀 sak ma 9,5 kila skoro

zuzanockamt
27. feb 2011

@norikk to mas poriadneho dlhana 🙂 ... kolko meria? ... nas nosi 74/80, ale uz viac 80 🙂

norikk
27. feb 2011

@zuzanockamt hmm nemame ani 70,ak mozno, ale je bucko a nekupovala som 800, lebo 86 budeme mat aspon na dlhsiu dobu

hobit
27. feb 2011

@norikk fuha, my este vacsinu 68, niektore 74 🙂

estterka
27. feb 2011

@norikk a kolko meria?? no sana nie je z najdlhsich,mame okolo 70 cm,ale nosime este len 68,74 velkost..a mame 9,7 kila 😀

no poviem,najlepsie su nam body co mama nosi,z tesca,najlepsie material a sirsie su ako ostatne co mam

zuzanockamt
27. feb 2011

@norikk Jurko ma 72 cm, ale ja mu kupujem vzdy take, aby to mal akurat, nie moc dlhe, mam doma uz aj 86, ale to este neobliekam, co som mu kupila 74-ky bodycka, tak to nosil asi len mesiac, ale to nevadi, pacili sa mi, tak som kupila 😀

nikuskabee
27. feb 2011

@estterka no máme tiež okolo 75 a nosíme 18-24 a šaty veľkosti už 80-86,no body potrbujem dĺžku aj okolo 42 cm,aby nemal tesné dolu pri plienke,ako píšu baby sú dlhé rukávy a voľné na telíčku,ale aspo sú na dlžku

janica81
27. feb 2011

Dobrý večer dievčatá...

my nosime prevažne 74 a v obehu mame vzdy okolo 10 ks body 🙂 mne sa pacia tie z Tesca dam za 5 ks 12,9 a bavlna super, farba drzi....a aj velkost, nezrazia sa....horsie je to s dupkami....taký výber nie je... ☹

Mam na Vas otazocku...🙂 teda viac 🙂

1. Chodite niektora s babom na aute sama?? Vajicko mate na sedadle pre spolujazdca?

2. Ako zaspávajú Vaše bábiky?? Spôsob uspávania 🙂

3. Používate pri kúpaní kozmetiku? Prípadne penu do kupela??

Dakujem

vejinka
27. feb 2011

@janica81 1. nie auto nemame
2. na rukach vyslovene na cicke alebo pohojdavanim v naruci
3. ziadnu len olej 100% olivovy na hlavu(mali sme mliecnu chrastu tak pre istotu este par dni) potom sampom nivea baby a detske mydlo bupi.

norikk
27. feb 2011

pozerala som,ake sme to vlastne doteraz nosili, tak 80, ale zrejme sa aj casom prabnim zrazili,takze fakt ak sa trocha popusi, aj mu ruky z nich trcia, takze u nas fakt len 80/86

@janica81
1. nie, robila som vodicak pred rokom, ale moje vodicske schopnosti su asi take, ako ked som prvy krat sadla do auta
ked sme sli s MM robit nakuo na krstiny, tak som si s radosotu sadla za volant,ze po tehu vyskusam, a skoro som sposobila velku havariu, ked som v 20kmúh objehala autbus 😀

2. moj drobec spi s nami v posteli, uspavam ho vzdy len na cice, resp. si da palcek, ak mi odmieta cicu, v najhorsom pripade na rukach, ale to bolo len par krat cez den ...a spiime az do rana 7...a potom aj do deviatej...ale ak sa mi anhodou zobudi este v noci, najmä ak je mm doma, tak potom bieda uspat

3. pena do kupela sa myslim nesmie pri takych babatkach pouzivat......my sme doteraz len klasicke detske mydlo puzivali, ale kedze sa minulo a mam este sprchovy gel a sampon detsky v jednom, co som kupila este ako tehu, tak davam ten...Johnson´s.....a po kupani olejcek vzdy

inak , to sa chcem ja opytat, doteraz sme davali len olivovy olej z lekarne, ale ten sa mi uz nechce, ja mam radsej vonave veci.....aky davate vy?? velmi sa mi paci obycajny Aviril, lenze ten je hrozne maly

vejinka
27. feb 2011

co sa tyka oblecka ta uz 80 a vynimocne mal vcera oblecene pyzamo 92 lebo vsetko ostatne sa pralo a napodiv mu bolo len troska velke a druhy syn nabehol v pyzame velkost 128 som myslela ze sa v tom utopi ale jemu je dobre 😅 kde ti moji synovia rastuuu 😀

norikk
27. feb 2011

@vejinka bupiii 😀 to sa sestra furt smeje, budes plavat ako Bupi v reklame 😀 (nie ja ale maly) 😀

zuzu82
27. feb 2011

Norikk - nasla som aj 110 a 116. Takze aj pre taketo velke deturence body su, len ich treba najst.

Janica ahoj. Odpovede na Tvoje otazky -
1. sama nechodim, lebo nemam vodicak.
2. Vecer vylucne na prsniku, cez den spime iba ak sme vonku (aj to minimalne, inak spanie cez den 10-15min.)
3. Pri kupani pouzivame len detske mydlo, niekedy len cistu vodu (zalezi, ci kupe manzel alebo ja). A po kupeli vymasirujeme detskym mliekom. Zda sa mi, ze pena do kupela sa moze pouzivat az od roka.

norikk
27. feb 2011

@zuzu82 tesiim 🙂 ja by som najradsej co najdlhsie,kym budeme nosit plienky davala body

vejinka
27. feb 2011

@norikk bupi si vas kupi 😀

zuzanockamt
27. feb 2011

@janica81
1. ja vodicak mam, ale auto vyuziva len MM, ja by som do toho za volant nesadla, takze sama s nim nechodim
2. uspavam len na rukach, v manduce, v satke alebo hojdanim v kresielku, potom ho prelozim k sebe do postele, resp. teraz, ked je doma MM tak do postielky
3. pouzivam johnson umyvaci gel, na telo hipp telove mlieko a na tvar specialnu masticku - znacka Linola a od tej istej znacky planujem kupit aj komplet celu kozmetiku a na zadocek sudokrem

vejinka
27. feb 2011

@norikk moj starsi este nosi body velkost 18-24 mesiacov ale po kazdom prani to vytaham a dostane sa do nich len rukavy sa uz nedaju natiahnut tak ich ma len po lakte a na to davam koselu alebo tricko s dlhy,m rukavom 😉

norikk
27. feb 2011

ako vidim, nikto tu nesoferuje 😀 a som sa bala,ze som jedina....ale zislo by sa m,keby som vedela.....lebo takto sa nepohnem nikde bez MM..najhorsie,ze lekaren, a detsku doktorku mame len v meste :-/

norikk
27. feb 2011

@vejinka tiez predpokladam,ze nebudem furt musiet väčšie a väčše kupovat, cakam, ze maly prstane priberat,ked zacne behat

vejinka
27. feb 2011

v tescu vacsie velkosti bodov niesu a nikde som vacsie nevidela ale na jar uz planujem z oducanim plienok a do leta uplne tak som zvedava uz som nakupila aj slipov a tielok 😉

zuzanockamt
27. feb 2011

@norikk ja by som aj soferovala, ale mame 36 rocne auto, je to milacik MM a neplanuje ho zatial menit, takze ja do toho za volant nesadnem ... ale zase k lekarke aj do lekarne, jednoducho vsade mam blizucko, aj obchody, postu, vsetko maximalne 15-minut chodze 🙂

norikk
27. feb 2011

@zuzanockamt ale byvas v meste 😀 ....tam odkial pochadzam,tiez mame dve lekarne a zdrav. stredisko....ale ekdze sme tu....ale som pocul,ze sa ma nieco stavat, tak cakaaam

zuzanockamt
27. feb 2011

@norikk no ja si to uz neviem na dedine ani predstavit ... aj ked som u nasich, uz len hundrem, ze ako je vsetko daleko 😀 ... uz som rozmaznana byvanim v centre 😀 ... uz som aj MM upozornila, ze väcsi byt hladame len v tejto lokalite 😀

gumimaci
27. feb 2011

@janica81 1) co sa maly narodil, som soferovala len 2x, vajicko som mala vedla seba na prednej sedacke, vypla som si predny airback...

2) vacsinou zaspava sam v postielke, ked nema svoj den tak ho uspava tatoo na rukach

3) bud penu do kupela, alebo mydielko... podla nalady

norikk
27. feb 2011

@zuzanockamt aj my planujeme v dalekej buducnosti byvat v meste.......i ked mojim snom je chalupka na kraji lesa 😀 ale to je nerealne a neprakticke