icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

leomami
27. feb 2011

Ahojte...malý už sedí sám aj ked sa občas ešte "vykotí"do strany.. 🙂

elixia
27. feb 2011

@stvura zaujimave,ja som tiez vodnar a moj muz skorpion - ale skor tichy a spokojny, my by sme sa pozabijali keby bol ako ja 😀 😀

gumimaci
27. feb 2011

@elixia ale ved aj moj muz je navonok tichy a pokojny, ale ked sa dostane do svungu tak jede ako lokomotiva 😀

elixia
27. feb 2011

@leomami to ako moja sestra, u nich tiez len ona soferuje 🙂 Maly je podareny,to sa uz sam posadi,ci ho ty davas sadnut?

gumimaci
27. feb 2011

@leomami jeeej krasne fotky, zlaty je... 🙂

elixia
27. feb 2011

@gumimaci 😀 no mojho zarucene dokazem vytocit len ja 😀 😀

zuzanockamt
27. feb 2011

@elixia aj ja som vodnar 🙂 ... ale skorpiona by som pri sebe nezniesla, uz mam pocit, ze asi neznesiem nikoho 😀
@leomami krasne sedka ... nas sa vobec nechyta ... stale ho klati do stran a dopredu, ale vo vanicke, ked sa chyti tych bokov, tak sa udrzi isty cas ... ja to stale odovodnujem tym, ze je velky a tazky 😀

leomami
27. feb 2011

@elixia no sám sa posadí len ked je "obložený"vankúšmi,tak navyššie myslím... 😀 ked mu dám ruky sa ťahá do sedu 😀 😀

gumimaci
27. feb 2011

@elixia hehe ale ot vsetky partnerky 😀
myslim, ze odpoviem za leomami, ale aktivny sed je zakoncenim pohyboveho vyvoja, a teda asi ho dava sadkat, alebo ma mimoriadne pohybovo nadane dietatko 😀

leomami
27. feb 2011

@gumimaci ďakujem.. 😉 😉 😉

leomami
27. feb 2011

@gumimaci ako hovoríš,asi by bol velmi nadaný keby si v5 tich mes. sám len-tak sadne... 😀 😀 on sa proste udrží,ked ho dám takto,ale tak nie zas dlho,že by presedel pol dna... 😀 😀

gumimaci
27. feb 2011

@leomami 🙂 aj tak ji sikovny, Ondrej takto neusedi, jedine oprety, ale aj to sa za chvilu klati do stran...

leomami
27. feb 2011

@zuzanockamt neboj,ako som písala to môj sa tiež ešte prekoprcne do strany.. 😝

elixia
27. feb 2011

@gumimaci ved som si aj myslela (o tom sedeni),ale tak nikdy nevies 😀

@zuzanockamt no ja podobne, muz tvrdi ze mam na neho alergiu... 🙂 Neviem,ci je to tym,ze je skorpion alebo ze sme spolu pridlho alebo neviem...po porode som si myslela,ze iba hormony sa zblaznili, no akosi to neustava 🙂

@leomami ja len ze vsade citam,ze netreba deticky davat sediet,kym sa same nevedia posadit,tak len preto som sa pytala... 😉 Nas by nesedel ani oblozeny vankusmi,on snad nikdy nie je bez pohybu, stale musi aspon kopat alebo rukami rozhadzovat..pri snahe posadit ho,vyhodi ritku a ziadne sedenie sa nekona 🙂

Z dnesneho plavania 🙂

leomami
27. feb 2011

@gumimaci dík.. 😉 😉 😉

leomami
27. feb 2011

@elixia perfektné..akého plavca máš.. 😉 😉

norikk
27. feb 2011

@elixia to co je za koleso?? to ajmne take treba a pojdem aj do hlbokeho bazena :D

gumimaci
27. feb 2011

@elixia to je dobreee, to jak??? mu nafuknes az na krku??? 😀 😀 😀 😀

leomami
27. feb 2011

Inak som sa chcela opýtať,či ste museli v 5tom mes.zaniesť moč dieťatka do labáku?

estterka
27. feb 2011

@leomami paradny! aj nasa tak sedi,ze este obcas sa zvali na bok 😀
@elixia paradna fotka!! my mozme na plavanie zabudnut..jednak kvoly oblicke a jednak tu nie je nikde bazen,kde by sa to dalo..ano,viem,mame tu more,ale do toho by som ani nohu teraz nestrcila,ako je studene,nie malu tam dat 😀

aj ja sa vas chcem opytat,ake plienky kupujete drobcom?znacku.. a ak pouzivate vlhcene obrusky,ktore sa vam najviac osvedcili? nech viem,co kupit doma 😀

elixia
27. feb 2011

@leomami @norikk @gumimaci @estterka dakujeme,fakt bol podareny 😀 To koleso som nasla na nete,ze je uz pre take male deticky,preto sa dava na krk..ono nie je spojene celkom,takze sa to nasunie na krk a potom zapne pasikom so suchym zipsom..ani som netusila,ze take nieco existuje 🙂Ale je to fajn,ovela lepsie ako ked sme boli prvy raz bez...to som len davala pozor aby nelogal vodu 😀

@estterka no to hej, uz kvoli tomu studenemu moru (a este vetru) by som tam viac na dovolenku nesla 🙂

elixia
27. feb 2011

http://cgi.ebay.co.uk/Baby-Infant-Inflatable-Sw...

to je ono, v spodnej casti obr.vidiet ako je to spojene
@gumimaci

estterka
27. feb 2011

@elixia tak atlantik,no..ale cez leto je teplucky,len teraz zrovna nie.ale ja sa tam budem bat ist s malou..

elixia
27. feb 2011

@estterka ved jasne 🙂 Ako,je tam fakt kraaasne,ale ten vietor 😖 a hoci sme boli v juli, aj tak sa mi more zdalo studene..ale ja som taka 'zmrzlina' ako moj muz vravi,takze pre mna bol idealny Karibik 😀 😀 Ja by som chcela ist s malym na dovolenku k moru,tento rok nie,ale snad sa podari o rok..a prave dnes v bazene som rozmyslala,ze ci sa nebude bat v mori..alebo teda skor ja 😀

stvura
Odpoveď bola odstránená
majjjka24
28. feb 2011

@janica81 1. chodim autom, ale mame v predu airbag, takze maly vpredu sediet nemoze, hoci ked idem k lekarke, co mame asi 300m, tak ho posadim k sebe, ale pri dlhsich vzdialenostiach sedi pekne vzadu... on aj ked trosku mrnci, po 10minutach zarucene spinka 🙂
2.večerné zaspávanie u nás o pol 8 večer, maly sa napapa, niekedy zaspinka pri cice a niekedy ho len vlozim do postielky a on si trosku recni a po chvilke zaspi... len asi cca kazdu polhodinku sa este do tej 10-tej budi, ale to si ho len prilozim a za 2 minutky spi...
3.do vodicky davam balmandol olej, ten mame kvoli premastovaniu pokozky od lekárky, uz pocas kupela spravy na telicku taky ochranny film, aby mu voda nevysušila pokožku a na telicko johnsons baby na telo aj vlasky.. a penu nepouzivame..

majjjka24
28. feb 2011

@leomami skus na tu mliecnu chrastu excipial urea lipolotio, zarucene to zaberie.. stoji okolo 5 eur, ale ak si to das predpisat lekarke, das zan len nejakych 90centov.. a potom vzdy samponikom vymydlit a zmizne to zo dna na den 🙂

majjjka24
28. feb 2011

@stvura a ako to je s tymto mesiacom, dnes mame 5 mesiacov, ci ako??? 😀 ked je len 28-eho.. tu pise, ze hej 🙂

stvura
Odpoveď bola odstránená
zuzanockamt
28. feb 2011

@stvura tak to si mala s malym poriadne vesele teda to nocne vstavanie ... nas Jurko nastastie v noci spi dobre, takze preto ma ta metoda podla knihy ani nelaka, kedze je dost brutalna pre take male dieta ... ja ked ho vecer uspim a prelozim k sebe do pstele, uz spi celkom fajn a ked sa aj v noci na chvilku zobudi, len mu chytim ruku alebo pohladkam a zase po chvilke zaspi, nemusim vstavat, tak mi to nevadi ... a od kedy ma zavedny jeden zeleninovy prikrm na obed, tak sa budi v noci len na 1 krmenie 🙂