♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@mischel66 nooo nasa Nela ked lezi ani na bok...ale ked jej potiahnem rucku hned sa prehodi..ale vobec ju to nezaujima...a ked som sa pytala tu mamičiek v okoli...tak vraveli ze ich deti sa pretacali az okolo polroka...a ked som to mame mojej povedala, ona povedala, ze ja som sa asi ani vobec, len rovno sediet...ze sa to moc dnes sleduje, a potom su zbytocne stresy 😀 mozno nase hviezdy azcnu rovno chodit 😀 😀 😀
@estterka vies co mna uz tieto nazory nato co sa smie a co nie nebavia....myslim vo vseobecnosti....mna nechavali sediet v polroku podopretu vankusmi.... a som tu nic mi nie je, hravala som profesionalne volejbal a som ok....takze ja to uz neriesim.... a neboj Hanah sa bude len tak kotulať, mozno budes prekvapena ako bude rychlo dret na styroch 😀
Ahojte...no my budeme cikať do sáčku zajtra..😉 kúpila som 2ks,radšej...a
ahojte, co sa tyka mocu, tak mi to tiez mame napisane na papieri,co nam este dala pri prvej navsteve, ze do piateho mesiaca priniest mmoc, ale ked sme boli naposledy na poradni, tak nam nekazala nic, tak neviem 😨
@kitchima je to klasicke vysetrenie, mal by to spravit kazdy pediater
@gumimaci my este tiez nic, rodinka, ktora ma ist s nami, sa este rozhoduje ci idu, lebo cakaju 2. babo...tak cakam ako sa rozhodnu a potom to zacnem riesit...ale 3. augustovy tyzden ideme s nasou rodinnou bandou (16 kuskov) na Santovku, tak to bude tiez taka mala dovolenka 🙂
@janica81 aj ja chcem potom 😉
@kitchima ani my sme nemali doniest ak ta to potesi 😖
@norikk ako pokracujes v satkovani? ... teraz je idealne pocasie, mozes ist aj bez kapsy
@zuzanockamt dnes sme boli prvy krat. Sla som malemu kupit pancusky do obchodu asi 5 minut od domu.napakovala som ho do kombinezy a do satky a sli sme.ale bieda,kedze bol v kombineze,nemohol poriadne dat nozky nasiroko,takze mal nepohodlie.pockam, kym bude uplne teplo
@janica81 :D no to ano...moja starsia sa zacala pretacat tiez az okolo pol roka no lekari chcu vsetko podla tabuliek a potom mamicky zbytocne vystresuju...a mi ideme 16.4. na kontrolu k neurologicke a to bude musiet sa uz pretacat lebo nas bude odporucat na vojtovu metodu...aspon tak to riesila pri starsej...ale necvicili sme to lebo som vedela, ze sa zacne pretacat aj sama pretoze sa rada otacala za hrackami tak jak teraz janka 🙂 dominika chcela hned chodit, ta nechcela ani stvornozkovat 🙂
@norikk a naco davas kombinezu? ... ja chcem zajtra ist a bez kombinezy a bez kapsy, len dlhe body, pancuchy a flisovy overal+ ponozky a ciapka, to mu staci ... nepozerali na teba ako na mimozemstana? 😀
Babule a na co vysetruju ten moc v 5 mesiaci??

@zuzanockamt no ved uz bolo nacase aby bol trochu v pohode 🙂
@panki jaj, no jasne, o tyzden a den so mala napisat 😉 ...strasne rychlo to ubehlo