♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@danabel super clanok ... dakujem 🙂
@zuzanockamt fakt dobry clanok...skoda,ze mna take nieco nenapadlo 😀 Ak mas doma sijaci stroj,mozes sa do toho pustit 🙂
náš drobec má novú zábavku, krúti hlavou doľava doprava a tak rychlo... aj som sa zlakla, či ho nebolia ušká, ale smeje sa, tak pravdepodobne len znova prisiel na nieco nove.. 🙂
@janica81 tak ja uz viem, preco sa nas anjelik budil a plakal.. bolelo ho brusko ☹ včera večer znova spustil taaaky plac, tak som ho ponosila na rukach, odgrgol si zo tri krat(uz nejake dva mesiace som ho nedavala odgrgnut, lebo vzdy pripapani zaspinkal), ale vcera to zabralo a potom sa ešte raz zobudil s plačom, tak sme pocvičili s nožičkami a nakoniec som mu musela dať aj rurku a potom sa vyprdkal a hned aj zaspinkal a dokonca sa pri zaspavani usmieval 🙂 a budil sa kazde tri hodiny na papanie, konecne som si pospala, tak vyskusaj aj ty, mozno to tiez budu bolesti bruska ☹
Ahojte 🙂 pekný slnečný deň....
nooo ako som vyššie pisala...neviem neviem co s tym spaním...zase noc do jednej od osmej ok...ale od jednej kazdu hod.-pol hore....ja nezvyknuta...spavali sme ukazkovo...ale prosteteraz? sa v postielke len hadze, myká, mrnčí.... inak sme stale vyhadzané...tak sa nam teraz nejako nazbieralo.....
v akom prasku periete? musim asi nieco jemnejsie kupit...od narodenia pouzivam persil...ale je asi agresivny cico? ☹
@janica81 skus si ju nechat pri sebe v posteli na noc, mozno sa trosku ukludni ... ja teraz pouzivam lovelu, kedze jurko je celkovo suchsej pleti, pouzivala som aj persil a dreft
@stvura ja druhe neplanujem, no o latkovani velmi silno uvazujem, kedze pocitam s tym, ze jurko bude mat este aspon rok plienky urcite a mozno aj dlhsie
@zuzanockamt ja som pocas tehu ani nevedela, ze existuju take plienky.....a ano idem do toho, zatial postupne objednavam z bazarpv, ale vlozky si kupim nove....a uvidim ako to pojde, a budem si aj nove plienky kupovat....a este sme neboli von v satke, len raz,,,,,je tu strasny vietor :-/
@norikk ja som o nich vedela, ale nejako ma to nelakalo, ani satka zo zaciatku 😀 ... ja si asi kupim kapsove a AIO a vkladacky skusim usit .... ale tiez postupne, vcera vecer som studovala e-shopy 😀
@stvura no ta vybava je draha na zaciatku,to je jasne...ja som do toho isla s tym,ze som kupovala len nove a vsetky odkladam,takze pri druhom ma to uz nebude stat nic...takzte tak sa investicia vrati. Ale zas,aj ked iba pri jednom vyuzijes,stale sapotom daju predat,takze si myslim,ze by si neprerobila 🙂 S tym susenim to je pravda,musis mat miesto,my mame susiak v podstate v kuse rozlozeny a to plienky periem 2x do tyzdna iba...ale schnu mi dlhsie aj kvoli tej vysokej vlhkosti urcite.
@zuzanockamt podla mna su z kapsovych najlepsie Bum Genius, su krasne, dobre drzia a aj rychlo schnu 😉
@gumimaci dakujem...tak sme teda oslavili, vyborne som sa pobavila na nasich chlapoch, vecer zvieratkach...aj Tobi to zvladol
@danabel jasne, sportak je super, aj my sme uz v nom 😉
@gabika17042010 gratulujeme 🙂
@danabel
@elixia dievcata, co hovorite na toto, je to dobra cena ... na to uz nohavicky netreba, nie? ... http://www.latkovky.sk/produkt-detail/little-la...
a ozaj, uz papame zeleninku len popucenu vidlickou...na chatu sme si totiz vzali hotovy obedik v pohariku Alnatura, ten vsak Tobimu nechutil, tak sme narychlo uvarili mrkvu so zemiakom a nemali sme mixer samozrejme 🙂
a dnes sme si konecne naplno uzili plavanie bez placu 😉
@zuzanockamt cena dobra,ale neviem ti povedat viac,nemam taku plienku...mam Little Lamb nohavickove a vrchne gatky,tie su fajn...skus pripadne napisat do temy o plienkach,tam sa skor najde niekto,kto s nou ma skusenost 😉
@zuzanockamt ja mám tiež len LL nohavičkové bambusky, predáva ich aj baba petrinka (od nej ich mám,nové) - chodí do látkoviek a aj v bazáriku má inzeráty, ona máo nich popísané viac vo fotoblogu - pohľadám a hodím link 🙂
@zuzanockamt tu je to kukni https://www.modrykonik.sk/fotoblog/petrinka/cla...
@danabel vdaka 🙂
@zuzanockamt rado sa stalo... ja čakám na týždeň látkových plienok - zvyčajne býva v apríli, ale neviem to isto, možno bude tento rok v máji...vtedy bývajú v eshopoch zľavy na plienočky, tak ja tiež plánujem ešte niečo dokúpiť,lebo čo sa mi neosvedčilo, som predala...
@danabel ja asi nieco pomaly objednam a zacneme skusat a potom postupne este doobjednam nejake pekne kusky ... uvidim najskor ako nam to pojde 😅
@zuzanockamt a co si si nakoniec vybrala?
ahojte maminy 🙂 veeelmi dlllho som tu nebola... ani sa nebudem snazit vas docitat - to by osm potrebovala asi mesiac 🙂 ako sa mavate? my mame teraz desne obdobie...v noci sme kazde dve hodiny hore - ale po zuboch ani stopa... :( som z toho uuplne ded... citam ze uz zavadzate prikrmy... kto vsetko uz zakusil inu stravu? 🙂

@zuzanockamt pozri si toto a možno sa ku nám pridáš 🙂
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/zhrkz/clanok...