icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

stvura
Odpoveď bola odstránená
estterka
16. mar 2011

@stvura no dufam,ze sa stretneme,mi poradis,co kupit na tie kase,ty sa v tom vyznas viac ako ja 😅 😉

elixia
16. mar 2011

@zuzanockamt @norikk kuk toto mi dnes prislo mailom,porovnajte so slov,eshopmi,mne sa nechce hladat 🙂

http://www.thenaturalbabyresource.co.uk/cloth-n...

stvura
Odpoveď bola odstránená
estterka
16. mar 2011

@stvura v pondelok 😵 😵 😵 ja si naposledy pamatam,ze pri sporitelni,jak je irish predavali bio zeleninu a ovocie..a pri starej trznici bol maly bio obchod. no aj tu je uz pekne,overal sme dlho nevynosili,len 3 dni 😀

elixia
16. mar 2011

No nedalo mi to,tak som nasla...na SK by tieto 3 vysli cca 48-49e... 🙂

norikk
16. mar 2011

@elixia by si mi mola objednat z tej stranky??

hobit
16. mar 2011

@stvura ja som asi blba, ale aj tak si to neviem nejako predstavit...mohla by si mi to podrobne popisat, ako sa to robi, aj mnozstva? a cim je dobre zacat? dik 😉

hilaris
16. mar 2011

@elixia popros babku o recept na ten makový odvar :D tiež by som ho vedela využiť :P

elixia
16. mar 2011

@hilaris jasne,opytam sa 😀

gumimaci
16. mar 2011

@elixia
@hilaris ja mam taky dojem ze zo zelenych nezrelých makovic, v takom afganistane by vedeli poradit 😀

elixia
16. mar 2011

@gumimaci nemam sajnu 🙂
@hilaris a ked si ty das makovnik alebo makove rezance,neuspi ho to? 😀 😀

hilaris
16. mar 2011

@elixia ja makovník veľmi neoblubujem ale makové rezance by som hádam zvládla 🙂 vyskúšam.

stvura
Odpoveď bola odstránená
janica81
16. mar 2011

🙂 pár sekúd vydržíme 🙂

majjjka24
17. mar 2011

@janica81 jej nadherna a aky krasny kukuč 😉

hobit
17. mar 2011

dobre ranko...to mame dnes krasne pocasie...a to sa musime trepat do nemocnice na cvicenie ☹
@stvura no tak hadam to nejako zvladnem 😉 ...ale este nie teraz, ze?

gumimaci
17. mar 2011

dobre ranko,
dnes je fakt hnusne 🙄

@janica81 krasna babika 😵

stvura
Odpoveď bola odstránená
majjjka24
17. mar 2011

@stvura my ideme na prehliadku 29.3 a ani sa nepretacame, len z bruska na chrbatik, na brusku sa mu nepaci a myslim, ze sme tiez bohviečo nepribrali, myslim, ze ani 7kg nebudeme mat, ale tiez by som nedavala UM, vsak lepsie je zaviest prve prikrmy.. A tie tabulky idu aj mne na nervy, vsak ked je babo spokojne a usmiate, nezalezi na tom kolko priberie, hlavna je spokojnost 😉

majjjka24
17. mar 2011

@stvura a este, nas ma vzdy nejaky utlm u lekarky, vidi novy priestor tak je zaujaty cudovanim sa a samozrejme vtedy nechce spolupracovat, len vsetko obzera s otvorenou pusinkou, tie prehliadky by mali byvat v domacom prostredi a bolo by po probleme 😉

majjjka24
17. mar 2011

baby, my mame zasa problemik, ako sme zacali s prvymi prikrmami, drobec sa nemoze vykakat, uplne tvrdu stolicu ma... moze to byt tym, ze vacsiu zlozku prikrmov tvoria zemiaky??? Citala som, ze mozu zapekat.. a aj mrkva zapeka, tak potom co mu mam davat.. 😠 davate aj nejaky cajik, alebo vodu po papani?

gumimaci
17. mar 2011

@stvura naposledy ked to nasa doktorka pocitala tak mal 110g ta tyzden a povedala, ze to je uplne ok, ze to bude este menej. Inak nechapem podla coho vam posudila tu akoze mizernu motoriku. ked sa ti jej pristup nepaci, nevyberies si ineho pediatra?

gumimaci
17. mar 2011

@majjjka24 ahoj, ja vodicku ponukam aj pred aj po papani, s prikrmom treba co najviac tekutin. snaz sa striedat potravinu, ktora zapeka s tou ktora stolicu zmaksuje. napr. mrkva zemiak jeden dva dni a dalsi den brokolicu, alebo spenat 🙂 aspon nam to takto funguje 😉

majjjka24
17. mar 2011

@gumimaci a tu brokolicu a spenat davas samotny, alebo so zemiakom?

chrum
17. mar 2011

ja som začala prikrmovať len včera no uvidime na mojho papkača ako to bude zvladať,len dojčenim mame 8,980kg,tak teraz neviem aky budeme 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 ,začala som mrkvičku a zemiačik a chuti mu to

janica81
17. mar 2011

@stvura
@majjjka24 noo tie pediatričky to niekedy naozaj preháňajú....kamarátku tak dostrašila ta jej ze mala ma slabe nozky, rucky...chrbat...a podla mna totalne zive dietatko to je....dokazu riadne mamicky dostrasit....

na tvrdú stolicu je dobrá tá slivková štava nie???

a teraz cim su deticky zivsie, priberaju pomenej....tak co stresuju tie doktorky?

gumimaci
17. mar 2011

@majjjka24 brokolicu ako kedy, niekedy samotnu, niekedy so zemiakom, alebo ryzou. ja spenat kupujem v pohariku a tam uz je zemiak ale davam k tomu zltok

janica81
17. mar 2011

a my máme tiež 8,5 kg..poradnu v utorok tak som zvedava co vsetko nam povedia...my sa nepretacame ani nahodou 🙂

stvura
Odpoveď bola odstránená