♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@zuzanockamt @norikk kuk toto mi dnes prislo mailom,porovnajte so slov,eshopmi,mne sa nechce hladat 🙂
No nedalo mi to,tak som nasla...na SK by tieto 3 vysli cca 48-49e... 🙂
@stvura my ideme na prehliadku 29.3 a ani sa nepretacame, len z bruska na chrbatik, na brusku sa mu nepaci a myslim, ze sme tiez bohviečo nepribrali, myslim, ze ani 7kg nebudeme mat, ale tiez by som nedavala UM, vsak lepsie je zaviest prve prikrmy.. A tie tabulky idu aj mne na nervy, vsak ked je babo spokojne a usmiate, nezalezi na tom kolko priberie, hlavna je spokojnost 😉
baby, my mame zasa problemik, ako sme zacali s prvymi prikrmami, drobec sa nemoze vykakat, uplne tvrdu stolicu ma... moze to byt tym, ze vacsiu zlozku prikrmov tvoria zemiaky??? Citala som, ze mozu zapekat.. a aj mrkva zapeka, tak potom co mu mam davat.. 😠 davate aj nejaky cajik, alebo vodu po papani?
ja som začala prikrmovať len včera no uvidime na mojho papkača ako to bude zvladať,len dojčenim mame 8,980kg,tak teraz neviem aky budeme 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 ,začala som mrkvičku a zemiačik a chuti mu to
@stvura
@majjjka24 noo tie pediatričky to niekedy naozaj preháňajú....kamarátku tak dostrašila ta jej ze mala ma slabe nozky, rucky...chrbat...a podla mna totalne zive dietatko to je....dokazu riadne mamicky dostrasit....
na tvrdú stolicu je dobrá tá slivková štava nie???
a teraz cim su deticky zivsie, priberaju pomenej....tak co stresuju tie doktorky?
a my máme tiež 8,5 kg..poradnu v utorok tak som zvedava co vsetko nam povedia...my sa nepretacame ani nahodou 🙂