♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@janica81 velmi nadsene sa teda netvarila 😀 ... ale to casom pojde ... ja z tej zeleniny ziadnu vedu nerobim, kupujem normalnu zeleninu aj ovocie, co je bezne v ponuke v obchodoch a varim kazdy den cerstve, lebo v chladnicke to skladovat nechcem a mrazak nemam
@zuzanockamt vsak toto vyraz bol v stýle ....mamina co mi to pchas do pusy ?? 😀
vsak ani ja nechcem robit vedu z nakupu..ale ja mam strasne rada struhanu mrkvu s jablkom a posledne 2x co som kupila v kauflande pre seba bol riadny humus...absolutne bez chuti.... inak ta bio bola asi 1000X lepsia 🙂
@janica81 ja kupujem len urcity druh jablk, o ktorych viem, ze su dobre a mrkva ta je rovnaka stale a ta ostatna zelenina tiez, lebo tu jeme aj my a je OK
@gumimaci co tam vraveli?
@majjjka24 no kazdy den mu daj trochu viac...
@janica81 ja kupujem nieco bio v Bille a nieco normalne...
@katrin31 nas zse nechce kupene, len doma uvarene 😖
@gumimaci 3? my este nename ani 2. 😀 v stvrtok budu 4 tyzdne co papame zeleninku na obed tak sa chystam zaviest desiatu, s tymi kasami este pockam nejaky mesiac a tiez chcem skusit domace asi...
@gumimaci ja som tiez dnes dala surovy banan a to ho mal len vcera prvy raz kusocek a este aj vareny ... a dnes otvaral usta ako divy, este mu aj malo bolo - a to zjedol asi 3/4 z velkeho bananu ... strasne sa rozjedol 🙂
ahojte. ja som zacala teraz davat prvu mrkvu na obed a rovno aj kasicku na veceru lebo vtedy je najviac hladna a pred spanim sa nevie "dožrať" a vycicia ma úplne aj 4x čo musím prestriedať v priebehu tej JEDNEJ HODINY ČO ZASPÁVA!!! Ale vela mi teda nezje ani zeleninky ani kaše. Po pár lyžičkách sa začne strašne jedovať a zatial som neprišla na to prečo. či nechce, či to chce rýchlejšie... neviem.. ani neviem koľko mi zje lebo to ešte neovláda a pol lyžičky ide určite von z pusy. Pre prvej to kŕmenie bolo jednoduchšie...
@janica81 ja kupujem bio mrkvu v Hypernove, v Bile je všetko bio dosť drahé... Ja tiež uvarím viac, na druhý deň stačí odložiť do chladky, ale ak viac ako na dva dni, tak dávam do mrazáka vo via pohárikoch
...naposledy som si kúpila ako rezervu sedemdecový Hamánek ovocný (dávam už surové ovocie strúhané- my už papáme od piateho mesiaca kvôli refluxu) , lebo tie malé poháriky sú drahé po jednom...keď ho otvorím a nespotrebujem za dva dni,tak zvyšok zamrazím.
@janica81 toto je tiež spôsob ..kuk https://www.modrykonik.sk/fotoblog/booklover/al...
@janica81 ešte pridávam ďalší zaujímavý článok 🙂 https://www.modrykonik.sk/fotoblog/zojec/clanok...
a ešte jeden https://www.modrykonik.sk/fotoblog/zojec/clanok...
...ale vlastne táto baba má super celý fotoblog...možno si z toho niečo vyberieš
@gumimaci inak pripájam link na jednu Chorvátstku cestovku...lacné...Krk dedinka Šilo najideálnejšie pre maličké deti...kľudné more, piesok...a cesta do 7hod... www.estee.hr
@gumimaci tak ako píše @estterka polentu už môžeš kombinovať so zeleninkou, takisto ako aj ryžu...jedna alergologička hovorila, že potravinová alergia by sa mala prejaviť do siedmeho mesiaca, takže treba aj lepok zavádzať už skôr ako sa predtým odporúčalo...lepok sa dával neskoro a asi to malo aj vplyv na vznik alergii...
no baby uz aj my sme ochutnali mrkvickuuuuuuuuuuuuu 😀 az na to ze som to asi zle pomixovala.-.. 😖 ako ste ju na zaciatkoch pripravovali? aj som tam trosku mliecka nastriekala a aj tak sa mi to nedalo dobre rozmixovat ☹ ale maly bastil aj tak 🙂 az na to ze nam to ryyychlo vychladlo :(

ahojte ako to je s tym prikrmom?dnes sme dali na obed mrkvu - tak to mam robit 3 dni, potom dat zemiacik - tiez 3 dni potom popridavat brokolicu atd?a vzdy mu potom ponuknut este aj mliecko?a co potom?