♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@gumimaci
@hobit my tiez este nemame idealny nocny spanok, vecer zaspava o siedmej, ale este sa do 10-tej 3 krat zobudi na papanie a potom spinka a znova sa zobudi o jednej, tretej piatej a od pol siestej sme uz hore... a nas je tiez zive striebro, ked lezka, neustale kope nohami a rukami, sem tam aj hlavou kyva 😀 😀 a pisti, krici...
@mikusik ahoj tak mi už odvčera obeda nemáme teploty chvalabohu, ale umrnčaný sme stále... bola som s ním aj na pohotovosti,. lebo sme mali teplotu až nad 39... "úžasná doktorka" dala nám diazepan... dnes sa chystám k našej doktorke, lebo máme už aj nejaké fliačiky na čele a brušku, tak radšej idem...a vy ste na tom ako?
davate este fusak do kocika ?
Kedy sa znižuje rošt v postielke na najnižšiu pozíciu?
@katrin31 my mame fusak.... a obliekam ju lahko na nozicky a mam ho dopolky rozpnuty...a zatial je akurat prevarena 😀 😀
@majjjka24 nooo úžasný...u nas je zbytocny tiez podbradník...ale len rpeto ze spinave je uplne vsetko okolo...dnes do pudsinky plnej mrkvicky strcila ruku a ako ju vytiahla, béola mrkva aj na TV... 🙂
ale musim ju pochvalit, dnes asi vedome v polovici zistila ze ta kasicka sa da aj prehltnut a sa jej to pacilo a 5 zjedla uplne bez problemov 😀
dievcata a ked nemate uz fusak v kociku, tak ako obliekate teraz deticky vonku do kocika? ... davate pod nich aj deku? ... a na vrch aj nanoznik? ... ja vobec neviem, ako ho obliect, kocikujem minimalne a tento tyzden chcem skusat sportak
@zuzanockamt ja mam tenku deku pod nim, hrubsiu na nom, nanoznik ked fuka vietor...oblecene ma pancusky, ponozky, podsite nohavice, bodynko, tricko, mikinu a bud flisku alebo softshellku + ciapka tensia, nie zimna
@zuzanockamt deka, bez nanoznika, body, pancusky, gate, mikinka tensia, jarna bunda, ciapka, boticky
@hobit neskusala, ale uz som na to myslela, lebo som v obchode videla pekne cerstve, tak asi vyskusam.
@stvura tu cervenu sosovicu kupujes v DM? ako to pripravujes?
ahojte my sme dnes papali aj brokolicu...mrkvu,zemiak, kalerab a brokolicu a chutilo mu...ja nemam rada brokolicu ale toto bolo dobre...
@danabel my sme dnes dali o jedno nizsie lebo sa uz vseliako kruti a pritahuje... 🙂 ale nie uplne naspodok
ahojte, ako ste na tom s prikrmami....?? my 4. den bieda, dnes uz usta ani neotvoril a ked som mu to tam nejako dala predsa, tak ho len napinalo, boli sme na nervy z toho obaja ☹ zajtra uz skusim zemiak ako dlho trvalo, kym sa to rozbehlo u vas???

@gumimaci tak to ste dobri...my okolo polnoci, potom okolo 2hej a od stvrtej uz vymysla