icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

dadka22
7. apr 2011

@stvura 🙂 no len my zas pomaly nemôžme ani nohu z domu vytrčiť, lebo stále len jeme 🙂 🙂 🙂 to má určite po ocinovi...

estterka
7. apr 2011

ahojte,no tak uz aj my papame.mala cisty profesional,uvidela lyzicku,otvorila usta,vsetko spapala,nic nezaspinila 😀 chutilo jej.dala som jej na pare uvareny zemiacik zmiesany s MM 🙂

zuzanockamt
7. apr 2011

@stvura tak nas jurko ma svoje muchy, cez den spanok max. 30 minut, ked nahodou spi dlhsie, tak ho skumam, ci dycha a uspavanie len na rukach, vyzaduje si vela pozornosti, ale zase v noci sa vyspim, kedze spi len pri mne, ak aj ked v noci zamrnci alebo sa prebudi, tak ho pritulim a vec vyriesena, nemusim vyskakovat ku postielke

elixia
7. apr 2011

@estterka no super,sikovnica mala,tisko zavidim 😀

estterka
7. apr 2011

pridavam aj foto.a nemixovala som to,len som to lyzickou roztlacila v MM a perfektne zjedla aj tak 😀 jaj,tak sa z nej tesim 😀

stvura
Odpoveď bola odstránená
majjjka24
7. apr 2011

@estterka fiha, tak ty mas teda poriadnu babu 😀 😀 a ma nadherne modre ocka

estterka
7. apr 2011

mali ste si vsimnut,ako pekne zjedla prvu lyzicku prikrmu 😀 😀

@elixia vsak som vravela,ze ona nebude mat problem s jedenim a si mi neverila 😅
@stvura no a co mam robit? do dnesneho dna bola len kojena,takze sa to moc nedalo ovplyvnit. 😵 ktovie cim to je,ze jedno dieta menej priberie,druhe viac.ale ja som bola zevraj taka ista a moj muz bol taky ,najvacsie dieta,ake sa u nich v dedine narodilo a jeho babka len plakala,ze taky tucko nebude nikdy chodit,tak mozno je to aj dedicne 😀
@majjjka24 dakujeme 😎

gumimaci
7. apr 2011

@estterka som si spomenula na tu vianocnu fotku, kde vyzerala, ze ti tu rybu zhltne 🙂 podarena je mala

gumimaci
7. apr 2011

My sme prisli z prechadzky, boli sme v parku... maly uz krasne sedi bez podpory, sa dokaze zahrat, tak sme skusili trochu vonku posediet 🙂

gumimaci
7. apr 2011

Baby chcela som sa vas spytat, ci uz pouzivate nejaky ochranny krem s UV, ked idete von. a ak ano, tak ake.

estterka
7. apr 2011

@gumimaci ja pouzivam,asi ta to neprekvapi 😀 mame daylong baby,mineralny.zalozila som aj otazku,mozes kuknut skosenosti inych. ondrejko je perfektny v tom parku!!! 😵

zuzanockamt
7. apr 2011

@gumimaci Ondrejko super sedka 🙂 ... krasny je

baby, nas Jurko stale nic s tym sedenim, sa bojim, aby nebol hypotonicky, lebo po narodeni trochu bol, dokina v porodnici povedala, ze to nic, ze to sa spravi ... a ked sa aj pretaca dobre, tak sa snad raz aj v sede udrzi

zuzanockamt
7. apr 2011

@gumimaci a aj my mame toho slona 🙂 😀

gumimaci
7. apr 2011

@zuzanockamt zuzi ondrej nesedel este pred 3 dnami. a zrazu ked sa hral s muzom sedel oprety o neho. muz sa odsunul a on ostal sediet a dalej sa hrat, ako keby to bolo uplne normalne 😉 takze to chce cas, uvidis.

@estterka neprekvapi 😀 tu otazku pozrem, dik. bo uz budeme musit aj my asi natierat

ellisabet
7. apr 2011

Ahojte! my sedíme. ale iba ked ho posadíme. Sam sa neposadi, chcela by som sa spýtať, ake hračky sú oblubene u vašich detičiek. chcela by som mu kupit niečo nove.

ellisabet
7. apr 2011

@gumimaci krasna fotečka. Chcela by som sa ťa ešte opýtať, aky si kupila ten športový kočik. Ja idem nas predať a poriešiť nejaký iný, lebo maly v tom našom vobec nechce sediet, plače ako keby ho z kože drali 😖

ellisabet
7. apr 2011

my sa takto hrame

gumimaci
7. apr 2011

@ellisabet kupili sme concord fusion... aky mate kocik teraz? Uz ste boli aj v sportiaku a nepacilo sa? lebo mozno ani novy kocik vam nezaruci, ze sa v nom bude pacit... urcite si ho najprv odskusajte aj s malym.
U nas su asi najoblubenejsie hracky Lamaze. Su teda drahsie, ale maly sa s nimi fakt vyhra. su farebne, sustia, hrkaju, niektore piskaju, maju zrkadielka a hryzatka... Okrem nich mame klasicke farebne gumove hracky (co sa davaju aj do vody) a tiez taku hudobnu hracku s gombikami, ktore vydavaju rozne zvuky a pesnicky. takze to s radostou stlaca a vyhrava cely den 😀 no a este take farevne umelohmotne kluce, s roznymi gombikmi a valcekmi...

katrin31
7. apr 2011

@leomami jane su podla mna najlepsie kociky..ja osobne ho nemam ale mala ho moja sestra a aj kamosky a straaasne lutujem ze som si ho nekupila aj ja..akurat aj ja spekulujem ze tento predam co mame..ktory quinny mas ty?

ellisabet
7. apr 2011

@gumimaci to jasne že pojdeme do obchodu vyskušať. A da sa dať do uplného sedu? Teraz mame X-lander, zadoček je tam tak trochu v priehlbine a nie je to ulpne rovny sed, možno toto mu vadi, lebo sa stale snaži viac zdvihnut. už nemám na to nervy, to stale nosiť na rukach alebo v manduce, tak som sa rozhodla, že ten kočík predáme a skusime vyskúšať v obchode nejaky iny a uvidime. Aj my mame jednu lamaze, taku včielku, ale nejak ho už prestala bavit, najradšej by sa hral s mobilom a ovladacom na telku, tak som rozmyslala, že niečo take s gombikmi by som mu kupila. A mal aj taku hraciu, ale oddnes už nejak prestala hrať 😀

ellisabet
7. apr 2011

@katrin31 ja som tiež chcela povodne Jane, ale potom sme to nejak zmenili a akurat som teraz pozerala to quiny, musim ist poskušať do obchodu 😉

gumimaci
7. apr 2011

@ellisabet treba vymenit baterky 😀 videla som v obchode od FP taky detsky mobil, mozno toby sa mu pacilo. nasho teda mobile a ovladace velmi nezaujimaju. skor kable. no asi bude po tatovi elektrikar 😀 😀 😀

gumimaci
7. apr 2011

@ellisabet ano ide do sedu, ale ja ho este nedavam, len do takeho polosedu. ale vam to mmoze inak vyhovovat. my sme Ondreja dali do kazdeho kocika, ktory sme si dali do uzsieho vyberu, 🙂

ellisabet
7. apr 2011

@leomami quinny je taký malý, ja som akurat pozerala nan a celkom sa mi zapáčil

ellisabet
7. apr 2011

@gumimaci v polosede by vreštal ani nehovorim ako, v tomto je strašný, od mala nechce byť v kočiku, len ked spi, sa aj bojim toho, že ked začne chodit, tak že kočik u nas už nadobro skončí 😒
Dakujem za link. no baterky sa tam nedaju vymeniť, je to uplne zašite, skor si myslim, že je tam nejaky strojček na natahovanie

gumimaci
7. apr 2011

inak v Bille maju akciu na pampers active velkost 3 (70ks) velkost 4(62ks) po 9,99€

stvura
Odpoveď bola odstránená
ellisabet
7. apr 2011

@gumimaci dik za info, pojdeme na nakup, zásoby sa minaju 😉