icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

zuzanockamt
8. apr 2011

toto su bananove a mali este aj vanilkove

elixia
8. apr 2011

@zuzanockamt tak hadam budes spokojnejsia s nimi 🙂

@estterka pouzivate ten krem daylong? Si spokojna s nim? tiez budeme musiet nieco kupit..

@gumimaci ze 200ml..to my ani za 2 dni 😀 este tak ovocia,ale brokolice by tolko asi ani za tyzden nezjedol 😀

hobit
8. apr 2011

@zuzanockamt a maju ich v DMku?

zuzanockamt
8. apr 2011

@hobit ano v DM a mali tam aj nejake ryzove, ale to az od ukonceneho 7.mesiaca Jurko zatial este nema, az buduci tyzden a ja som chcela nieco take ake som kupila

hobit
8. apr 2011

@zuzanockamt no super, tak to pojdem aj ja kupit, ja som myslela, ze su vsetky sladene

estterka
8. apr 2011

@elixia ale ano,je to 30 faktor a som spokojna.neviem,ja som rada,ze hlavne nan nemame ziadnu reakciu.a je mineralny,teda sa natiera hned pred tym ako ideme von,netreba skor.

estterka
8. apr 2011

@zuzanockamt hero je odtialto znacka(teda je tu toho plno,no mozno sa mylim a nie je spanielska 😀 ),ale na slovensku pod nu patri myslim ze sunar 😝

danabel
9. apr 2011

My sme mali tie vanilkové a sú super, dobre sa rozpúšťajú, dávala som aj do strúhaného jablka, mňam
banánové chcem kúpiť dnes

danabel
9. apr 2011

@zuzanockamt ak chceš pocit sucha na riťke, mala by si kúpiť alebo spraviť fleesové separačky - nahrádza to stay dry vrstvu...my používame od 2. mesiaca

zuzanockamt
9. apr 2011

@danabel mam vkladacky, ktore maju flisovu vrstvu

panki
9. apr 2011

Baby......ako robíte tú Polentu? to mám len pridať do zeleninky a trohu povariť ako krupicu? bola som v DMke na nákupe, som to tam zbadala, tak že to skúsim. Inak som z tej DMky milo prekvapená čo sa výživ a takých veci pre bábätká týka.....celkom dobré ceny aj na bio nápoje....

hobit
9. apr 2011

@panki ja milujem DMku 🙂
2 dcl vody, 2 lyzice polenty,10 min. povarit a potom zmiesat so zeleninou.....toto bolo dost huste takze mozes dat aj trochu menej

panki
9. apr 2011

@hobit aha takže to musím variť zvlášť, ešte že si napísala inak by som to švacla do zeleniny variť 😀 ďakujem

estterka
9. apr 2011

@hobit aj ja zboznujem dm,hlavne preto,ze tu ziadna drogeria nie je. nechcem ani vediet,ake strasne peniaze som tam nechala v nemecku aj u nas,ked sme boli 😅

hobit
9. apr 2011

@panki no ja som to varila zvlast, ale mozno by sa to dalo aj spolu

hobit
9. apr 2011

@estterka ako to ze nie je?

panki
9. apr 2011

@hobit u nás je to jedno či zvlášť alebo spolu, aj tak mi nechce jesť nič....ani keb y som tam zlaté tehličky nasekala. 😖

hobit
9. apr 2011

@panki nezjedol to? to je betar...skus sladky zemiak, Tobi sa isel za nim zabit

panki
9. apr 2011

@hobit betarka 😀 ja už som skúšala všeličo.....ale ten sladký zemiak ešte nie.....možno by som nemala toľko zelenieny kombinovať.....asi skúsim len mrkvu s mäskom alebo zemiak s mäskom, skúsím sa riadiť podľa "menej je viac" 😔 inak pekne papala ale keď som po 6 týždňoch zaviedla ovocie zelenina jej prestala voňať 😖

hobit
9. apr 2011

@panki jezisi, prepac, som pri tom myslela na zruta Tobiho tak som napisala betar 🙂

panki
9. apr 2011

@hobit 😀 😀 v pohode. A kde kupuješ tie sladké zemiaky? v kauflande som nič také nepostrehla

janica81
9. apr 2011

u nas v kauflande maju....tam na regaly kde su bylinky, cesnak a tak... 🙂 ale ja som este neskusala...
@panki

zuzanockamt
9. apr 2011

takto sme sa manducovali 🙂 😵

stvura
Odpoveď bola odstránená
hobit
9. apr 2011

@panki ja som ich kupila v tescu
@zuzanockamt krasne, my sa nosime len hlavou von 🙂

zuzanockamt
9. apr 2011

@hobit hlavou von sa dieta v nosici nosit nesmie

zuzanockamt
9. apr 2011

@hobit ak si teda myslela tak, ze je otoceny tvarou od teba

hobit
9. apr 2011

@zuzanockamt tak som myslela, preco sa nesmie?

zuzanockamt
9. apr 2011

@hobit ak ho nosis v klasickej klokanke, tak nie je v spravnej polohe (spravna poloha je nozicky nasiroko, zadocek nizsie ako kolienka), ale vlastne len visi za genitalie 😝 ... zbytocne sa telo a hlavne chrbat prehyba, lebo nema dostatocnu podporu, stavce sa mozu zbytocne stlacat, nie su nicim podoprete ... a ergonomicke nosice tuto polohu ani neumoznuju, vo vsetkych ergo sa nosi tvarou k rodicovi ... v satke je jeden jediny uväz, kde je dieta tvarou od rodica, ale ani tam nevisi, ale nozicky ma pod sebou poskladane

hobit
9. apr 2011

aha, to je jasne, ja mam chicco you and me...my sa ale nosime tak hodku-dve tyzdenne ked uz naozaj neviem co s nim, sme vonku a on odmieta kocik...tak snad mu tym neublizim