♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@zuzanockamt tak hadam budes spokojnejsia s nimi 🙂
@estterka pouzivate ten krem daylong? Si spokojna s nim? tiez budeme musiet nieco kupit..
@gumimaci ze 200ml..to my ani za 2 dni 😀 este tak ovocia,ale brokolice by tolko asi ani za tyzden nezjedol 😀
@zuzanockamt a maju ich v DMku?
@hobit ano v DM a mali tam aj nejake ryzove, ale to az od ukonceneho 7.mesiaca Jurko zatial este nema, az buduci tyzden a ja som chcela nieco take ake som kupila
@zuzanockamt no super, tak to pojdem aj ja kupit, ja som myslela, ze su vsetky sladene
@zuzanockamt hero je odtialto znacka(teda je tu toho plno,no mozno sa mylim a nie je spanielska 😀 ),ale na slovensku pod nu patri myslim ze sunar 😝
My sme mali tie vanilkové a sú super, dobre sa rozpúšťajú, dávala som aj do strúhaného jablka, mňam
banánové chcem kúpiť dnes
@zuzanockamt ak chceš pocit sucha na riťke, mala by si kúpiť alebo spraviť fleesové separačky - nahrádza to stay dry vrstvu...my používame od 2. mesiaca
@danabel mam vkladacky, ktore maju flisovu vrstvu
Baby......ako robíte tú Polentu? to mám len pridať do zeleninky a trohu povariť ako krupicu? bola som v DMke na nákupe, som to tam zbadala, tak že to skúsim. Inak som z tej DMky milo prekvapená čo sa výživ a takých veci pre bábätká týka.....celkom dobré ceny aj na bio nápoje....
@hobit betarka 😀 ja už som skúšala všeličo.....ale ten sladký zemiak ešte nie.....možno by som nemala toľko zelenieny kombinovať.....asi skúsim len mrkvu s mäskom alebo zemiak s mäskom, skúsím sa riadiť podľa "menej je viac" 😔 inak pekne papala ale keď som po 6 týždňoch zaviedla ovocie zelenina jej prestala voňať 😖
@panki ja som ich kupila v tescu
@zuzanockamt krasne, my sa nosime len hlavou von 🙂
@hobit hlavou von sa dieta v nosici nosit nesmie
@hobit ak si teda myslela tak, ze je otoceny tvarou od teba
@zuzanockamt tak som myslela, preco sa nesmie?
@hobit ak ho nosis v klasickej klokanke, tak nie je v spravnej polohe (spravna poloha je nozicky nasiroko, zadocek nizsie ako kolienka), ale vlastne len visi za genitalie 😝 ... zbytocne sa telo a hlavne chrbat prehyba, lebo nema dostatocnu podporu, stavce sa mozu zbytocne stlacat, nie su nicim podoprete ... a ergonomicke nosice tuto polohu ani neumoznuju, vo vsetkych ergo sa nosi tvarou k rodicovi ... v satke je jeden jediny uväz, kde je dieta tvarou od rodica, ale ani tam nevisi, ale nozicky ma pod sebou poskladane
aha, to je jasne, ja mam chicco you and me...my sa ale nosime tak hodku-dve tyzdenne ked uz naozaj neviem co s nim, sme vonku a on odmieta kocik...tak snad mu tym neublizim

toto su bananove a mali este aj vanilkove