♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
baby mám na vás jednu otázočku... ako davate drobcom zltko, do coho ho primiesavate??? Najskor ho mam uvarit a potom vylupnut zltko a znova ho dat varit so zeleninkou???
No nie byva so svokrou a manzelom...svokra chodi do prace a manzel raz za tri dni,je s nimy aj sama,ale mas pravdu je to uplne o niecom inom teraz ked spia a papkaju len.ked zacnu vnimat. po nociach plakat koli brusku a potom zuby...to bude zaberak....moja mamka cakala brata a starsi mal presne sedem mesiacov ked otehotnela takze mal rok a pol cca. ked sa narodil...no neviem je to obdobie ked sa uci chodit, nevie este samo papat...no proste potrebuje mamku na 100 %
@gumimaci no Ondrik je uz tiez poriadny chlapik ... ja som zvedava na Jurkovu vahu, ale pocitam do 10 kg ... nas Jurko vzdy place, ked ho vysetruju, neznasa cudzich ludi ... a to len tak sam zaspal? ... no kedy sa ja toho dozijem 😀
@zuzanockamt 😀 ano som ho posadila, za neho dala podusky.. a zrazu sa zvalil na bol, kuknem na neho a iba mu oci klipkali 😀
@katarina87 mna MM tiez stale otravuje, ze druhe co najskor, ale nehrozi ... chlapom sa to lahko hovori,ale keby mal MM ostat s Jurkom nonstop cely den sam, tak si dovolim tvrdit, ze to nezvladne ... a samozrejme urobit vsetku pracu popri tom, co ja bezne robim - nakupy, varenie, upratovanie atd ... takze ja zastavam zatial nazor jedno a dost ... lebo MM uz zase nechce mat velky vekovy rozdiel ... ja keby som si aj odmyslela ten porod, tak najskor o 3 - 5 rokov, ale u nas teda nehrozi
vy vsetci tak fajne papate a my ani lyzicku :(
@zuzanockamt Ja zase mozem povedat ze MM je uzasny....dokaze sa postarat o malu be problemov,ja studujem na VŠ a niekedy som vskole od rana do vecera,pridem domov a je navarene ,popratane. Ja som mala cele tehu normalne bez komplikacii aj porod bol dobry....nepocitam dlzku..18 hod.ale je to normalne ked si prvorodicka.. chceme vela deti,tak uvidime...
@norikk nori a skusas kazdy den mu davat? ... to chce trpezlivost, ja som sa s Jurkom trapila asi 2 tyzdne, kym zacal ako-tak normalne otvarat usta a potom sa to uz len zlepsovalo
@gumimaci krasna vaha, dufam, ze v 7 mesiacoch budeme na tom aspon tak ako vy 🙂 a nas maly ma tiez rad ludi a rad sa predvadza.. z kočíka sa usmieva na každeho a ked sa mu niekto prihovori, natahuje rucky, aby ho vzal :D :D
@norikk Jankovi chuti mliecko, asi mu este staci 🙂 ale vahovo je na tom skvele tak sa neobavaj, aj on sa rozpapa...
@zuzanockamt ja som si tiez nie celkom ista, ci by MM zvladol byt cely den sam s malym... dokonca mi aj povedal, ze ma obdivuje, ako to zvladam, ze on by sa unudil takym kazdodennym stereotypom... on len caka kym zacne maly chodit a rozpravat a potom uz budu nerozlucna dvojica 🙂 ale zatial sa len pohraju a ked mu je uz dlho, tak mi ho pekne vrati a on sa vytrati na nasu stavbu zasivat sa :D :D
@sjusiquatro ahoj, dnes som v dm videla slivkovú šťavu a dokonca aj výživku -tú som aj kúpila - od Hipp-u, celkovo tam majú dobrý výber 😉
@katarina87 ja az ked pojde Tobi do skolky
@gumimaci no pekne, predbehli ste nas...ale v obvode hlavy vedieme 😀 ...ok, potom napis ako tam bolo a ja ta poinformujem o gymnastike 😉
@zuzanockamt hehe, no tak toho by som sa aj ja chcela dozit 🙂
@hobit ale Tobi ti uz zaspava v postielke, nie? ... u nas stale nehrozi
@estterka no my ani nie,hlavne drobec 🙂 Hannah nemala problem so zmenou prostredia? POtrebujeme aj po navstevach pochodit,tak sa trochu obavam,ci to nebude prilis velky stres pre neho...
@norikk len trenujte kazdy den,aj ked nechce,skusaj..u nas viac ako mesiac ziadna slava, posledne dva dni celkom slusne popapal,zrejme preto,ze zaklad papu bola sladka mrkva 🙂
@norikk musis len skusat a pravidelne, inak sa to nenauci
@elixia viesy co,vobec ziadny problem. az sme boli prekvapeny,lebo tuto pred odchodom sa na nu len niekto pozrel do kocika a prihovoril a plakala strasne a doma sa na vsetkych smiala,isla v pohode na ruky ludom,ktorych poznala pol hodky a vydrzala bezo mna,ked som sa napr.isla na jest. hrdinsky to zvladla.
@stvura inak ja si myslim aj,ze pre nich je pomaranc tuto ako pre nas jablko,viac su nan zvyknuti. len je to divne,ake rozlisne su odporucania lekarov na stravu deti v inych krajinach.
@zuzanockamt asi bola chyba v tom,ze to nebolo pravidelne,ked ja neewem co mu varit,ci skusat nove,alebo furt to iste
@gumimaci asi 45 😀
jasne, chapem, ja som ani necakala,ze sa budes trepat na Znievsku...ale teraz pozeram kde vlastne je Nitrianska a mne sa aj tam dobre cestuje...tak ked pojdes na nejaky dalsi kurz, daj vediet 😉
@zuzanockamt to hej, teda hlavne vecer, ale nie uplne bez problemov
@hobit ja ho ani nenutim a ani "neucim", nech zaspava sam, nestoji mi to za tie nervy - jeho aj moje ... uspim na rukach, dam do postielky, lebo nikdy nestihnem rozpostlat nasu postel a ked sa v noci zobudi na krmenie - zvycajne od tej polnoci do jednej, tak ho dam k sebe a spi pri mne

@katarina87 brat ma rozdiel medzi detičkami 3 roky a je to skvele, akurat ked sa ten mensi narodil, vacsi nastupil do skolky a svagrina si pochvaluje... ani nejaka velka ziarlivost nebola, drobec sa tesil na braceka a skor mat druhe dieta, suhlasim so stvurou, ak ti ma kto pomoct, tak v pohode... my planujeme druhe, niekedy o 2 roky... aj ked od porodu zdielam nazor, ze jedno dieta a dost :D :D