♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@mikusik podla mna je lepsie sa potrapit s lyzickou ako dat do flase, ved ide o to, aby sa naucili jest aj inu stravu a nie len tekutu a naucili sa iny mechanizmus jedenia ... ono to dlho trva, kym ten saci reflex trosku ustupi ... ja to uz vidim na nasom jurkovi, ze uz to rozoznava, ked mu idem davat mlieko a vidi flasku, tak hned zacne vlnit jazykom ako pri sani, ale ked vidi lyzicku, tak uz len usta otvori a jazyk vyplazi ... ale zaciatky boli kadejake, to len vystrcil jazyk von a vlnil nim ako pri flaske 😀
@stvura no ved som vam pisala ze mi poradili ze od 6 mesiacov uz moze vsetko... 😀
@norikk naozaj len skusaj, postupne prides na to co na neho plati..ja som napr.zistila,ze mu zatial vsetko musim uplne nahladko mixovat,inak nezje..a tiez ze teple velmi nie,skor take vychladnute mi spapa..a idem mu to robit tak,ze sladky zaklad a do toho prepasujem nieco ako spenat alebo brokolicu..na brokolicu mi uz ani usta neotvori 😀 najprv som si myslela ze to este ani nevie otvarat pusu ale ked som dala banan taaaaaku pusu otvaral jedna radost....furt nechapem ake su tie deti 'vychcane' 😀
@hobit jurko sa nastastie uspava na rukach rad, obcas sa stane, ked presvihnem spravny moment a je uz moc unaveny, ze zacne nervacit, vtedy to uspavanie trva dlho, ale zaspi ... jemu nepomaha, ze pri nom len lezim, vtedy tiez place
@zuzanockamt ja si to tiez myslim, tekutou stravou z flase si velmi nepomozeme,je to tiez len o sani...
Ozaj,skusala si uz tie BG? spokojna?
@elixia hej, skusala, su fajn ... a vydrzali fakt dost dlho ... ale aj s little lamb som velmi spokojna ... mam aj kapsovu aj nohavickove, oboje je dobre ... rozmyslam, ze este asi z tych objednam
@zuzanockamt to treba lahnut a nechat aby sa zakutral pod krk 😉
@zuzanockamt a aku mas velkost LL?? my mame L a dneska som ho do nich uz nezapla :(
@zuzanockamt a ako si spokojna so vsetkymi?? mne sa hrozne pacia,furt obdivujem maleho zadok :D
@norikk musis este vydrzat do nedele 🙂
@zuzanockamt potom dobre 🙂 LL kapsovu som snad ani nevidela este,ja mam len nohavickove a tie su fajn..a este gatky som mala, ale uz su male.
@zuzanockamt no hlavne, ze nejako zaspia 🙂
@hobit u nas nastastie tiez funguje, ze maly zaspi sam... vlozim ho do postielky a spinka... sem tam si este 2 minutky recni, alebo krici, ale ked sa pridem pozriet po 5 minutach tak spinka... 🙂 a ked sa zobudi, niekedy ani neviem, ze sa uz zobudil.. normalne sa hra a recni si, malokedy sa zobudi s placom... a to lahnutie k malemu funguje u nas ked sme nahodou dlhsie hore a maly uz nevie zaspat... a u nas hojdanie na rukach ma opacny efekt a maleho to este viac rozdrazdi a uz nezaspi 🙂
@gumimaci 😀 ... aj u Jurka su stitky vo velkej oblube, hlavne na obzuvanie 😀
@zuzanockamt
@gumimaci to je sranda, ake rovnake veci tie deti zaujimaju 😀
aj Tobi je bezzuba selma
vcera ked som bola u lekarky, tak sa ma pytala, ci este dojcim, a povedala, ze ma velmi malo maminiek, ktore este po polroku dojcia. a to som bola prekvapena ja, lebo tu na MK vela mamiciek preferujeje dojcenie. a to som neni nejaky fanatik, len som rada ze mam tu moznost a ze mam mliecko. 🙂

@zuzanockamt ja som robila to iste, ale Tobi potom zacal vymyslat, uz sa nechcel uspavat na rukach, ale bolo treba lahnut si k nemu a trvalo to niekedy vecnost, teraz ho nakojim, pomojkam, dam do postielky, on sa este pohra, potom asi 2 min. reve od unavy, pridem pohladkam ho, otocim, dam dudaka a spi, niekedy sa to opakuje 2-3x, viac nie...v noci sa zobudi, dam ho k sebe, nakojim, niekedy dam naspat do postielky, niekedy ostava pri mne