♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
ahojte, tak vcera sa narodilo dalsie mrtve babo :( ...... ani ho mamicke neukazal zrejme, keby nemocnica robila rutinne postupy, a dala jej ho koza na kozu,mozno by ozilo :( to neni normalne kolko deti si berie april,......aj mne asi pred 6 rokmi tretieho aprila zomrela trojrocna neter, bolo to den po tom, ako zomrel Jan Pavol II ....
@stvura a spava mala s tebou v posteli? ... ved ked kojis, to mas uplne super, ak je pri tebe v noci, ani vstavat nemusis ... ja mam jurka pri sebe, v noci sa dost mrvi, ale som vyspata ... ja som citala tu knihu, mam ju stiahnutu v PC a bolo mi z toho zle ... citala si Koncept kontinua? ... ak nie, tak si najskor precitaj to a potom uvidis, ci este budes mat chut ju ucit spat podla knihy
@stvura ake mas krasne dievcatko Zuzku 🙂 samozrejme aj chlapca, ale dievcata su take pestrejsie v satockach.
Inak s tym spanim sa vacsina borime. Dnes som Lucku dala k sebe do postele a bolo podstatne lepsie, len zas to miesto...A to Ti cez den tak malo spinka? My cez den spime v kociku cca po 2h.
@gabika17042010 no Vy mate pre zmenu zubky, u nas ani jeden... ale uz celkom fajn sedi a na brusku rotuje po posteli.
@stvura ja nekojim, takze to mam trosku o inom v noci 😀
aj nas jurko je dnes mrzuty, teraz ho mam v manduce a aspon spi, ani vonku nemozem ist, lebo ked ho polozim a chcem sa ist nachystat, tak hrozne place ... ani on este zuby nema, ale dasna ma opuchnute uz 4 mesiace 😀 , takze tym ta jeho dnesna nalada nebude ... nic som doma nespravila dnes
nam ide jeden zubok je trosku vidno uz aj na lyzicke bol pocut 😀
@sjusiquatro nam este zubky netrcia, su tam trosku kopceky, no dnes v poradni nam poradila lekarka kupit v DM-ku jantarovy nahrdelnik, ze to pomaha. Skusim to, ked pojdem okolo DM-ka.
@stanka02 ja mu natieral tým Galgelom...
@stvura
@zuzanockamt dnes je asi nieco vo vzduchu lebo aj Tobi len mrnci a driape sa na ruky
@hobit Uvidime co nam nariadi rehabilitacna lekarka. Dik za ponuku, ozvem sa keby bolo treba niekoho overeneho.
dobre ranko 🙂
mam na vas otazocku, minuly tyzden sa mi uz 2 krat stalo, ze maly po morcacom masku vracal, asi tak po dvoch hodinach od zjedenia.. ale vyvratil uplne vsetko a stale ho len cele poobedie davilo a potom aj mliecko a cajik vygrckaval a bol uplne bledy a oslabnuty, hned potom aj spal. Moze byt, ze som to nejako zle pripravila, alebo ze som mu dala velke mnozstvo? Davam 30g maska.. z masovo-zeleninovych vyziv negrcka, tak pripadna alergia sa vylucuje...
a ake mnozstvo prikrmu spapaju vase deticky, lebo ten nas stale otvara pusinku a neviem, kedy by mal mat dost, kedze on to nevie 😀 😀
Moja mala (7m) spapa asi 120ml prikrmu... ale ovocie jej moc nemozem davat, ma z toho upne cervenu ritku - i ked je to sladke ovocie - dokonca po broskynach mala hned aj kvasinky
A ja mam zatial pre nu kuracie mäso- v mrazaku mam kopky - za cca polievkovu lyzicu. Uz sa chystam aj na hovädzie a jahnacie -mam bio, snad jej bude chutit
inak, moja tiez stale otvara usta- ale ked uz nechce tak vypluje, a potom zas otvori usta a zas vypluje.... a ked je aj najedena a vidi misku alebo mna s jedlom, tak sa tvari, ze by jedla a ked jej skusim dat aj len napr. materske mlieko, ani to nechce
majjjka24 Mna tiez napadlo, ze mozno velke mnozstvo naraz, inak neviem poradit. Moja robi presne tak ako pisala zude. Zvacsa spapa mnozstvo kompotovej misky, ale dava najavo kedy je dost.
Dobre ranko,
my sme mali zlu noc... Ondrej sa stale budil, a zo sna mrncal, ako keby sa mu nieco zle snivalo. vstavali sme o siestej ale pred chvilou zaspal, uz bol kludnejsi...
Nakrajala som mu na kolieska banan a pekne ho spapal, uz som prisla na to, ze na ovoci mu vadi ta tekuta alebo struhana forma, on spapa iba kusky.
no tak to vyzera, ze sa vlavo dolu prerezava prvy zubok 🙂
@gumimaci aj my sme mali zlu noc, vlastne vcera aj den, Tobi je umrncany, zo spanku zacne plakata nejdem ho utist ☹ tiez som myslela, zi to uz nebude zubok, ale dasienka vobec nema nejake zdurene, ani cervene, len sa mi dnes zdalo, ze ma dole vlavo maly hrbolcek, tak uvidime....
chcem sa ta opytat, ty uz davas 3 prikrmy? ak ano, ake?
@hobit presne aj u nas tak, v noci sa budil s placom, tazko som ho uspavala a este mrncal aj v spanku. A mna ani nenapadlo, ze zo zubov 😅 a pritom mal vsetky priznaky. Okrem tej placlivosti sa aj v noci pokakal, co on normalne nerobi a mal trosku teplotku 37C... no a rano to mojmu drahemu nedalo a dal mu lyzicku do pusy a ze Cink. Tak sa terat vytesuje, ze to on ho nasie.
No je toho naraz nejak vela: zubky a zacina lozit (stale cuvacky 😀 )

@stvura krasni su 🙂
@gabika17042010 to je taka ina metoda cvicenia, "menej drasticka"...a pozeram, ze si z Kosic, terapeutka, ku ktorej sme chodili, odisla do Kosic tak ju mozes skusit vyhladat pripadne...