icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

hobit
26. apr 2011

@stvura krasni su 🙂
@gabika17042010 to je taka ina metoda cvicenia, "menej drasticka"...a pozeram, ze si z Kosic, terapeutka, ku ktorej sme chodili, odisla do Kosic tak ju mozes skusit vyhladat pripadne...

stvura
Odpoveď bola odstránená
norikk
26. apr 2011

ahojte, tak vcera sa narodilo dalsie mrtve babo :( ...... ani ho mamicke neukazal zrejme, keby nemocnica robila rutinne postupy, a dala jej ho koza na kozu,mozno by ozilo :( to neni normalne kolko deti si berie april,......aj mne asi pred 6 rokmi tretieho aprila zomrela trojrocna neter, bolo to den po tom, ako zomrel Jan Pavol II ....

zuzanockamt
26. apr 2011

@stvura a spava mala s tebou v posteli? ... ved ked kojis, to mas uplne super, ak je pri tebe v noci, ani vstavat nemusis ... ja mam jurka pri sebe, v noci sa dost mrvi, ale som vyspata ... ja som citala tu knihu, mam ju stiahnutu v PC a bolo mi z toho zle ... citala si Koncept kontinua? ... ak nie, tak si najskor precitaj to a potom uvidis, ci este budes mat chut ju ucit spat podla knihy

lukra
26. apr 2011

@stvura ake mas krasne dievcatko Zuzku 🙂 samozrejme aj chlapca, ale dievcata su take pestrejsie v satockach.
Inak s tym spanim sa vacsina borime. Dnes som Lucku dala k sebe do postele a bolo podstatne lepsie, len zas to miesto...A to Ti cez den tak malo spinka? My cez den spime v kociku cca po 2h.

lukra
26. apr 2011

@gabika17042010 no Vy mate pre zmenu zubky, u nas ani jeden... ale uz celkom fajn sedi a na brusku rotuje po posteli.

lukra
26. apr 2011

@norikk to je fakt smutne, kto vie preco...kde bola chyba...
Pozeram Ty si z Liesku? Poznas odtial Milana Hornaka? Studoval so mnou v Ziline na konzervatoriu, organovu hru...Hral mi aj na svadbe. 🙂

stvura
Odpoveď bola odstránená
zuzanockamt
26. apr 2011

@stvura ja nekojim, takze to mam trosku o inom v noci 😀
aj nas jurko je dnes mrzuty, teraz ho mam v manduce a aspon spi, ani vonku nemozem ist, lebo ked ho polozim a chcem sa ist nachystat, tak hrozne place ... ani on este zuby nema, ale dasna ma opuchnute uz 4 mesiace 😀 , takze tym ta jeho dnesna nalada nebude ... nic som doma nespravila dnes

sjusiquatro
26. apr 2011

nam ide jeden zubok je trosku vidno uz aj na lyzicke bol pocut 😀

stanka02
26. apr 2011

@janica81 Matusko papa takto:
-rano MM
- ovocna vyziva
-MM
- ovocna, alebo jogurtova vyziva
- zeleninkovo masovy prikrm /vyziva/
- MM
- ovocna, alebo jogurtova vyziva
a potom MM do rana
Kasicku nechce.
Za jeden den padne asi jeden a pol flasticky vyzivy spolu, kedy ako.

stanka02
26. apr 2011

@sjusiquatro nam este zubky netrcia, su tam trosku kopceky, no dnes v poradni nam poradila lekarka kupit v DM-ku jantarovy nahrdelnik, ze to pomaha. Skusim to, ked pojdem okolo DM-ka.

sjusiquatro
26. apr 2011

@stanka02 ja mu natieral tým Galgelom...

hobit
26. apr 2011

@stvura
@zuzanockamt dnes je asi nieco vo vzduchu lebo aj Tobi len mrnci a driape sa na ruky

lukra
26. apr 2011

No dnes je riadne unavny den, ale na deti ani nie, teda nie na nase. Driemem od rana do vecera. Boli sme mrknut babo, tak pre inspiraciu Vam Emku prikladam. Take cerstve 20hodinove babo.

stvura
Odpoveď bola odstránená
gabika17042010
26. apr 2011

@hobit Uvidime co nam nariadi rehabilitacna lekarka. Dik za ponuku, ozvem sa keby bolo treba niekoho overeneho.

norikk
26. apr 2011

@lukra nene, ja som sa do Liesku len pristahovala

majjjka24
27. apr 2011

dobre ranko 🙂
mam na vas otazocku, minuly tyzden sa mi uz 2 krat stalo, ze maly po morcacom masku vracal, asi tak po dvoch hodinach od zjedenia.. ale vyvratil uplne vsetko a stale ho len cele poobedie davilo a potom aj mliecko a cajik vygrckaval a bol uplne bledy a oslabnuty, hned potom aj spal. Moze byt, ze som to nejako zle pripravila, alebo ze som mu dala velke mnozstvo? Davam 30g maska.. z masovo-zeleninovych vyziv negrcka, tak pripadna alergia sa vylucuje...
a ake mnozstvo prikrmu spapaju vase deticky, lebo ten nas stale otvara pusinku a neviem, kedy by mal mat dost, kedze on to nevie 😀 😀

hobit
27. apr 2011

@majjjka24 nam sa to nestalo, ale jedna znama mala takyto problem so zltkom, netusim cim to je....a kolko prikrmu spapa? ja viac ako 180-200 nedavam aj ked niekedy by zjedol este

zude
27. apr 2011

Moja mala (7m) spapa asi 120ml prikrmu... ale ovocie jej moc nemozem davat, ma z toho upne cervenu ritku - i ked je to sladke ovocie - dokonca po broskynach mala hned aj kvasinky
A ja mam zatial pre nu kuracie mäso- v mrazaku mam kopky - za cca polievkovu lyzicu. Uz sa chystam aj na hovädzie a jahnacie -mam bio, snad jej bude chutit

inak, moja tiez stale otvara usta- ale ked uz nechce tak vypluje, a potom zas otvori usta a zas vypluje.... a ked je aj najedena a vidi misku alebo mna s jedlom, tak sa tvari, ze by jedla a ked jej skusim dat aj len napr. materske mlieko, ani to nechce

lukra
27. apr 2011

majjjka24 Mna tiez napadlo, ze mozno velke mnozstvo naraz, inak neviem poradit. Moja robi presne tak ako pisala zude. Zvacsa spapa mnozstvo kompotovej misky, ale dava najavo kedy je dost.

gumimaci
27. apr 2011

Dobre ranko,
my sme mali zlu noc... Ondrej sa stale budil, a zo sna mrncal, ako keby sa mu nieco zle snivalo. vstavali sme o siestej ale pred chvilou zaspal, uz bol kludnejsi...
Nakrajala som mu na kolieska banan a pekne ho spapal, uz som prisla na to, ze na ovoci mu vadi ta tekuta alebo struhana forma, on spapa iba kusky.

gumimaci
27. apr 2011

@majjjka24 na cas by som morcacie vynechala, vyskusaj ine masko... ja napr. davam len okolo 15g

gumimaci
27. apr 2011

no tak to vyzera, ze sa vlavo dolu prerezava prvy zubok 🙂

katrin31
27. apr 2011

@gumimaci aj nam..uz ho tam riadne vidno 🙂

gumimaci
27. apr 2011

@katrin31 tento je zatial iba pocutu o lyzicku a ma na dasienku taku bieli ciarku 🙂

katrin31
27. apr 2011

@gumimaci aj nas tak, presne tak isto..je tam taka biela ciarka a o lyzicku ho pocut 🙂 je to zlate..

hobit
27. apr 2011

@gumimaci aj my sme mali zlu noc, vlastne vcera aj den, Tobi je umrncany, zo spanku zacne plakata nejdem ho utist ☹ tiez som myslela, zi to uz nebude zubok, ale dasienka vobec nema nejake zdurene, ani cervene, len sa mi dnes zdalo, ze ma dole vlavo maly hrbolcek, tak uvidime....
chcem sa ta opytat, ty uz davas 3 prikrmy? ak ano, ake?

gumimaci
27. apr 2011

@hobit presne aj u nas tak, v noci sa budil s placom, tazko som ho uspavala a este mrncal aj v spanku. A mna ani nenapadlo, ze zo zubov 😅 a pritom mal vsetky priznaky. Okrem tej placlivosti sa aj v noci pokakal, co on normalne nerobi a mal trosku teplotku 37C... no a rano to mojmu drahemu nedalo a dal mu lyzicku do pusy a ze Cink. Tak sa terat vytesuje, ze to on ho nasie.
No je toho naraz nejak vela: zubky a zacina lozit (stale cuvacky 😀 )