icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

stvura
Odpoveď bola odstránená
zuzanockamt
30. apr 2011

@stvura nie baklazan nejeme vobec

gabika17042010
30. apr 2011

@janica81 Ahoj, no mne sa tak mala zvracala z Hami jahnacie so zeleninou 😕 Sa mi zdalo cudne, ze tam je sojovy olej a podobne kraviny, no uz take veci nedam. Este mam vyzivu od Ovka a Harmanka tak neviem si este budem riskovat.. A mozno je to kvoli jahnaciemu, ja neviem :(

gabika17042010
30. apr 2011

@stvura A kedy sa ockuje proti kiahnam? 😨

ivanulienka81
30. apr 2011

@stvura ano, vraj mensie deticky to znasaju ovela lepsie, a je to asi pravda, Taminka mala iba par pupacikov, mozno tak do 15 a iba raz vecer jej vysla teplotka na 37,9 a to bolo vsetko.... kiahne schytala presne na 14 den ako sa prvykrat vysypal syn... ale samozrejme je to indi vindi
@gabika17042010 ockovanie proti kiahnam je dobrovolne

ja baklazan zboznujem tak isto ako cuketu, patizon ci tekvicu 🙂

stvura
Odpoveď bola odstránená
estterka
30. apr 2011

baby,inak vsimli ste si ze v tych vyzivkach je pomarancova,citronova stava velakrat atd? a pritom sa neodporucaju citrusy tak skoro..divne,nie?

ivanulienka81
30. apr 2011

@stvura Tamka mala 5 mesiacov aj 3 tyzdne ked sa vysypala... vsak prekonate to teraz a budete mat imunitu na cely zivot 🙂

norikk
30. apr 2011

ahojte, chcem sa opytat ake mate sportove kociare a ci by ste mi vedeli aj nieco poradit.
nechcem kupovat novy, staci nam aj z bazarum tu na MK ich je vela a aj peknych....
len neviem ktory...chcela by som aby sa mu dala pretacat rucka dopredu dozadu, aby sa dal polohovat chrbatik dolahu a aj nozky, aby mohol byt maly vodorovne, len sa mi zda, ze mnoho ma rucku zafixovanu.

sjusiquatro
1. máj 2011

Ahojte.....kde ste pozerate hokej???my idete zajtra na cvicenie s babetkami sa tesim.... 😀
gumimaci...aj vy chodite ze?co mate oblecene na cviceni?

hobit
1. máj 2011

@sjusiquatro jasne, ze pozerame 🙂
aj my chodime, teplacky, bodyno

stvura
Odpoveď bola odstránená
gumimaci
2. máj 2011

Dobre ranko,
aky ste mali 1maj??? polubil vas niekto pod rozkvitnutym stromom? Tu uz kvitnu iba orgovany, ovocne stromy uz maju plody 🙄
@sjusiquatro nohavice a bodynko, pre seba protismykove ponozky.

hobit
2. máj 2011

Dobre rano...od dnes az do 13teho som slamena vdova, tatino sa nam isiel zrehabilitovat do Tatier, rodicia a svokrovci 250 km od nas a Tobi mrnci len co sa vzdialim na 2 metre od neho, ja sa asi zblaznim 😀

norikk
2. máj 2011

@hobit drzim palce!

hobit
2. máj 2011

@norikk dakujem, inac k tym kocikom, my mame Jane slalom, neda sa otacat, myslela som si, ze to nebudem potrebovat, ale niekedy by som to veru potrebovala, ked maly mrnci...

janica81
2. máj 2011

@sjusiquatro
@gumimaci ahojte na aké cvičenie s bábatkami chodite??

gumimaci
2. máj 2011
gabika17042010
2. máj 2011

@stvura Ahojky,aka akcia je dnes v Lidli?? Pampersky?

gabika17042010
2. máj 2011

@gabika17042010 Uz som kukla na letaku 😉 Asi ich pojdem kupit. Oplatia sa aj ked su dost tvrde na moj vkus 😖 No malej je to jedno lebo aj tak raz cikne a uz vykrikuje 🙄

zuzanockamt
2. máj 2011

@stvura ja uz teraz kukam len latkove 😀 ... pampers davam len na noc, takze miniem cca 2 kusy za den 🙂
@hobit to zvladnes, ja som bola 3x po 2 tyzdne sama s malym a zvladli sme, dokonca tam bol aj poockovaci stav, ked sa mi celu noc budil ... inak k tomu kociku, ja mam otacaciu celu korbu, lebo zohnat s preklapacou ruckou a velkymi nafukovacimi kolesami za normalnu cenu je umenie a vozim stale len otoceneho k sebe, to otocenie odo mna sa mi zda hrozne neprakticke, mozno budem vyuzivat az ked bude o dost starsi

stvura
Odpoveď bola odstránená
stvura
Odpoveď bola odstránená
katarina87
2. máj 2011

Ahojte dievcata,mam otazku...kedy dieta zacne lozit? nasa mala sa taha po zemi uz asi mesiac..aj na styry sa postavi a hojda sa ..ale to je vsetko...mame doma podlahy tak neviem ci koli tomu este nic...sa jej smyka...prejde uz cely byt,ale po styroch sa jej nechce....boli sme v poradni a lekarka mi povedala ze jej mozem zacat davat krupicu z kravskeho mlieka na flasu, a mozem jej robit aj puding.tak este som jej to nerobila,asi ani nebudem....kravske mlieko nemienim davat...a z toho pudingu som uplne mimo...neviem si predstavit ako jej mam ten puding pripravit....po veceroch sme papali kasu...ale posledny tyzden ju vobec nechce,.,,,vypije mlieko ( jej max. davka je 170 ml. co vypije ) a v noci sa budi len raz..cez den papa ovocie. jablbko s bananom, vyzivy, poobede polievku...davam jej aj tie pyskoty co su podlhovaste...rozuzle ju uplne , .....ale nie casto.predsa obsahuju cukor....🙂 ona by jedla kazdych 15 min...az niekedy rozmyslam co jej ma dat-.🙂

gumimaci
2. máj 2011

Dobry vecer,

@katarina87 nas sa iba dviha, tiez som si vsimla, ze to zalezi od toho kde je. Na svokrinom koberci mu to ide lepsie.
Inak mas divnu doktorku... my sa najprv chystame dat nejake jogurty, teraz nam prikrmy stacia, ale okolo 10mesiaca vyskusame. Mlieko urcite az po roku... a krupicu a puding tak isto...

@hobit cim cistite Tobimu tie dasienka?

hobit
2. máj 2011

@stvura no ale ty si superzena 😉 ja som vzdy vyhlasovala, ze chcem 2 deti hned po sebe, ale uz nechcem 😀
@katarina87 ahoj, nas maly sa taha a skack uz asi 2 mesiace a to stvornozkovanie nie a nie pochopit...
@gumimaci ja mam taky naprstok, ale cistenim by som to zrovna nenazvala, on to skor ozuzlava...toto mi poradila moja zubarka...a vy?

hobit
2. máj 2011

@stvura no ale ty si superzena 😉 ja som vzdy vyhlasovala, ze chcem 2 deti hned po sebe, ale uz nechcem 😀
@katarina87 ahoj, nas maly sa taha a skack uz asi 2 mesiace a to stvornozkovanie nie a nie pochopit...
@gumimaci ja mam taky gumeny naprstok, ale cistenim by som to zrovna nenazvala, on to skor ozuzlava...toto mi poradila moja zubarka...a vy? inac mam 2, ak chces, 1 ti dam

vejinka
2. máj 2011

@stvura heh poznam to..podobne 😀

stvura
Odpoveď bola odstránená