♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
ked sa uz zuzka pyta, tak sa aj ja opytam.... maminky z BA? 😅
@lenkaff ja este varim zvlast a do jedneho roka zrejme aj budem....
ahojte,
dnes som bola malemu pre pas, mozeme cestovat za slnkom 😎 😎 😎 aj ked teraz ho tu mame viac nez dost, vyzera to teraz okolo obeda na + 30C, rozmyslam, ze ked sa krpcok zobudi, tak mu dam bazenik na terasu.
@daniela85 vitaj v septembrovkach
@hobit Ondrej je asi o 200g tazsi, ale mi ideme na poradnu az o 2 tyzdne tak uvidim. Ako je Tobimu? ma len sople, ci aj teplotku?
@lenkaff ja varim zvlast a este chvilu budem, nerobi mi to problem 🙂 aj ked tetusky zo starej skoly do mna hucia, ze gulasu mu mam navarit, alebo cokoladku dat do ruky 😠
@daniela85 my sme mali s ovocim tiez problemy, maly ho nechcel ani za svet, naozaj pomohlo len skusat a skusat, nenasilne ponukat. Najprv akceptoval vyzivky a teraz sme po 2 mesiacoch na to tak, ze mu davam na desiatu mesiaciky jablcka do ruky, ktore uz pekne pochrume 😵 z ovocia davam postupne vsetko. jablcka, hrusky, babany, marhule, nektarinky , broskyne, cucoriedky a uz mal aj jahody.
@ivanulienka81 kedy davas Tamcu na nocnik? ja som ho dnes kupila a maleho som nan dala hned po obede, este pil vodicku a vycikal sa.
Kedy asi detuchy pochopia, ze sa tam nema sediet len tak? 🙂
@gumimaci az po 18.mesiaci dieta pochopi naco je nocnik, takze casu a casu 😀
ja som uz nocnik kupila, aj som skusila parkrat, ale jurko neakceptuje ziadne sedenie, drzi vystrete nohy a nesadne si, takze nutit ho nebudem, no ked je na styroch, tak si skusa sam sadnut a dviha sa na styri ako opica s vystretymi kolenami 😀
@gumimaci ja ju davam na obed..... ale vcera som aj vecer pred kupkanim dala....
diatatko si to zacne uvedomovat od toho roka aj pol, tento vek je vlastne aj oznacovany kedy je dieta pripravene na odplienkovanie... ale samoska je to individualne kedy to zacne dieta ovladat
@zuzanockamt
@ivanulienka81 no ved to 18ty mesiac sa udava tabulkovo,ale kazde je ine... uvidime, sem tam vyskusame, ako to pojde...
@zuzanockamt Ondrej si sada sam uz dlhsie, asi odvtedy co zacal plazit.
@gumimaci napr. Misko to neovlada dodnes ☹ preto mu ukazujem, ze uz Taminka sedka na nocniku, inac by som ju este nedavala...
@ivanulienka81 BA tu 🙂
@gumimaci len sople a kasle, teplotu nema...nejdete zajtra na preteky?
inac doktorka mi kazala zavadzat mu postupne polievku a druhe jedlo, ja si to zatial neviem predstavit, robite to uz niektora?
@hobit a ktora cast? mozes napisat aj do IP 😉
@hobit nejdeme, Miro ma stretanku zo zakladky ☹ skoda.
S tym 2 chodom si to neviem predstavit, bo to nemavame ani my 😀 ked uz robim polievku tak druhe je nieco jednmoduche alebo lahke.
Ondrejovi robievam kuraciu polievku vtedy ked aj nam, vyberiem mu zeleninku, masko a potom dochutim, davam mu do toho ryzove rezance a to mu uple staci, neviem si predstavit ho cpat este niecim, to by bolo nasilu...
@gumimaci jurko len pomalinky robi pokroky so sedenim, ale tak dalo sa to cakat, je prilis velky na svoj vek - hlavne vysoky
@ivanulienka81 Rusovce, a ty?
@gumimaci no ved toto, ja tiez nie som nejako naucena na 2chodove jedlo....Ondrejko uz 4nozkuje?
@hobit Ruzinov
@ivanulienka81 ty si z ruzinova? moj robi na drienovej, pri bille 🙂
@gumimaci 😉
@zuzanockamt Ahoj ja som zo Zaturcia,a ty?
@daniela85 ja byvam v centre, blizko uradu prace
@gumimaci podla mna moj chape ze nocnik je na kakanie a cikanie, pretoze kaka uz iba do nocnika skoro treti tyzden aj cika, ale to este aj do plienocky. dolezite je asi davat ich v rovnaky cas. napr. my ako sa rano zobudime ideme a to sa vzdy vela vykaka. ja ho davam ked sa zobudi a potom po obede ked sa napapa.
@elixia hehe, aj u nas, sedenie je totiz velka nuda 😀
@gumimaci no obidvaja to zvladli, preliezli celu drahu, Tobi za 31 sekund, musel totiz popritom skrabkat prstekom koberec, rekord je nejakych 7,5 😀 ...ale tak aspon ma diplom na pamiatku...inac sa mi to velmi nepacilo, bolo to hrozne masove, komercne - sama reklama a ukricane
Ahojte..uz ste vytiahli bazeny pre drobcov??ci uz ste sa aj kupkali ked bolo teplo...ja musim kupit daky v metre maju pekne 🙂

@daniela85 ahoj, konecne niekto z MT ... odkial si?