Snažilkovanie od apríla/dubna 2009
Ahojte, chcela by som začať túto novú tému, pretože sa chceme snažiť od apríla o babatko...a zaujimalo by ma, čo mám ešte za tie dva mesiace spraviť a čo robíte vy, aby ste boli čo najviac fit a pripravené na tehulkovanie x-)

•
15. máj 2009niki gratulujem, ja vidím dobre 😉
0
teuflerin inak aj ja mam tento mesiac bolesti jak svina a to som pevne rozhodnuta nejest ziadne tabletky, tak sa len trapim a to uz druhy den 😞
aj ja gratulujem ale zatial len tak potichucky...nech to dobre dopadne a tienik silnie 🙂
no idem ja od vas ...pojdem asi k tym nasim, aj ked sa mi velmi nechce ale idem, co budem doma sama... aspon sa so sestrou prebavim trosku... tak prajem krasny den babulky moje...nech vam to v praci rychlo ubehne a krasny vikend zelam...
niki testni v nedelu ..to by uz mala byt riadna kolajnica 😉
no idem ja od vas ...pojdem asi k tym nasim, aj ked sa mi velmi nechce ale idem, co budem doma sama... aspon sa so sestrou prebavim trosku... tak prajem krasny den babulky moje...nech vam to v praci rychlo ubehne a krasny vikend zelam...
niki testni v nedelu ..to by uz mala byt riadna kolajnica 😉
no ja robim, akurat som mala vynimocne trochu stres, tak som nemohla za vami 🙂
miska ona ho sem urcite este vycapi, ked bude silnejsi 🙂
baby ja mam pocit, ze mi tie manzelove spermie prave vrazdia vnutorne organy 8-( aby som si za chvilu dala lavór pod seba ....na to ze sa ani vajco neuvolnilo tento mesiac tak je to des ]-(
no ja uz pomaly asi pojdem, som nejaka strasne unavena a je tu teplo, myslim ze uz mame tych 24 stupnov a zamracene k tomu :-|
baby ja mam pocit, ze mi tie manzelove spermie prave vrazdia vnutorne organy 8-( aby som si za chvilu dala lavór pod seba ....na to ze sa ani vajco neuvolnilo tento mesiac tak je to des ]-(
no ja uz pomaly asi pojdem, som nejaka strasne unavena a je tu teplo, myslim ze uz mame tych 24 stupnov a zamracene k tomu :-|
kleo, to mi ani nehovor aj ja som dnes nejaka unavena, teda poslednych par dni, zeby ma navstivila jarna unava :-N ]-( .... ved hej 😞 , ale chcela som vidiet tienik,
niki, ale hlavne ze je a ze bude silniet 😉 x-) zatial len potichucku ale blahozelaaaam x-) x-) x-) . Dnes si uz druha co ma dnes potesila ze ma tienik 😉 🙂
ta jar robi nejake zazraky 🙂 🙂 🙂
niki, ale hlavne ze je a ze bude silniet 😉 x-) zatial len potichucku ale blahozelaaaam x-) x-) x-) . Dnes si uz druha co ma dnes potesila ze ma tienik 😉 🙂
ta jar robi nejake zazraky 🙂 🙂 🙂
Začni písať odpoveď...

Odošli