icon

Snažilkovanie od apríla/dubna 2009

pata31
19. jan 2009

Ahojte, chcela by som začať túto novú tému, pretože sa chceme snažiť od apríla o babatko...a zaujimalo by ma, čo mám ešte za tie dva mesiace spraviť a čo robíte vy, aby ste boli čo najviac fit a pripravené na tehulkovanie 😵

kleopatris
26. máj 2009

jezis aj ja sa bojim toho klistyru viac jak porodu snad, ale vraj od toho upustaju a v niektorych nemocniciach ti daju len na vyziadanie 🙂 ale zase sa "vyto" pri porode...tiez nic moc 😅

michalag
26. máj 2009

Ahojte 🙂 🙂 🙂 ,
tatu, vitaj medzi nami 😉 🙂

reivka
26. máj 2009

miši ty si z nej urobila ruske spevacke duo 🙂

michalag
26. máj 2009

reivka 😅 😀 😀 😀

pata31
autor
26. máj 2009

Ahoj, Miska...
Ahoj, Janka...
baby, mne sa nic nechceeeee
Miska, nemala si v tehu problemy s klbami? Mna stale vecer zacne pichat v bedrovych klboch, mam problem chodit 😒

zusika
26. máj 2009

🙂 ale snad sa to tatu bude pacit, mne ako... reivka...
ano kleo, tiez si myslim, ze pocas porodu by to bolo veeery funny... 🙂

michalag
26. máj 2009

patka, nie nemala, praveze ja som mala bolest s klbmi len po porode 😅 ..... ale ak to bude pretrvavat tak to spomen Dr. 😉

zusika
26. máj 2009

pati, nejako skoro by si pocitovala klvy..to prichadza az so zvysujucou sa zatazou, nie?
to bude zrejme aj moj problem, mam bolestive klby uz aj teraz - bedrove... ked dlho chodim..alebo celu noc tancujem a vrtim zadkom 😀

michalag
26. máj 2009

prave som si citala ten pribeh, boze to je odvaha a ako to dobre zvladli v tej panike, klobuk dole 😉 ale hlavne ze je ta malicka zdrava a nenastali jej nastastie ziadne komplikacie

zusika
26. máj 2009

baby..ja som si vcera kupila cas. Dieta a tam som sa docitala, ze zeny su v tehotenstve ovela odvaznejsie a zvladaju situaciu ktore by boli inak velkou prekazou - su ochotne viac riskovat - pre dieta, aj cudzie ... viac sa pocas tehotenstva vycibria zmysli a aj instinkt..takze si myslim, ze to bolo prirodzene - ten porod doma - myslim, ze je to v nas... ale nedara by som to absolvovala...ja sa bavim sama na seba - vela soferujem - ze urcite ja porodim v aute 😀

pata31
autor
26. máj 2009

joj, ja neviem, ci to mam z toho celodenneho sedenia...potom vecer idem kus na zahradu porobit a ma zacne pichat...najprv ma len v pravom, ale teraz uz aj v lavom 😖 asi musim zaradit castejsie prechadzky, alebo co...ked sa to bude zhorsovat, asi pojdem k dr ☹

michalag
26. máj 2009

patka ak to bude pretrvavat tak to skus Dr. spomenut pri dalsej navsteve a uvidis, mozno je to tym ze sa ti to vsetko teraz roztahuje a pripravuje na mimi

pata31
autor
26. máj 2009

Miska, ale to nie je este skoro, aby sa to az takto roztahovalo? 😕

zusika
26. máj 2009

miska...a to by sa uz v 11tt roztahovala panva, nie je to neskor?

michalag
26. máj 2009

aj to je pravda 😅 , tak inak neviem

pata31
autor
26. máj 2009

ale dik za rady 😉 😵 😵

michalag
26. máj 2009

babenky, ideme teraz von, tak nakuknem ked dam maleho spinkat 😉
tak zatial pa 🙂

zusika
26. máj 2009

uzite si slniecko, pa!

minix
26. máj 2009

ahojte kočendy, som rada, že ma tu čakáte.. 🙂)

Nestíham ale prečítať všetko, čo ste tu popísali.. 🙂) Máme nejakú novú tehulu?

zusika
26. máj 2009

ahooooj..ako v BaH... ? no a tvari sa to na donnu... 😉

reivka
26. máj 2009

donna mala tusim // nie?

reivka
26. máj 2009

inak ahoj minix 🙂

reivka
26. máj 2009

ja som zvedava tiež či dostanem mrchu, ved možno motyka vystrelila 🙂 😕

minix
26. máj 2009

ahojte zusi a reivka,

mali sme sa super. 🙂)
v BiH bolo super, neviem si vynachvalit, skusim dat nejake fotky online,ale naprv to musim pretriedit, aby sa tam nedostali nejake nepodarky.
Donna, ty si bola vcera u doktora? co povedal?

reivka, kedy mas mat termin?

pata31
autor
26. máj 2009

Ahoj, Minix, tak ako si sa mala a ako sa mas teraz???

baby, dobra stranka: www.akv.sk

zusika
26. máj 2009

noo reivka, to zaujima aj mna... ja zajtra ☹ a uz dnes mi je blbo... ☹ teta z Ameriky asi dorazi...

reivka
26. máj 2009

no v sobotuuu 😲 ....... nechceeeeeem 😅

zusika
26. máj 2009

ani ja nechcem... ☹

reivka
26. máj 2009

vždy si hovorim že tomu necham volny priebeh ale ked sa blizi mrcha tak som nervozna, neviem si pomôct 😒

minix
26. máj 2009

ahoj patka,

mala som sa super, krajina je super a mam sa dobre aj dnes, akurat ma zacalo nejak velmi velmi neprijemne boliet brucho, tak neviem....vcera vecer mi bolo zle, s prepacenim som mala sracku jak najata a najhorsie ze som musela hladat vecko v budapesti ... potom to preslo, rano bolo celkom ok, ale uvidime, ako to dopadne.
Mam pocit, ze nemam v poriadku zaludok tak celkom.
Zajtra rano by som mala ist na kontrolu, ci sa dostaneme aj niekam dalej, tak uvidime. 🙂))