Snažilkovanie od apríla/dubna 2009
Ahojte, chcela by som začať túto novú tému, pretože sa chceme snažiť od apríla o babatko...a zaujimalo by ma, čo mám ešte za tie dva mesiace spraviť a čo robíte vy, aby ste boli čo najviac fit a pripravené na tehulkovanie x-)

•
12. mar 2009ja obcas kuknem x-) vecer pri tom zaspavam..
0
aj my mame dve, ale mna to samu nebavi telku kukat, potom to nemozem komentovat a to mna neba :-N
u nas je teraz prave nadherne 🙂 ale na ako dlho.....
desmodka ja letim az v pondelok, dovtedy snad prides este za nami 😉
evulik tak zober prcka a chodte si pospinkat, i ked s malymi detmi to neni take lahke ich dostat do postielky, ze 😃 to sestrine male tie maju najviac energie ked sa ma ist spat, ked su u nas na navsteve, tak su najdlhsie hore...
desmodka ja letim az v pondelok, dovtedy snad prides este za nami 😉
evulik tak zober prcka a chodte si pospinkat, i ked s malymi detmi to neni take lahke ich dostat do postielky, ze 😃 to sestrine male tie maju najviac energie ked sa ma ist spat, ked su u nas na navsteve, tak su najdlhsie hore...
no to by bolo najlepsie lahnut a spat, ale krpcek ocividne nechce, tak uz to nejako vydrzim... aspon vecer rychlejsie zalomi...aspon dufam 😃
mrcha stale nic, dnes som mala doobeda pocit ze uz dorazila, a na wc nic, mala som nejaky biely vytok...nechapem... hadam uz zajtra dorazi, nech mam uz s mrchou pokoj...neviem co ma tolko natahuje hnusoba jedna :-S
mrcha stale nic, dnes som mala doobeda pocit ze uz dorazila, a na wc nic, mala som nejaky biely vytok...nechapem... hadam uz zajtra dorazi, nech mam uz s mrchou pokoj...neviem co ma tolko natahuje hnusoba jedna :-S
pata moja mamka a aj sestra vracali uz asi na treti den po oplodneni...takze ja verim, ze mozes mat uz priznaky 😉
aj ja dufam, ze budu dve ciarocky 🙂
no aspon mi tak vraveli, mamka vzdy, ze este ani neboli "hotovi" a ona uz vracala 😃 a u segry, ked budem troska sprosta dvakrat zlyhala antikoncepcia (gumicka) a ma dve dcerky....joj dufam, ze budem plodna po nich 🙂
no aspon mi tak vraveli, mamka vzdy, ze este ani neboli "hotovi" a ona uz vracala 😃 a u segry, ked budem troska sprosta dvakrat zlyhala antikoncepcia (gumicka) a ma dve dcerky....joj dufam, ze budem plodna po nich 🙂
u nas brat 😃
booze ta posledna polhodina sa vlece :-| keby bol dnes uz aspon piatok....
booze ta posledna polhodina sa vlece :-| keby bol dnes uz aspon piatok....
http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/user...
no uvidime zajtra...inac rano som mala taku bolest v podbrusku ako pred mrchou, ale len chvilku...inac mna bolieva tak najviac den pred...a potom ma mangel zacal steklit a ma tak pichlo vo vajecniku 😕 a potom sme auto tlacili, bo sme nenastartovali...tak to ma tiez kus pichlo...som vravela, ze potratim aj to, co tam neni 8-( :-p
no uvidime zajtra...inac rano som mala taku bolest v podbrusku ako pred mrchou, ale len chvilku...inac mna bolieva tak najviac den pred...a potom ma mangel zacal steklit a ma tak pichlo vo vajecniku 😕 a potom sme auto tlacili, bo sme nenastartovali...tak to ma tiez kus pichlo...som vravela, ze potratim aj to, co tam neni 8-( :-p
Začni písať odpoveď...

Odošli