icon

Snažilkujeme 4 mesiace

lenn1101
2. apr 2012

Kto sa pridá? Nejaké dobré rady aby sa "to" už podarilo?? 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

lenn1101
autor
2. máj 2012

@sisusa24 ono sa to podarí, uvidíš....keď to budeš najmenej čakať....my sme sa snažili od decembra, sústredili sme sa len na to....a nič...a tak sme si povedali, ak to má prísť príde...milovali sme sa kedy sme mali chuť a prišlo to 🙂 🙂
Držím pršteky....

lukinka00
2. máj 2012

@lenn1101 tak to aj ja gratulujem 🙂 možno práve preto, že som mala plnú hlavu iných vecí a na mimi som až toľko nemyslela. Tak držím silno prsty, nech sa všetko podarí tak ako má, ja mám ešte všetky 3 štátnice pred sebou ☹

lenn1101
autor
2. máj 2012

@lukinka00 Neboj, to zmákneme 🙂 🙂 dúfam 😉 Mňa zajtra čaká dosť ťažká skúška , ktorú ak nedám tak pravdepodobne končím so školou 😒 A je to riadny brutal ☹ ☹ ☹
Bola si už pri gynek....či? ešte asi nie, že?
Ja som bola v pondelok...no zatiaľ nič nie je vidieť...tak mám dojsť o 2 týždne..
Držaj sa 😉

lukinka00
2. máj 2012

@lenn1101 aj ja mám zajtra stráááááášne ťažkú skúšku, asi najťažšiu za celých 5 rokov, ale neboj určite to zvládneme, aj keď po tej správe sa mi nedá ani sústrediť sa na učenie 😉 ja som ešte nebola pri gyn, ale chystám sa asi v pondelok, tak hádam už nejakú tu maličkú fazuľku bude vidieť 🙂 toto je moje prve tehotenstvo, tak je pre mňa všetko nové, ale nádherné 😉 tak veľa síl zajtra na skúške 😀

lenn1101
autor
2. máj 2012

@lukinka00 tak máme toho veeeeeeeeľa spoločného 🙂 🙂 Aj my budeme mať prvé mimi 🙂 Už aby to bolo 😉 😉 😉 Tak držím pršteky zajtra, nech to super dopadne....
A cítiš sa nejak "inak"? Lebo ja ee.....deň pred vynechaním ms a pár dni po som sa cítila tak zvláštne, ale teraz vôbec 😨 Nemám ani nevoľnosti, ani žiadne príznaky spájajúce sa s tehotenstvom...Síce jeden..bolia ma bradavky 🙂

lukinka00
2. máj 2012

@lenn1101 no ani sme o tom nevedeli, že až toľko spoločného 😉mne ms vynechala ešte len 2 dni a cítim sa trošku inak, ale doteraz som si to vysvetľovala tak, že si to všetko len namýšľam, keď tak veľmi túžime po mimi, ale už asi 3 týždne mám citlivé bradavky a to som ešte ani nebola tehotná 🙂 , ale týždeň ma bolia aj prsia a mávala som občas také kŕče v podbrušku a nemám ani moc chuť na sladké a ja naopak milujem sladké 😉 ale veľa týchto príznakov možno prežívam preto, lebo veľa som aj o tom čítala, tak sa vo všetkom hľadám 😀

lenn1101
autor
2. máj 2012

🙂 Ja som taktiež od januára veľa toho googlila ohľadom tehotenstva a pod...Toľko toho som prečítala, že som ani nevedela, čomu mám veriť.... 😉
Dúfam, že všetko dobre dopadne a po štátniciach si budeme užívať tehotenstvo naplno 😉

lenn1101
autor
4. máj 2012

@monika_35 Ahooj 😉 Ako sa máš? Ako pokračujete hm?

monika_35
5. máj 2012

@lenn1101 ahoj,ale celkom fajn,tehu nie som,mrcha dorazila...akurát sa chystáme oslavovať,muž má 35r a my s dcérou máme v pondelok meniny....tak čakáme celú family,a som z toho na nerva,že radšej sme to mohli niekde vonku osláviť,je pekne a teplo....ale neva,hádam to prežijem,inváziu malých detí 5🙂 moja puberťiačka bude z toho na nervy ale čo už nech si zvyká ak príde to naše baby,možno raz....zatiaľ nič neriešim,nedržím sa ničoho,ani ovu testy nerobím,ovuláciu mám mať až 15.5. tak uvidím,venujem sa robote a rodine,hádam ten čas príde....a ty ako?čo nové?

pimpulienka
5. máj 2012

Nam sa podarilo na 5. mesiac, keď som na to prestala myslieť a nechala to voľne plynúť 😉

fodorka
5. máj 2012

nam sa pri prvom podarilo na 6.mesiac ale to som si uz povedala ze mam dobru robotu ved to pocka a vtedy som asi aj otehotnela 😀 takze netreba nato mysliet pride to same!

annie07
5. máj 2012

ahojte babulky, nam sa podarilo babko presne na 4. mesiac, z toho dva mesiace som brala femibion, pila som alchemilku a grepovy dzusik, nooo a obcas som papala goji a do jogurtu si davam lanove semienko. Ak tuzite po babku, tak urcite doporucujem alchemilku a goji, mu mna vitazna kombinacia 😉 😉 drzim palceky

annie07
5. máj 2012

@lenn1101 ahoooj, ak sa mozem spytat v ktorom tyzdni si bola na ultrazvuku? Mne vysli tento tyzden pozitivne testiky ale na sono ma objednali az na koniec maja 😠

annie07
5. máj 2012

@sisusa24 ahoj 😉 ak mozem poradit, tak alchemilka prekrvuje maternicu a zvysuje sliznicu, takze pomaha otehotneniu, skus si kupit v bio obchodoch goji- susene ovocie, vraj ma blahodarny vplyv na plodnost, ja som otehu hned druhy cyklus ako som ho papala 😉 drzim palceky

monika_35
5. máj 2012

fíííha baby,goji som jedla veľmi dlho a papám aj calibrum baby plan,5 mesiac a nič....aj čaj som pila....ale hádam to príde...

lenn1101
autor
6. máj 2012

@annie07 tak ja som bola pred týždňom, ale zatiaľ plod nebolo vidieť...iba ničo čo sa tam vytvára--nejaký vačok či čo 🙂 🙂 nezapamätala som si ten názov...tak mi kázal dojsť o 2 týždne--14.5... Povedal mi, že to je ešte skoro aby niečo videl ( bola som len 7 dní po meškaní ms)...tak dám vedieť 14teho čo a ako 😉

lenn1101
autor
7. máj 2012

@monika_35 všetko naj naj k meninkám 🙂

monika_35
7. máj 2012

@lenn1101 Dakujem....no som rada že si napísala,že čo a ako,budem držať palčeky,to sa vytvára ešte len gestačný váčok...tak nech to pekne rastie 🙂 a potom napíš,pekný utorok želám...

lenn1101
autor
8. máj 2012

@monika_35 Dúfam, že bude všetko ok....keď som si prečítala zopár príspevkov o gestačnom vačku....tak som sa troška vystrašila....V piatok idem k dokt. tak uvidíme...snáď už bude niečo vidieť 🙂

monika_35
8. máj 2012

@lenn1101 jasnééé že bude všetko o.k.,ja mám tiež s tým zlú skúsenosť,ale treba pozitívne myslieť,oddychovať a všetko bude super....tak držím palčeky... 😵

lulu939075
8. máj 2012

Baby poradťe 🙂 Mám 27DC a cca 10dní DPO, už snažilkujeme viac ako 4 mesiace a mam kopec /čiarkových testov, tak neviem, brala som duphaston a mrchu som mala dostať 3 dni dozadu, no mala som len take slabe špinenie že ani som si vložku nemusela dať. Čo myslíte može to byť už na teste vidieť?

lenn1101
autor
8. máj 2012

@monika_35 Akú zlú skusenosť? 😢

lenn1101
autor
8. máj 2012

@lulu939075 Ja som si robila test deň pred MS a ukázala sa mi slabá //... O 2 dni neskôr som si robila ďalší a čiaročka už bola zreteľnejšia 🙂 Myslím, že by ti už malo ukázať // .... U každého je to individuálne....
Držím pršteky 😉

lulu939075
8. máj 2012

no tak mne sa ukazala iba jedna mrcha ☹ a pritom pocitujem jemne pichanie v maternici, tak neviem zajtra skočím za dr. 😢

monika_35
8. máj 2012

@lenn1101 minulý rok som nedostala menzes,pichanie vľavom podbrušku,urobila som si test a // bola som vtom, a tak som išla na gyndu,tam mi potvrdili 5týždeň,a že mám prísť o 2 týždne,no a potom kontrola ukázala že je gest.váčok prázdny,tak sme počkali ešte 2 týždne že ono sa to ešte ukáže lepšie a zase nič,tak sme kyret,nebolo žiadne reakcie ani ozvy,prestalo to rásť,ale ty budeš o.k. nemysli nato,nechcela som ti to najprv napísať,ale toto sa stalo mne....držím palčeky a myslím na teba....pa

lenn1101
autor
8. máj 2012

@monika_35 Presne kopec takýchto príspevkov som si prečítala....po zadaní ges.vacku do googlu mi vyhodilo veľa takýchto príspevkov...tak preto som sa troška zľakla.... ☹
Prečo je to všetko také komplikované,,,, 😒 😒
Ďakujem 😉

monika_35
8. máj 2012

@lenn1101 neboj,nemysli nato...ja som sa dočítala o tých veciach až po....veru nie vždy všetko prebieha hľadko,ale už to nečítaj,nič negoogli a hotovo....pekne si to užívaj,ber život ako ide a uvidíš čochvíľa budeš mať bruško za rovno nosom...:D

su_san
9. máj 2012

ahojte kočky! nakúkam aj sem 🙂, snáď nevadí 🙂 ...my intenzívne od konca decembra, takže 4 mesiace za nami...HAK nemám však už od začiatku októbra a stále nič...tak verím, že sa dočkáme aj my...je ťažké na to nemyslieť niekedy a byť v pohode, sem-tam človeka prepadnú pochybností, že to nejde tak ľahko...všetkým držím pästíky 🙂

marya
9. máj 2012

@lenn1101 nic sa neboj, ak si bola na tom sone prilis skoro, co si zrejme ozaj bola 🙂 , tak je normalne ze bol vidno len gestacny vacok, ten je totiz o dost vacsi ako babatko, je to akoby jeho domcek 🙂 takze vzdy je najprv vidiet gestacny vacok a ked babatko narastie, co sa deje teraz velmi rychlo, bude Ti pekne mavat z monitora aj ono, uvidis 🙂

lenn1101
autor
10. máj 2012

@monika_35
@marya
Ďakujeem baby 🙂 🙂 Zajtra idem ku gyn. tak uvidíme ako sa to vyvíja...dúfam, že ma poteší 😉
Držte pršteky