icon

Snažilky a mamuľky zo Šale: Pridajte sa k nám

zab_ka
23. aug 2006

Ahojte Snažilky, Tehuľky, Mamuľky zo Šale 😵

Väčšina z nás už má po svadbe a tak začíname uvažovať o bábätku a rodine. Nech sa páči vítam vás na Modrom Koníku . 🙂

csikike
23. aug 2006

hej, uz ano, pekne korenicky 😉 , sa snazim citat knihu v inglis, ale furt tukam do slovnika 😀

evatu
23. aug 2006

Ahojte 🙂 tak aj ja sa k vam pridavam..

lucinka
23. aug 2006

babuľky, tak do ktorej kategórie patrím sa dozviem už dnes... 😕 aj keď ja to už viem... 😵 ale pssst... 🤐

zab_ka
autor
23. aug 2006

ahoj snazilka 🙂

lucinka
23. aug 2006

evi ahojček... 😉

zuz11
23. aug 2006

zabka a ten byt je v ruzinove? 😨 tak super ze ste uz v bytiku, coskoro ho date do poriadku a mimi moze prist....
jej evatu, ale nas tu je zo sale 😀 ale chcem este jednu partosku tehulku, ktora sa hlasi? 😀

zab_ka
autor
23. aug 2006

csikike ty si ale vsimava! 😀 ja som ich musela hladat, kde ich vidis
ja by som si na taku knihu v anglictine netrufla, neches pozicat slovensku a mas to precitane za noc 😀 (otec ju dostal na narodky)

lucinka, zeby 😕 tak drzim prsteky!

evatu
23. aug 2006

To je super zabka,ze tu mame tuto temu.. 🙂
Lucinka,teba som tu dost dlho nevidela.

evatu
23. aug 2006

zuz..ja by som sa uz rada pridala k tebe,ale... ☹ no musime sa snazit dalej..

zab_ka
autor
23. aug 2006

zuz nie sme v ba3 za racinaskou
evatu, takze tesime sa na radostnu spravu od teba 😉

csikike
23. aug 2006

ved prave sa snazim vylepsit si moju ubohu inglis a optimisticky som si myslela, ze mi to pomoze, ale zacinam pochybovat.
Lucinka...tak kedy nam oznamis tu dobru spravu?

evatu
23. aug 2006

zabka,len moc "nekric",ved csikike ti vyvestila nieco ine 🙂 🙂

zab_ka
autor
23. aug 2006

evatu nehovor to tygrikovi, ale ta jej palicka asi nefunguje 🤐

evatu
23. aug 2006

..no len aby si potom nebola prekvapena 🙂

zuz11
23. aug 2006

luci, tak drzime palce aby to dopadlo ako si zelas 😀 🤐
eva´tu, neboj dalsi cyklus to zariadi 😀
csikike, my mame knihu taku kde je strana o slovensky a to iste po anglicky na protilahlej strane, co ty na to? 😀
zabka aha... tak ja to poznam iba po zvaracky najlepsie a tak trosku po intraky a mcdonalds 😀

zab_ka
autor
23. aug 2006

csikike a dari sa ti? ja som si doniesla tiez ucebnicu, ze sa vecer na to vrhnem

evatu to by bolo prekvapenie 🙂

evatu
23. aug 2006

ked s atu uz bavite o angline,ja planujem ist od septembra na doucovanie,ale asi sukromne,lebo bratrancova priatelka uci angline.Snad mi to trosku pomoze,lebo ja som uz vsetko zabudla..

evatu
23. aug 2006

Zuz a inak sa mas dobre? Ziadne komplikacie?

zuz11
23. aug 2006

evatu, moja sestranica ma v sali skolu anglictiny, teda asi triedu 😀
zabka uz viem kde to asi byvate, tam byva aj jeden kamos 😅

csikike
23. aug 2006

zuz, a co je to za knihu? Nevies jej nazov?
Zabka, moja palicka funguje...ale ved sa do vianoc presvedcis 😀

zab_ka
autor
23. aug 2006

😉 jo sa mi tam paci, take tiche miesto na blavu a hlavne suepr pre deti, len musia byt prudko inteligentne aby ich zobrali do tej skoly, co tam mame 😀

zuz11
23. aug 2006

evatu, sme vo vybornej forme ak sa pocasie ned.... a neboli nas teda mna hlava aj ked brucho ma boli statocne bo mame asi neake majstrovstva vo futbale v brusku a spat sa nam neche.. srsi neakou hyperaktivitou poseldne tri dni 🤐 😀

evatu
23. aug 2006

zuz,tak je dobre 🙂
A ako sa vola tvoja sesternica?

zab_ka
autor
23. aug 2006

ty´grik 😠 budes kocikovat! dokedy si dnes?

zuz11
23. aug 2006

csikike, pozriem to doma, al euz netusim aku mam kapacitu bo tolko tu slubujem, mame ju uz dost dlho 😀 neviem ci to nebola taka edicia ze viac knih tak vyslo ale to su take 4 roky spat 🤐
zabka, netusim co je tam za skolu ale viem ze je tam pekny dreveny kostol 😵 a na skok je to hore na kolibu 😵
evatu, zatial lenka rabekova 😀

evatu
23. aug 2006

Tak ja poznam jednu,co tu uci anglinu,ale ta sa vola Viera XY 🙂

zab_ka
autor
23. aug 2006

na kolibu 😨 to som este neskumala, no teda super, to je zakladna skola a gymnazium pre nadane deti a kedze hned za barakom je skolka a keby bola aj skola, deti su do 18 na sidlisku a basta! ziadne strachy, ci ich nieco nezrazi rano (aaaaale to je este velmi daleko) 🙂

evatu
23. aug 2006

poradte,kde v SA je salon alebo co...,co vlastni Csonka..dnes som kdesi citala,ze tam otvaraju aj nejake fitko rodinneho typu a rozne ine kurzy..

csikike
23. aug 2006

no jasne ze budem, aj na vikend zoberiem... 😀 dnes som do 16 tej, ale strasne rychlo to bezi ked som zahlbena do citania 😀 , len nech ma tu manzel nenacapa, bo si pomysli, ze chcem zveladovat nasu 2 clennu rodinu a to vonkoncom nie je pravda 😀
zuz ak nezabudnes kukni mi to, by som stiahla z netu 😀

zuz11
23. aug 2006

zabka, no jo dovtedy postavite dom na kolibe 😅 tam kusok od vas je cetstaky strmak hore tam su zahradky a potom lesny chodnik az hore.. ja som tade sla pred dvoma rokmi na biku hore a som povedala ze nikdy viac 😅