icon

Snažilky od septembra 2012

leila13
2. júl 2012

V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉

zaza26
12. okt 2012

@nevestickaaaa večer hod fotooo

milagrosss20
12. okt 2012

@zaza26 jaaaj tha to mi nerooooob 😀 ja nerada citam ze vela 😀 chiii ale vidno asi ze je tehuuuuuuuuu dalsiaaaaaa plodny tyzden chiiii 😀

market26
12. okt 2012

držím vám palce dľvčata, pokud byste mľly zájem o oblečko jak se zadaří dejte vědět papa

seginiatko
12. okt 2012

@drnduliak ahoj, mozes mi v tabulke napisat ze ocakvana mrcha bude 28.10 a sna uz nedojde, lebo mi vychadzaju plodne dni akurat ked dojdem domooooof 😀

voskovka
12. okt 2012

@juranka mne prisiel menzes na 10den po pichnuti

voskovka
12. okt 2012

inak zenusky ahojte...dalsi pracovny den za nami....prajem krasny vikendik

dasiacik
12. okt 2012

Ahojte kočky 😀
Ja som tu nová 🙂 Snažíme sa síce "už" 4 mesiace a nie od septembra,ale v podstate som nováčik v snažilkovaní.Neboli sme ešte na žiadnych vyšetreniach,zatiaľ sa len snažíme ľúbiť sa každý druhý-tretí deň 🙂 Sledujem si plodné dni podľa hlienu a papám kyselinu listovú SUPER 🙂 Tak to je asi vsio 😀
A inak,držím vám všetkým palčeky,tak ako aj sebe,aby sa nám do konca rôčka podarilo to šťastíčko 🙂

zuzik82
12. okt 2012

@dasiacik napodobne😉)nech sa rychlo zadari 😉

dasiacik
12. okt 2012

@zuzik82
Ďakujeme! 🙂 A vy sa odkedy snažilkujete?

voskovka
12. okt 2012

@dasiacik vitaj u nas cit sa ako doma..

dasiacik
12. okt 2012

@voskovka
Ďakujem pekne 🙂
Máš krásnych chlapčekov 🙂

zuzik82
12. okt 2012

@dasiacik nooo skor tiez trosku ako od septembra,ale snazime sa o prve dietatko a tieto kocky som citala vlastne od zaciatku,tak som sa k nim nejak pridala 😉 da sa povedat, ze som novacik ako ty 🙂

dasiacik
12. okt 2012

@zuzik82
Tak to je super,my sa tiež snažíme o prvé bábenko 🙂 Tak vám držím palčeky! 🙂 Aj máte za sebou už nejaké vyšetrenia,či zatiaľ nič?

zuzik82
12. okt 2012

@dasiacik noo nejake tie stery,hormonalny profil a vlastne nic viac...doktorka sleduje moju ovulaciu,ci je vsetko okej 🙂 ...snad uz tento mesiac sa nieco prilepi🙂))))neocakavana mrcha ma prist 17teho 🙂 a vy ako?odkial si?

alenkapalenka
12. okt 2012

@dasiacik
@zuzik82 ahoj, ja tiez este nemam ziadne vysetrenia...po kolkych pokusoch by som sa mala unho ukazat

zuzik82
12. okt 2012

@alenkapalenka ako to myslis? 🙂 ak sa nedari rok pri intenzivnom skusani,uz sa zacinaju robit rozne vysetrenia 🙂 ..aj napriek svojmu prvemu mimomater. tehu som vlastne absolvovala len zakladne vysetrenia

dasiacik
12. okt 2012

@zuzik82
Noo,my zatiaľ žiadne vyšetrenia.Doktorka povedala,že rok sa máme snažiť a zbytočne sa nestresovať vyšetreniami.Takže,tak.Sledujem si hlien,menzes je pravidelný,aj styk 🙂 ,tak uvidíme 🙂 A teraz sa podrž,tiež mi má prísť mrška teraz 17.teho 😀

alenkapalenka
12. okt 2012

@zuzik82 tak este par pokusov a ked nic,asi sa mu ukazem...nech sa aspon pozrie,ci to tam mam ok 🙂)

dasiacik
12. okt 2012

@alenkapalenka
Ahojky 🙂
Nám doktorka povedala,že po roku neúspešného snaženia sa by sa mohli začať robiť vyšetrenia či je všetko ok.

zuzik82
12. okt 2012

@dasiacik taaaak a mame dalsiu 😀 to je paradicka 🙂 ..uz jedna ci dve kocky cakaju v ten isty den 🙂 ...mna uz tak taha si urobit test,ale este je skoro...to by urcite nic neukazalo 😒 toto cakanie....

zuzik82
12. okt 2012

@alenkapalenka urcite,ved kludne po pol roku chod na take zakladne,nic za to nedas 🙂 budes aspon v obraze 🙂

nevestickaaaa
12. okt 2012

Baby, takže posielam, prvá foto je bezprostredne po testovaní (cca 5 minút) a druhá foto je teraz, pár hodín odležaný test...

nevestickaaaa
12. okt 2012

Toto je asi prvýkrát, čo sa teším na pondelok!! 😀

dasiacik
12. okt 2012

@zuzik82
Ja ju nečakám,nemusí ani chodiť 😀
Test nerob.Ja som si celá natešená robila po dovolenke(2 mesiace dozadu),mala som vsugerované všetky príznaky,už som pomaly kočár kupovala a...to sklamanie už v živote nechcem zažiť :( Bola som presvedčená,že som tehotná.Tak som si povedala,že žiadne testy ja kupovať nebudem,lebo to sklamanie z jednej čiarky mi trhá srdce.Radšej si ja počkám na tú mrchu,či príde alebo nie.

voskovka
12. okt 2012

@nevestickaaaa sak taaam je.....jeeeejj

alenkapalenka
12. okt 2012

@nevestickaaaa tak tebe to vidno pekne 🙂) paraada...na ktory dpo sa racilo pasiku sa ukazat???🙂

voskovka
12. okt 2012

@dasiacik este by som si prosila este krajsiu dcerenku

zuzik82
12. okt 2012

@dasiacik 😀 😀 ..poznam to,pred dvoma mesiacmi takisto uz snad neexistoval jeden priznak ktory som nemala 🙂 este mi aj kramy meskali 3 dni,co je u mna uz masaker...ale vidis,ked som si chcela urobit rano na stvrty den test,bum...a bolo po tehu ☹ ..ono tazko zase na to nemysleit,ked vies ze si okej,stihla si ovulku a predsa...

nevestickaaaa
12. okt 2012

@voskovka @alenkapalenka áno, na tomto teste je, ale na ďalších dvoch z dnešného rána nebola... tak preto neviem, či sa tešiť alebo nie. Každopádne budem testovať aj zajtra 🙂
a je to 41DC, neviem ktorý DPO, lebo som myslela, že som tento mesiac ani nemala ovulku, takže je možné, že som ju mala nejako posunutú. Som zvedavá, čo povie lekár, lebo si myslím, že len test ukazuje neskoro, rovnako som to mala aj predtým, pri prvom tehulkovaní mi test ukázal // až na 36 DC

zuzik82
12. okt 2012

@nevestickaaaa parada je tam🙂 ale nechapem tie testy,ja som stale po 3 minutach ich vyhodila s tym ze nic🙂)))))...a vidis,predsa to moze prist!!GRATULUJEM!!! 🙂 krasne dve ciarky su tam!