Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
@zuzik82
Áno,presne.Aj mne vtedy meškala 2 dni,tak som sa tešila a nakoniec prd makový z toho :( Ale,nevadí,valíme naplno ďalej,no nie? 😀
Máš pravdu,niekedy je ťažké nemyslieť na to.Hlavne si strašne sledujem plodné dni a vtedy sa akosi podvedome chceme snažiť viac než v iné dni.Alebo,sa mi stávajú situácie,že sa prichytím niekde v meste,keď idem napr.z obchodu,alebo z práce a zrazu mám pocit,že tie maminky s kočárikmi a s bábätkami sú úplne všade :( Že,každý má bábenko len my nie ☹
@nevestickaaaa tak ale podla mna keby si nebola,by ti to vobec neukazovalo...kazdopadne daj vediet,ako to dopadlo..ved zajtra sa chces testnut opat ze??nooo a dakujem,nabuduce to nebudem tak zhurta riesit a pekne si pockam 🙂 kym sa to ustali 🙂
@nevestickaaaa
Ahojky 🙂 Tak dúfam aj ja,že z tých dvoch čiaročiek bude bábenko 🙂 Ale,aj ja som čítala niekde,že sa nemá brať do úvahy výsledok po hodine,či hodinách.že vtedy ten moč postupom času presakuje do toho testovacieho pásika a aj to je dôvod prečo sú tam neskôr dve čiarky,keď do tej hodinky tam bola len jedna.Alebo,tak nejako to bolo.
Ale,verím,že to nieje Tvoj prípad a ten "duch" je malý anjelik! 🙂
@dasiacik tak mi hovor nieco 🙂 ked som tento rok neodprevadila asi 10 kamosiek len do porodnice,tak ani jednu...a nevravim kolko ich je len v ocakavani 🙂 ..skoro vsetky na prvy sup,akoze nechapacka!!ty tu mozes pocitat,vymyslat a dava si nacas 🙂 No verim,ze to pride skoro...do mojej 31 pockame takto( cize februar) ale potom to uz zacnem asi trosku vaznejsie brat ☹ ptuj ptuj na vsetky cakatelky,vratane nas 🙂
@nevestickaaaa počúvaj ma sem :D tebe mal prísť menzes 30.9 a doteraz si mala negatívny test?!!!!! lebo tento je jasnýýý s 2 čárami 😀
@zuzik82 jasné, manžel nakúpil kopec testov, takže určite testujem v sobotu, v nedeľu aj v pondelok 😀 a v pondelok večer idem k dokimu, tak nám snáď už povie čo a ako, aby som sa zbytočne nestresovala 🙂
A po 3 minútach určite nevyhadzuj, počkaj aspoň 10! 😀 ide hlavne o tie testy, ktoré "zatváraš", kde nie je iba testovací prúžok, ale tú ocikanú časť zavrieš do púzdra, to púzdro ja nezatváram, až tak po 5tich minútach...
@dasiacik môj dúšik tam bol aj hneď, po nejakých 3 minútach, len po pár hodinách bol oveľa viac viditelnejší. Snažím sa asi iba presvedčiť samú seba, že som tehu, takže čiarky vidím všade. Ale naozaj som tomu už neverila, nevedela som, že čiarky si môžu až toľko počkať, však mne už mešká už 13ty deň!! 😀
@zaza26 áno, včera, čiže 40DC!! bol prvý ale neskutočne slabulinký dúšik, ktorého som si musela tak natáčať na svetlo, aby som ho videla, že mi skoro oči vypadli 😀 dúfam, že zajtra bude druhá / silnešia 🙂
ale asi je to naozaj tým, že mi pomaly stúpa hcg, lebo okrem toho, že som bola nervná nemám absolútne žiadne príznaky a to som nemala ani predtým 🙂
@zuzik82 😀 Aj malý je veľký 😀
Ja som tiež nečakala,že s tým budú nejaké problémy :( Vieš,nechcem byť hnusná,ale všeliaké tie radodajné devy a ženy,ktoré sa nevedia postarať ani samé o seba,tak takým sa zadarí hneď,a pritom ani nechcú.A ženy,páry,ktoré si to naozaj zaslúžia,tak tým sa vôbec nedarí.Prečo je to tak?Je to nespravodlivé.
Napr.my s partnerom nefajčíme,nepijeme,nedrogujeme,neflákame sa,žijeme slušný čestný život plný lásky a porozumenia,obaja poctivo pracujeme,nemáme zdravotné problémy,menzes mám pravidelný a vidíš,nedarí sa :(
@nevestickaaaa
A prečo si už dnes nešla k lekárovi? 🙂
@nevestickaaaa ze ciarky vidis vsade??? 😀 😀 som sa zasmiala...ale ja som taka ista,raz davnejsie som tu pisala,ze v snehobielom policku som videla ciarku aj ked tam nebola 😀 😀 fatamorgana fungovala na plne obratky 😀 ale priatelov vyraz ma rychlo schladil..doteraz ho vidim a pocujem 🙂 🙂 to zdvihnute obocie na neviditelnu ciarku tak toto uz hej 🙂
@dasiacik lebo mám súkromného lekára, ktorý ordinuje iba pondelok a štvrtok, volala som mu v stredu, ale na štvrtok už nemal voľné a keďže my to zase až tak moc neponáhla, počkám do pondelka... Pôvodne som sa v stredu objednávala preto, aby mi vyvolal mrchu, dúfam, že nakoniec moja návšteva bude mať iný spád 😀
@nevestickaaaa
Tak to dúfam aj ja 🙂 Mrchu Ti netreba aspoň najbližších 9 mesiacov 😀
@zuzik82 no môj manžel hľadá ešte viac ako ja, keď som mala ráno tie 2 testy absolútne negatívne, tak som prišla za ním aj s testami, že teda nič a on na mňa pomaly začal kričať, že to nosím za testy, že včera ju tam videl, tak ako to, že dnes tam nie je??? 😀
@dasiacik nooo to by sme mohli otvorit dalsiu temu a ver,ze by sa tam vela zien a nielen zien pridalo!!!Toto je otras,ako nasi " spoluobcania napr" maju stastie...ak sa to stastim da nazvat!!Rodia jak na beziacom pase,ta zena urcite neriesi ovulaciu a nemeria si bazalnu teplotu a k hygiene sa ani nebudem vyjadrovat!!A vidis...predsa!A co je najhorsie,ty vies,ze mu das plnohodnotne detstvo a vela lasky.....
@alenkapalenka skús mamatest, mne ukázal zatiaľ iba ten a tiež všetky testy boli s citlivosťou 10
@juranka a lekárka ti nevedela nič povedať? robila ti ultrazvuk, či iba tú krv? ktorý DC si dnes?
@nevestickaaaa tak urcite,keby sme tam jeden den tu ciarku videli...tak uz vidim mojho,ako uteka nakupit dalsie testy... 🙂 🙂 som uz zvedava na pondelok,co ti povie...to ti uz kolko meskaju??viem asi si to pisala niekde hore,ale neviem to v rychlosti najst
@zuzik82 meškajú dnes 13ty deň, celá večnosť 🙂
@nevestickaaaa no uz pockam asi do pondelka, zajtra mozno dojdu :/ uz ma kus aj prsia bolia...takze sa zmierujem s tym,ze zase nic...fnuk...ale ty nas informuj nadalej 🙂 drzim palce,ze zajtra to tam uz bude!!!
@alenkapalenka a vydržíš to? ja by som nevydržala, hlavne keď si včera videla ducha 😀 a skúšala si rovnaký test ako včera, či inú značku?
@nevestickaaaa
@alenkapalenka nooo ja by som kocky nevydrzala,to ja vas obdivujem....ja vsetko chcem hned a zaraz,u mna vecny problem 🙂 🙂
@zuzik82
No,niečo mi o tom hovor!Ide ma roztrhnúť od jedu,že tí naši "spoluobčania" majú výhodu,okrem iného,dokonca aj v tomto!To je neuveriteľné!Byty dostávajú zadarmo,za to že pošlú deti do školy dostávajú peniaze,...Čo je pre iných samozrejmosť a povinnosť,je pre iných dobrovoľné,príp.im za to ešte zaplatia!Neuveriteľné!A ešte aj detičky rodia ako na páse!Je toto spravodlivosť?
@nevestickaaaa uvidim,ked dojdu rano, nemam uz preco vydrzat 🙂 ja som podla fertilityfriend mala dostat dnes na 25 dc,podla inej aplikacie zajtra...a ja mavam hockedy aj 26, 27 dnove cykly,takze asi este ani nemeska...a kludne moze prist. A test som mala dnes iny...vcera pepino a dnes wondfo ci ako sa to vola...
@zuzik82 no ved aj ja...ale tak co mam robit...ked 4 ciste testy s jedinym duchom,ktoreho vidim iba ja...to mozem ostat aj dvadsat testov a nic tam nebude 😠
@alenkapalenka ak aj nic nebude a predsa by si ju dostala....v co neverim!!!!!!...tak je tam o dovod viac skusat a cukrovat sa dalej 😉 co tiez nieje na zahodenie....takto si ja vnucujem nazory a upokojujem sa 🙂 🙂
@zuzik82 zlata 🙂 no ved hej, skusat budeme dalej...len nech necakame celu vecnost lebo ma porazi...do vianoc keby sa podarilo by bolo uuuzasne 🙂 to boli nase plany od zaciatku vztahu,ze raz na vianoce si urobime...🙂
@alenkapalenka tak presne aj ja by do Vianoc uz prijala...ale ved cas ukaze...netreba sa zbytocne nahanat a stresovat...(aj ked tej najvacsej panike,cize mne) sa teraz lahko radi 🙂 pride 17teho a ja budem jak struna napnuta!!!Vitaminky su nasadene,takze vseeeetko bude oka 🙂 a u teba urcite tiez 🙂 velmi vam drzim palceky,co ste uz aspon toho ducha tam mali 🙂 🙂

@zuzik82 na testoch ale píšu, že sa nemá výsledok prezentovať po nejakých 10tich minútach, ale vždy vidieť lepšie čiarku keď je test suchý 🙂 ešte negratulujte, naozaj ešte neviem, čo si o tom mám myslieť, keďže boli dve čiarky na 1 teste z troch 😖