Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
@nevestickaaaa nooo...tak teraz uz fakt neviem...a ty ako?...co to spinenie?
@nevestickaaaa
@alenkapalenka caute babinky..ja vam este stale verim!!! testy niekedy ukazu chemicke tehu a niekedy,ked je ozajstne,tak zas neukazu..tak nadej zomiera poslednaaaaaa 🙂
@julka31111
Tak,bodaj by sa žiadne príznaky ani neobjavili,vééľmi držím palčeky 🙂 Mňa bolia vaječníky už asi týždeň,aj prsia,ale som aj prechladnutá z roboty,takže isto mi bude menzes aspoň deň meškať a ja budem preto opäť plná falošných nádejí :( Každomesačný kolotoč :( Ale,testy už nerobím.To sklamanie z jednej čiarky je srdcervúce.A ty ako?Testíky robievaš? 🙂
@alenkapalenka na foto druhú čiarku nevidieť, ale to neznamená, ze tam nie je, aj u mňa bola ale na foto nebola vidiet.
Ja stále spinim, robila som si aj test, nevydržala som 🙂 ale bol absolútne negatívny, ziadny duch, ani keby som naň cumela tyzden... ☹
Teplota klesla o 0,1 stupňa, takze mrcha asi pride.
@alenkapalenka teplota klesla o 0,3 stupňa, nie 0,1
@nevestickaaaa ani nazivo to nieje vidiet 🙂 no tak nech sa laskavo dostavi ta mrcha sprosta...
@nevestickaaaa tak to uz by mohla dojist...kolko mas teraz?
@nevestickaaaa
@alenkapalenka ahojte baby a aj vsetky ostatne 🙂 taaak ja som konecne doma, unavena jak kon a trochu chora. no od dnes to vyzera na plodne dni, aj napriek tomu som minula ten 1 zvysny test co ostal , jasne ze cisto negativny ako tvoj alenka. nevadi, uz som sa zmierila a od dnes skusame dalej. dnes som 13dc , tak sa snad zadari 😅 tak nam vsetkym drzim palce a uz denne online s vami 🙂
@seginiatko naco si sa testovala na 13 dc?🙂)
@alenkapalenka no ci nahodou sa nezadarilo este minuly mesiac, i ked mrcha bola, ale nejaka cudesna 😀
@nevestickaaaa ja mam stale bolesti v podbrusku, dnes mi rano riadne klesla aj BT takze cakam, ze este dnes alebo zajtra to uz pride 🙂 a ty co, dnes ziaden test pre istotu neskusas?
@alenkapalenka nic tam nevidim ):/
@seginiatko no ja sa mozem zas snazit jako debilko ked mam zas prasinu na vajecniku a druhom tak zas budem nervacit o kramy
@nevestickaaaa aj mne klesla o 0,3 stupna dneska....
Ahojte kocky 😉 Dva dni som tu nebola, uslo mi nieco dolezite, nejaka tehulka ? 😉
@alenkapalenka moja ja tam nic nevidim 😒 ale pokial kramy nedosli, tak este je nadej, neviem preco, ja stale mam tusaka, ze ani nepridu !!!
@juranka tak ako, co nove ? 😉
@voskovka ty si ale sikovnica, mnam mnam 😅 😀 my mame dnes obed este co som v piatok vecer navarila na sobotu, a bol toho plny hrniec, tak sme to este dnes dojedali a este aj ostalo na veceru 😀 aspon tento vikend nemusim varit 😀
@voskovka
@cammille no dnes je to 28dc....som si pozrela spatne cykly od januara a najdlhsie som mala 27 dnovy...a to som si vsimla ze nastriedacku 25a 27 akokeby kazdy vajecnik mal svoj vlasny cyklus...min mesiac som mala 25,teraz ma byt 27 🙂) a neviem no, podla mna by mi to uz ukazalo,keby som bola,no nie?
@alenkapalenka no podla tohto to vyzera velmi nadejne 😉 😵 a nemusi test este ukazat, su baby, ktorym ukaze az neskor, ked sa vajko neskor uhniezdi, a hcg rastie pomalsie...niektorym ukaze hned na 8dpo, niektorym moze az 14 dpo alebo aj neskor...este na 14 dpo je v norme hcg 3, takze to potom moze ukazat az 16-17 dpo, takze ja verim, ze je to tam !!!
@cammille no uvidime...kym nedojdu,tak to nieje stratene...ale moc si nefandim 🙂 takze zase len cakat
@alenkapalenka veru, zas len cakat....cloveka z toho cakania moze fakt porazit 😒 😀 ved uvidis, ked nedojdu, tak testni znova o 2 dni, to uz by mohlo ukazat...ale je pravda, ze moze meskat aj preto, ze skratka chces aby neprisli...mne sa to stavalo pri prvom, dovtedy presne jak hodinky, a ked sme sa zacali snazit, tak zrazu meskali 2 dni, dalsi mesiac 3 dni,...dovtedy sa mi to nikdy nestalo, takze to bolo asi psychikou....ale silno drzim palce, nech nepridu !!! 😉
@cammille no tak hadam si tu nebudem dobrovolne natahovat "nepodarene" cykly :D tak ked niesom tehu,nech okamzite pridu!!!! :D viem,ze by som bt nemala merat cez den,ale teraz mam uz menej ako rano..
Ahojte babule
Ako sa mate?mrzi ma ze to nevychadza ako si to predstavujeme...
Ale verim ze sa dockame...
Ale poviem vam mne meskali pri maxikovi 2dni a test bol negativ!!!potom som si 3dni neskor urobila test a bol negativ ale krava som bola lebo to bol 10min test :D a ja som ho vyhodila asi po 5min...tak az 2dni potom som sa dozvedela ze som tehu!!!takze po tyzdni meskania...
Ja mam dostat 18.10. Ale som si na 99%ista ze pride...1%si nechavam a dufam
@alenkapalenka som 43 dc a teplota je 37,1

@voskovka šikovnica 😅 A ja zase celý deň v práci 😖