icon

Snažilky od septembra 2012

leila13
2. júl 2012

V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉

nevestickaaaa
14. okt 2012

@juranka o kolko ti klesla teplota? Ja som dnes robila zase, neodolala som 🙂 a bol prvych 10 minút negativny, potom sa objavila slabucka druhá /, ale uz do toho nevkladam veľa nadeje... Kedy ti pichali tú vyvolavacku? Robila ti doktorka aj ultrazvuk alebo nie?

nevestickaaaa
14. okt 2012

@seginiatko vitaj medzi zase medzi nami a drzim palce, aby plodné dni boli plne využité 🙂

seginiatko
14. okt 2012

@nevestickaaaa no neviem neviem, citim sa pod psa ☹ som unavena z cesty , ale najma ma dost dusi, dufam, ze nebudem chora. jaaaj ... vy ako pokracujete ?kedy mas dostat alebo plodne dni ?? a ako to vlastne je s tou teplotou ? uvazujem ze zacnem merat no nikdy som to nerobila. je to spolahlive ?

alenkapalenka
14. okt 2012

@barbora87 takze predsa niekomu ukaze aj neskor...to je dobra sprava 🙂
@zuzik82 nemyslim..pride ms a bude...ja si to tak nejak citim...aj kvoli tym testom
@nevestickaaaa a to mas aj tak celkom vysoku teplotu estd,nie?

alenkapalenka
14. okt 2012

@nevestickaaaa nechapem tym tvojim testom 🙂

nevestickaaaa
14. okt 2012

@seginiatko ja som dnes 43 dc, testy si zo mňa robia dobrý deň, ale zajtra už idem k dokimu, takže snad zistim co je vo veci... Nejaká prechladnuta som aj ja, to asi tým počasím 🙂

nevestickaaaa
14. okt 2012

@alenkapalenka ano, je nejaká zvýšená, ale klesá... Testy by si mali uvedomiť, že som tu neni pre ich zábavu 😀

nevestickaaaa
14. okt 2012

@seginiatko a s tou teplitou neviem, ja som nemerala počas cyklu, meriam asi iba 10 dní, cize to už meskala 🙂

zaza26
14. okt 2012

@juranka mne dnes presne o 0,4 klesla tá BT ale krámoše majú prísť v utorok,tento mesiac už je to jasné nie,tak nech je už dalsia ovulka 😎

julka31111
14. okt 2012

@dasiacik no takze opet sklamanie ☹ ☹ dostala som dnes menzes skor ☹ ☹ ☹ ako som mala ☹ ☹ mala som dostat v stredu a som dostala dnes... ☹ tak nic tento mesiac nevysiel opet.. 😢

dasiacik
14. okt 2012

@julka31111
Julinka,menzes síce prišiel,ale spolu s ním aj nová nádej,nový začiatok 🙂 Neboj,raz sa to určite podarí! 🙂

dasiacik
14. okt 2012

@julka31111
Ako dlho sa už vlastne snažíte?

alenkapalenka
14. okt 2012

@nevestickaaaa testy aj cely cyklus 🙂 uz mas zajtra konecne pondelok
@julka31111 nebud smutnaaa..o dva tyzdne uz budete skusat a raz to vyjst musi

julka31111
14. okt 2012

@dasiacik no sak toto ☹ no uz rok sa snazime a stale kazdy mesiac v kutiku dufam ze uz to mohlo vynst ale stale nic.. ja uz nechapem co robim zle ze sa to nedari.. uz som stoho mimo.. neviem co mam robit.. ☹ no ak raz otehotniem.. lebo uz pomalicky prestavam dufat ze raz budem nosit a starat sa o nieco velmi nadherne.. ☹

voskovka
14. okt 2012

@zuzik82 ja akosi nemam ani chut na tutu mutu ked viem ze mi to je zbytocne 😒

voskovka
14. okt 2012

@cammille mam rada nedelu koli nicnerobeniu ale uz ma mrle zeru kdesi by som vypadla 😀

dasiacik
14. okt 2012

@julka31111
Cicka,neboj sa,bude to dobré.Bábätko vie kedy má prísť a rovnako tak aj Tvoje telo najlepšie vie kedy je na bábätko pripravené 🙂 Máte za sebou už nejaké vyšetrenia?Skús nejakú detoxikáciu medzi časom,nech sa telo pekne zvnútra vyčistí 🙂

alenkapalenka
14. okt 2012

@voskovka nemozes to tak brat...mas doma dvoch chalanov,ktori ti aspon odvratia mysienky...a coskoro to pride..nemusi to byt hned na prvy pokus 🙂 a aj my sme sa boli prejist,konecne po dvoch dnoch,konecne bol pokojy vikend...jeeee a kupila som si vahu :D mozem sa konecne vazit a nadavat 🙂
@julka31111 po roku by si mala uz ku dokimu skocit, nech ta prezrie

voskovka
14. okt 2012

@alenkapalenka myslim to tak ze sa mi nechce ked zas musim cakat ako debil ci ta cysta zmizne alebo co zase a po dalsie som debil aj z toho ci je mozne hned 2cykly po sebe aby bola raz na jednej raz na druhej strane

alenkapalenka
14. okt 2012

@voskovka milujte sa bez tej snahy...a necakaj nic...nebudes sklamana a nakoniec to mozno aj vyjde,ked sa nato nebudes sustredit...dobre ti radim,nie,ked sama by som to nedokazala 😕

voskovka
14. okt 2012

@alenkapalenka no sa divim....ked prvy bol na prvy sup druhy po mesiaci snazenia....no ale ja som povedala ze kym apson mesiac ten gynex nebudem uzivat,tak chcem aj telo pocistit dame daku detoxikaciu....xixixix.

alenkapalenka
14. okt 2012

@voskovka cim detoxikujes?...tak potom dajte mesiac pauzu a potom pokracujte...nie vzdy to musi vyjst na prvy sup

cammille
14. okt 2012

@voskovka moja to nemozes tak brat, ved keksik ma byt hlavne kvoli tomu, ze sa lubite 🙂 😵 a to, ze prve dve deti vam vysli rychlo, je super, ale automaticky to neznamena, ze aj tretie tak bude, bolo by to sice super, ale treba mat trochu trpezlivosti...nasa susedka to mala tiez tak, prve dve deti na prvy sup, a o tretie sa snazili 11 mesiacov, uz bola cela zufala, ze preco to nejde, a uz ked ani necakala, tak zrazu to prislo 😉 verim, ze vam sa to podari skor, ale zazraky sa nedeju na pockanie 😉 drzim palceky moja 🙂 😵

eva3107
14. okt 2012

@voskovka Moja u mňa to bolo na rovnako ale s maou.. ta vyšla na prvý krát a dokonca sme tutu mutu mali iba 2 krat a nič , lebo vtedy môj cestoval do UK a teraz každý mesiac tutu mutu každý 2 deň a nič?.. 😒 Hroznééé!
Ale musíme mylsiť pozitívne ..
Neboj určite sa vám to podarí.. musíme byť trpezlivé.., aj keď je to ťažké 😅

voskovka
14. okt 2012

@eva3107 ty si uz dostala ci nie?,

julka31111
14. okt 2012

@dasiacik no tak to je pravda ... a aka je to detotaxia?? :D

julka31111
14. okt 2012

@alenkapalenka sak ja som bola a som v poriadku

voskovka
14. okt 2012

@alenkapalenka cajmi....ved tento mesiac ani neratam ze by sme daco vymysleli....kym dojde menzes to budeeeee zas.

eva3107
14. okt 2012

@voskovka Ešte nie... ale bruško ma bolí už dva dni ako na menzes takže už som sa zmierila s tým ,že to nevyšlo... aj som ráno testovala a nikde nič.. neviem či nepríde skôr. Prsia ma boleli dosť a teraz to už ustupuje tak si myslím ,že každú chvíľku je na ceste.. 😠

voskovka
14. okt 2012

@eva3107 no vidis...ja nic ani prsia nic...iba ma ta strana boli kde mam zas tu cystu.