Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
@seginiatko vitaj medzi zase medzi nami a drzim palce, aby plodné dni boli plne využité 🙂
@nevestickaaaa no neviem neviem, citim sa pod psa ☹ som unavena z cesty , ale najma ma dost dusi, dufam, ze nebudem chora. jaaaj ... vy ako pokracujete ?kedy mas dostat alebo plodne dni ?? a ako to vlastne je s tou teplotou ? uvazujem ze zacnem merat no nikdy som to nerobila. je to spolahlive ?
@barbora87 takze predsa niekomu ukaze aj neskor...to je dobra sprava 🙂
@zuzik82 nemyslim..pride ms a bude...ja si to tak nejak citim...aj kvoli tym testom
@nevestickaaaa a to mas aj tak celkom vysoku teplotu estd,nie?
@nevestickaaaa nechapem tym tvojim testom 🙂
@seginiatko ja som dnes 43 dc, testy si zo mňa robia dobrý deň, ale zajtra už idem k dokimu, takže snad zistim co je vo veci... Nejaká prechladnuta som aj ja, to asi tým počasím 🙂
@alenkapalenka ano, je nejaká zvýšená, ale klesá... Testy by si mali uvedomiť, že som tu neni pre ich zábavu 😀
@seginiatko a s tou teplitou neviem, ja som nemerala počas cyklu, meriam asi iba 10 dní, cize to už meskala 🙂
@dasiacik no takze opet sklamanie ☹ ☹ dostala som dnes menzes skor ☹ ☹ ☹ ako som mala ☹ ☹ mala som dostat v stredu a som dostala dnes... ☹ tak nic tento mesiac nevysiel opet.. 😢
@julka31111
Julinka,menzes síce prišiel,ale spolu s ním aj nová nádej,nový začiatok 🙂 Neboj,raz sa to určite podarí! 🙂
@julka31111
Ako dlho sa už vlastne snažíte?
@nevestickaaaa testy aj cely cyklus 🙂 uz mas zajtra konecne pondelok
@julka31111 nebud smutnaaa..o dva tyzdne uz budete skusat a raz to vyjst musi
@dasiacik no sak toto ☹ no uz rok sa snazime a stale kazdy mesiac v kutiku dufam ze uz to mohlo vynst ale stale nic.. ja uz nechapem co robim zle ze sa to nedari.. uz som stoho mimo.. neviem co mam robit.. ☹ no ak raz otehotniem.. lebo uz pomalicky prestavam dufat ze raz budem nosit a starat sa o nieco velmi nadherne.. ☹
@julka31111
Cicka,neboj sa,bude to dobré.Bábätko vie kedy má prísť a rovnako tak aj Tvoje telo najlepšie vie kedy je na bábätko pripravené 🙂 Máte za sebou už nejaké vyšetrenia?Skús nejakú detoxikáciu medzi časom,nech sa telo pekne zvnútra vyčistí 🙂
@voskovka nemozes to tak brat...mas doma dvoch chalanov,ktori ti aspon odvratia mysienky...a coskoro to pride..nemusi to byt hned na prvy pokus 🙂 a aj my sme sa boli prejist,konecne po dvoch dnoch,konecne bol pokojy vikend...jeeee a kupila som si vahu :D mozem sa konecne vazit a nadavat 🙂
@julka31111 po roku by si mala uz ku dokimu skocit, nech ta prezrie
@alenkapalenka myslim to tak ze sa mi nechce ked zas musim cakat ako debil ci ta cysta zmizne alebo co zase a po dalsie som debil aj z toho ci je mozne hned 2cykly po sebe aby bola raz na jednej raz na druhej strane
@voskovka milujte sa bez tej snahy...a necakaj nic...nebudes sklamana a nakoniec to mozno aj vyjde,ked sa nato nebudes sustredit...dobre ti radim,nie,ked sama by som to nedokazala 😕
@alenkapalenka no sa divim....ked prvy bol na prvy sup druhy po mesiaci snazenia....no ale ja som povedala ze kym apson mesiac ten gynex nebudem uzivat,tak chcem aj telo pocistit dame daku detoxikaciu....xixixix.
@voskovka cim detoxikujes?...tak potom dajte mesiac pauzu a potom pokracujte...nie vzdy to musi vyjst na prvy sup
@voskovka moja to nemozes tak brat, ved keksik ma byt hlavne kvoli tomu, ze sa lubite 🙂 😵 a to, ze prve dve deti vam vysli rychlo, je super, ale automaticky to neznamena, ze aj tretie tak bude, bolo by to sice super, ale treba mat trochu trpezlivosti...nasa susedka to mala tiez tak, prve dve deti na prvy sup, a o tretie sa snazili 11 mesiacov, uz bola cela zufala, ze preco to nejde, a uz ked ani necakala, tak zrazu to prislo 😉 verim, ze vam sa to podari skor, ale zazraky sa nedeju na pockanie 😉 drzim palceky moja 🙂 😵
@voskovka Moja u mňa to bolo na rovnako ale s maou.. ta vyšla na prvý krát a dokonca sme tutu mutu mali iba 2 krat a nič , lebo vtedy môj cestoval do UK a teraz každý mesiac tutu mutu každý 2 deň a nič?.. 😒 Hroznééé!
Ale musíme mylsiť pozitívne ..
Neboj určite sa vám to podarí.. musíme byť trpezlivé.., aj keď je to ťažké 😅
@dasiacik no tak to je pravda ... a aka je to detotaxia?? :D
@alenkapalenka sak ja som bola a som v poriadku
@alenkapalenka cajmi....ved tento mesiac ani neratam ze by sme daco vymysleli....kym dojde menzes to budeeeee zas.

@juranka o kolko ti klesla teplota? Ja som dnes robila zase, neodolala som 🙂 a bol prvych 10 minút negativny, potom sa objavila slabucka druhá /, ale uz do toho nevkladam veľa nadeje... Kedy ti pichali tú vyvolavacku? Robila ti doktorka aj ultrazvuk alebo nie?