Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
@nevestickaaaa do prdele to fakt?kokos to co ma byt ☹
@alenkapalenka no ja uz kazdopadne končím s testami 🙂
@seginiatko ja neviem, ja som z ovulky mimo, neviem kedy je a kedy nie...
@milagrosss20 no, niekto si zo mna spravil prdel ☹ moje telo alebo testy 😀
@nevestickaaaa
@seginiatko ja to len podla teploty viem urcit...aj tie testy ma blbnu...mne prisli vsetky rovnake....a inak aj ja koncim s testami...najskor ked mi budu meskat, co je neviem kedy, kedze mam cykly od 25 do 28 dni...hm
@nevestickaaaa @seginiatko noo mne tak prisiel dr ze mam problem lebo som si robila ovu testy a boli takze niake a dobre ze som ich robila...
@nevestickaaaa ale nie ja som tiez tak mala ze mi meskala 15 dni a vzdy mi vysiel negativny a ja ze co ak nooo a nakoniec mi prisla a tobolo noo kokos placu 😀
@milagrosss20 ti verim...aj ja som uz dnes mala nakrajicku :(
@alenkapalenka ale to je dobre ked placeme vsetko sa uvolnuje v tele...ja aj ked pozeram film,telenvelu alebo ja neviem a je taka hudba a ony placu tak ja placem s nimi 😀 😅
@nevestickaaaa toto co ma byt???nakoniec z toho nic nieje? je mi to luto 😒 najhorsie je to, ze keby ti to tak dlho nemeskalo tak by mozno uz bola aj druha ovulka na obzore a takto je to este velmi daleko....dufajme, ze buduci mesiac bude uspesnejsi.... 🙂
@milagrosss20 lenže ja som mala test pozitívny ☹
@nevestickaaaa to toto co si videla tam ducha?
Zienky je mi to luto, ja tiež čakám na mrchu v stredu, uz treti den sa cítim cudne.boli ma brucho ako na mrchu a občas i picha.
Dúfam ze pride normalne aby sa čím skor zacalo nové snaženie
Tie moje hormóny si aj tak robia co chcú pretože vcera pa prsia uz vôbec neboleli a dne rano ako som vstala znovu som ich mala bolestivé a dosť hormóny kolisu hore dole
Ide ma uz poraziť z toho :$
Ahojte baby mne mrska skoncila tak minuly tyzden takze som si myslela ze ideme snazilkovat sa znovu len ako vidim ani tento mesiac nam to nevide 😒
@dasiacik no uz nech je po ne :D uz aj ja chcem mat po konecne :D
@seginiatko ja som sa to snazila pozorovat na sebe a cosi som si o tom aj precitala a zrejme bolest zacina s ovulaciou a ked je najhorsia vtedy sa uvolni vajicko a bolest pominie, u mna to funguje tak ze bolest zacina tak den pred ovulou a ked to boli najviac neviem niekedy ani vystreta kracat, trva to par hodin a potom prejde
@julka31111 A potom hopsa hejsa! 😀
@zaza26
@alenkapalenka baby akosi mi nejde aktualizovať tabulku. Neviem sa do toho dostať.😠 Pomôže mi niekto?
@ddanuskaa ja nie,som na mobile...a po dnesku nas treba viacero aktualizovat :/
@seginiatko ja to mam presne tak isto, od porodu citim ovulku, a myslim si, ze kym to picha, tak to znamena, ze vajko sa este len pripravuje, a ked uz folikul praskne, vajko sa vyplavi, tak uz to neboli...aspon tak mi to vychadza u mna 😉
@alenkapalenka inak fakt, tento mesiac len jedna tehulka, nejak sa to zaseklo 😒 ale nevadi, to znamena, ze o to viac tehuliek bude nasledujuci mesiac 😅 😀
@nevestickaaaa to ma mrziiiii 😖 ach, vyzeralo to nadejne, je to mozne, ze fakt tento mesiac bol nejaky zacarovany ??!! ALEEE blizia sa vianoceee...a na vianoce co ??? chodi jezisko...a co nam prinesieee ??...ANO babatko 😀 😀 😀 😀

@seginiatko ja podla tohonikdy neviem...mna pocas ovulky aj tri dni picha...tak ked pichne, asi je do dobre este 🙂