icon

Snažilky od septembra 2012

leila13
2. júl 2012

V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉

tadaminka
15. okt 2012

@drnduliak a ja ze staci ked si s muzom zahrame karty 😀

seginiatko
15. okt 2012

@cammille ja 28.10 cca. teda medzi 26-29.10 . nechodi mi od porodu presne, kolise medzi 24 dc a 28 dc

minicko
15. okt 2012

babenky,mna neratajte,ze sa nejak extra dlho snazim alebo,ze sa nezadarilo..prvy pokus vysiel hned v ten mesiac ako sme sa zacali snazit,len to nedopadlo dobre..a teraz skusame druhy pokus,sice este bez nadeje,zeby to vyslo..kedze sme isli na to hned po dvoch tyzdnoch ako sa mi to stalo..a doktor povedal,ze az po prvom cykle mame zacat..ale sral to pes,a mozno aj motyka vystreli 😀 takze ja este mozno pribudnem k tym,pre ktore bude oktober stastnym 🙂 zaver:myslite pozitivne a nevzadavajte,iba si chodte za svojim cielom..hawk! 🙂

tadaminka
15. okt 2012

@lucka1789 to je blbe ked vam rodina kazi vztah, a co by povedali keby ste mali spolu dieta?

tadaminka
15. okt 2012

@seginiatko veru nie je za co, neviem ci ti to pomohlo 🙂 ja som dost dlho bola zmatena ze kedy vlastne ist na vec lebo vsade sa pise a hovori nieco ine

seginiatko
15. okt 2012

@juranka juj tak vy ste na tom este dobre, my sme tak ze normalne nesexovali vtedy skoro rok a pol. ja som aj v nemocke lezala tyzden, potom doma este dalsie 2 mesiace. po porode som bola zle a na pevno zasita, tak mi to dlho trvalo, vlastne az po roku od porodu bolo akoze nieco aj normalne, dovtedy som mala pocit akoby sme to zabudli robit 😀

seginiatko
15. okt 2012

@tadaminka tak ja som sa orientovala pre prvym tehu iba podla hlienu a teraz mavam aj bolesti ale nie kazdy mesiac... a pomohlo, dakujem 🙂

zuzik82
15. okt 2012

Dobrý večer dievčatá,tak poniektore v stredu neocakavame mrchu,tak drzim silno palce...ja sa citim vselijak,takze u mna to je asi očakávané☹....a tým čo to bohuzial nevyslo,nevesajte hlavu...možno to fakt chce byť to malinke po vianocnym stromčekom ako prekvapko😉...dobru nocku a v stredu napíšem,či dosla🙂dovtedy nebudem online

julka31111
15. okt 2012

@dasiacik no tak nato sa tesim najviac. hihiih 🙂 🙂 co este tak poaha k otehotneniu???

julka31111
15. okt 2012

@zuzik82 no ja som ju dostala vcera skor ako som mala takze zo mna nic .. ☹ nevadi hore hlavu pride koniec menzesu novy zaciatok snazenia a ovulky a sup sa nato uz sa tesim no dufam ze konecne by sa uz to mohlo aj podarit .. 🙂 🙂 to je velmi tazke splodit babetko 🙂 🙂 🙂

cammille
15. okt 2012

@seginiatko fuuha, tak to si si teda uzila 😒 no snad sa to druhykrat uz opakovat nebude a naopak, vsetko pojde hladko 😉 ja len pre povzbudenie dievcat, ktore este nerodili, aby neboli po tomto vyplasene, uvediem, ze ja som mala oba super rychle a pohodove a po prvom sme sexikovali po 7 tyzdnoch a po druhom dokonca uz po 4 tyzdnoch, kedze som mala len 1 steh a vobec nic ma nebolelo 😵 idem uz kocky uozit deti 😀 majte sa tu pekne, dobru noc a
@seginiatko ty este nespi !!!! 😀 😀 😀 😵

seginiatko
15. okt 2012

@cammille no ja som mala tiez rychly porod, na ten sa nestazujem, az na to zositie, ale to nejako nevnimam ked pozeram na malu 😉 no teda mm je uz doma, dosiel ze skor o hodku , ale je vraj unaveny ako kon.... 😠 normalne ma tou vetou dorazil a som z neho smutnaaa 🙄 a ty tak neskoro davas deti spat ? jaaaj to nezavidim, moja chodi okolo 19.45 cca 🙂

dasiacik
16. okt 2012

@cammille
Tak v tom prípade to určite dáte na prvý krát 🙂
Držím palčeky! 🙂

dasiacik
16. okt 2012

@julka31111
Ja neviem,Juli 🙂 Keby som vedela,tak už chodím
s bruškom 🙂

zaza26
16. okt 2012

@cammille ja som sa podla toho hlienu a bolesti začala riadiť tiež ale tak 2 mes.,ešte mám zmätok v tom,že ked mám napr.pichlavú bolesť silnejšiu vo vaječníkoch,tak na druhý den (ak bolesť bola večer) som mala pozit.ovu test,to ale ovulka ešte nebola,žejo?ešte by len mala nastať do tých 24 hod. cca,či zle?lebo niekto tu včer apísal,že ak je tá naj.bolesť vo vaječníkoch a potom ustane,tak ovulka prebehla 😕 a hlien vaječný bielok myslíš,že je najplodnejší? ja som ho mala 2x min. cyklus 😕

mahulenka87
16. okt 2012

testík negatívny ☹ žiadne // ani duch... 😢

ursulienka1
16. okt 2012

poradte,
7 tyžden tehotenstva, 🙂
som chora soplim, kaslem, tecie mi z nosa, boli ma hrdlo ☹ co s tym? co mozem a co nie?
vzdy mi pomahal JOX prej do hrdla alebo kloktadlo, raz som si striekla a hned som to aj vyzvracala, a ja blba som si precitala ze v tehotenstve sa nemoze

gabikatn
16. okt 2012

@ursulienka1 pri mojom poslednom tehotenstve som v prvom trimestri tiez prechladla, mala som aj teplotu zvysenu, tak som sa sla do lekarne poradit ci si môzem dat aspon paralen.....samozrejme lieky mi nedoporucili....tak som to iba vylezala a vypotila s babskymi receptami.

ursulienka1
16. okt 2012

@gabikatn a ake babske recepty ti pomohli?
budem vdacna za kazdu radua pomoc,
ostat doma nemozem v praci nema kto zostat som tu sama ☹

zaza26
16. okt 2012

@ursulienka1 ak chceš,tak mi pošli do ip mailik,pošlem ti nejaké receptíky prírodné,včera mi to akurát kamoška poslala,sú tam fajn tipy 🙂

alenkapalenka
16. okt 2012

@mahulenka87 hm..a zajtra mas dostat?...to uz by sa asi aspon nieco ukazalo...to je skoda...

seginiatko
16. okt 2012

@ursulienka1 ahoj, mozes do nosa aj nasivin, je to iba lokalne. ale ja som takto bola 3x pocas tehu a sla som ku obvodnemu, ten mi zakazdym dal bioparox, je to naj liek v tehotenstve, je aj do nosa aj do hrdla a zabral mi za par dni a to som kaslala ako tuberak. je iba na predpis, je to lokalne aerosolove atb. neposobi nikde iba na dychacie cesty. este na hrdlo mozes cmulacie tabletky septisan, kloktat slanu vodu alebo citronovu vodu . taktiez mne velmi pomaha med so skoricou -velka lyzica medu , posypat skoricou a zjest 🙂 tak skore uzdravenie 🙂 a este majorankovy caj je vyborny a rozkrajanie cibule ku posteli. akurat si pozri ci tehule mozu majoranku, ale tusim ze ano 🙂

seginiatko
16. okt 2012

@mahulenka87 tak vitaj v klube a nezufaj 🙂

pa_mi
16. okt 2012

@juranka ja som mala ten istý problém. čas do ovulky prejde rýchlo a potom nekonečné čakanie či áno či nie - aj tak nie a more spotrebovaných testov 😀 a takto to ide aspoň rýchlejšie keď to je ako tak pravidelné. Ja som o tom čítala tu na MK - baby písali že sa to má piť každý deň od prvého dňa cyklu po oviláciu, potom pauza (neviem úplne prečo - asi sa to nemá hneď keď si tehu) do mrchy a potom zase odznova. niektoré baby písali že pijú jeden alebo dva hrnčeky denne - mne sa s tým nechce zabávať, takže ja si ráno v robote navarím rovno pol litra a pomaly to pijem 😅 mne sa to zatiaľ osvedčilo. Mam pocit že mi to napravilo mrchu a posunulo ovu do stredu...už len aby sa zadarilo 😝

pa_mi
16. okt 2012

@zaza26 aj ja som sa tým začala riadiť - len neviem či správne 😅 a tiež sa mi zdalo že mám taký hlien dvakrát v mesiaci....tak neviem je to také čudné a samozrejme že sa nepodarilo a to sme boli na svadobnej ceste, takže náplň "práce" je jasná 😀 . Ale už som si objednala aj ovu testy tak uvidíme 😔

ursulienka1
16. okt 2012

@zaza26 dakujem pekne
ursulienka1@azet.sk

ursulienka1
16. okt 2012

@seginiatko jaj dakujem
vyskusam vsetko
som zvedava co zaberie 🙂

eva3107
16. okt 2012

@mahulenka87 o 6:30 rano negativus a o 10:00 menzes a bolesti brucha... prisla dokonca o den skor 😢 😢 😢

alenkapalenka
16. okt 2012

@eva3107 nejak sa nam nedari :(

nevestickaaaa
16. okt 2012

@milagrosss20 áno, dávala som sem aj fotku toho môjho testu, pozri stranu 106, podľa tam tá čiarka jednoducho je... ale si to asi rozmyslela nakoniec, že tento mesiac veru nie...