icon

Snažilky od septembra 2012

leila13
2. júl 2012

V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉

alenkapalenka
16. okt 2012

@nevestickaaaa aj ja som ju zacala pit..odvcera :D

juranka
16. okt 2012

@nevestickaaaa vazne? taj ja ze kvoli tomu upraveniu 🙄 baby ja som taka nervozna co mi povie sestricka, ze ako dopadllo to hcg. je to sibnute lebo som presvedcena, ze je to negativne ale aj tak som cela rozklepana 😨

julka31111
16. okt 2012

@dasiacik 😀 😀 no tak to ti verim 😀

nevestickaaaa
16. okt 2012

@juranka ja ti verím a vôbec to nemusí byť negatívne, musíš myslieť pozitívne!! 🙂 budem na teba myslieť a posúvať tú ručičku nech už je na 13.00 😀
a tá alchemilka je vraj taký "všeliek" na ženské veci, takže je možné, že ti pomôže aj upraviť cyklus, ale tak vidíš, ja ju pijem a mala som 44 dňový cyklus 😀

alenkapalenka
16. okt 2012

@juranka a test si si kedy naposledy robila?

pa_mi
16. okt 2012

@nevestickaaaa fíha, vidíš a ja som presvedčená že mi to pomohlo 😀 podľa mňa baby toto všetko je veľmi úzko späté aj so psychikou, takže možno to je všetko len v našich hlavičkách a môžme piť čo na svete chceme nie? 😎

juranka
16. okt 2012

@nevestickaaaa a teda si nakoniec vcera u toho dokiho nebola? mna by zaujimalo preco to tak dlho trvalo, take dlhe meskanie....
@alenkapalenka v sobotu a hadaj aky bol 😒

alenkapalenka
16. okt 2012

@juranka za polhodinu mozes volat 🙂

seginiatko
16. okt 2012

@juranka
@dasiacik jeejo a mne tak mrcha zacina...

anka12
16. okt 2012

Alchemilka uvarená, za chvíľu mi potečie aj z uší 😀

anka12
16. okt 2012

ja som tu asi najstaršia 😒 nemám radšej myslieť na prechod???? 😝 😝 😝

nevestickaaaa
16. okt 2012

@juranka nebola som, lebo mrcha mi začala hodinu predtým ako som tam mala ísť, keď som termín rušila, tak sestrička mi povedala, že sa im to stáva často, že to telo to nejako cíti a pred návštevou gyndoša sa mrcha spustí, tak som hovorila, že som sa mala objednať o týždeň skôr a prišla by možno skôr 😀

juranka
16. okt 2012

@cammille
@nevestickaaaa
@alenkapalenka takze baby uz som sa tam dovolala (som skusala, ci to nezdvihne niekto skor) a nic, tehotna nie som 😒 co uz...inak som si ista, ze to je psychika....mozno zajtra zacne menzes chichi 😉 u nas je dnes otrasne pocasie, leje ako z krhly, keby bolo fajn tak by som hned zbehla do lekarne pre tu alchemilku. hrozne ani von sa neda ist s malou 😒

juranka
16. okt 2012

@anka12 prosiiim ta, mas uplne v pohode vek. svagrina mala tiez v takom veku prve dietatko a teraz uz ma dve (5 a 3rocne) 😉

nevestickaaaa
16. okt 2012

@pa_mi je to určite aj v hlavách, ale ja cítim ako sa maternica sťahuje niekedy keď vypijem tú alchemilku, takže nejaký účinok určite má 🙂

nevestickaaaa
16. okt 2012

@juranka pekne nás tie mrchy naťahujú, čo? ako keby nemohli prísť vtedy, keď ich človek čaká!! 😀 ale nič to, nevešaj hlavu, tento mesiac sa podarí, verím tomu!! 🙂

alenkapalenka
16. okt 2012

@anka12
@juranka ja som si cez obed skocila do lekarne po dalsie balenie,aby som aj v praci mohla pit 🙂 lebo mali by sa dve salky denne vypit...a nechcem potom dve naraz podvecer...tak uz ked to vies na 100% mozno ti to uz aj podvedome dojde a vdaka tomu sa spusti 🙂 asi pre viacere zvlastny mesiac

juranka
16. okt 2012

@alenkapalenka normalne tomu verim, ze zajtra to pride 🙂 len ja som si myslela, ze ked mi v piatok pichli tu vyvolavacku ta ze to pride skor, lebo uz na druhy den a den potom sm dostala velke bolesti vajecnikov ako normalne ked zacina mrcha (som si normalne musela dat paralen od bolesti nech to prestane) a uz zase dva dni nic 😒 hadam to teda pride lebo nerada by som tam zase sla ....

minicko
16. okt 2012

bohaaa, to je co za pocko?leje jak z krhly!!! hlava ma boli,nic sa mi nechce..ani len ta chut na snazenie dnes nie je..tak dufam,ze sme to dali tieto predchadzajuce dni 🙂

alenkapalenka
16. okt 2012

@juranka musis vyckat..niekedy to trva aj dlhsie

drnduliak
16. okt 2012

@anka12 to budes mysliet o 15 rokov 😉 moja mamina rodila v 39 a suseda caka teraz a ma 43 😉 urcite to vyjde 😵

gabikatn
16. okt 2012

@anka12 mozem sa spytat kolko mas rokov? myslim ze najstarsia som tu asi ja........... 😎

anka12
16. okt 2012

@juranka Ja už mám veľkého chalana ,bude mať 11 rokov,ale zo zdravotných dôvodov som to stale odkladala a teraz sa bojím ,že bude neskoro 😒

anka12
16. okt 2012

@gabikatn ahoj mám 34 zatiaľ .... v januári 35 a rozumu nikde 😲

cammille
16. okt 2012

@zaza26 najplodnejsi je tahavy elasticky hlien, ja som ho napriklad nikdy nemala uplne priehladny, vzdy je mierne zakaleny, ale je uplne tahavy 😅 teda najprv je tuhy, potom cca 2-3 dni pred ovu je cim dalej tym tahavejsi, ked ho je najviac, vtedy by mala ovu prebehnut, a na druhy den uz nemam zrazu takmer nic...a ano, pozitivny testik ukazuje bliziacu sa ovulku, ale mne napriklad vychadza pozitivny este v den ovu, takze asi to kazda mame tak trocha inak 😉 po par cykloch uz budes zbehlejsia 😉 a tak najlepsie je sexukovat priebezne stale, tak je istota, ze to nepresvihneme 😀 😀

cammille
16. okt 2012

@juranka tak to ma mrzi ze nie si tehulka 😒 , no ale aspon ze je vsetko ostatne v poriadku a nech uz mrchana pride a mozte znova hupsnut na to 😉 😵

cammille
16. okt 2012

@dasiacik moja to je mile od teba, dakujem 🙂 ale to by sa musel stat zazrak, ani nemam odvahu dufat, ze by to hned mohlo vyjst, ja ratam s tym cca polrokom, teraz by ma to fakt velmi prekvapilo 😅
Ale prave som zistila, ze je tehotna jedna kamoska, 9 mesiacov sa snazili, a konecne sa im to podarilo, tak sa tesim 😵

seginiatko
16. okt 2012

@anka12 ze na prechod, pobavila si ma 😀 srandujes ??? vsak ja tolko budem mat o 3 roky 🙂

dasiacik
16. okt 2012

@juranka 😀

cammille
16. okt 2012

@anka12 co je to dnes 34 rokov ? Ja som mala kolegynu, ktora prve porodila v 38 a druhe v 40 a dnes je stastna mamina dvoch dcerok, takze este mas fakt fuuuuuru casu 😉