icon

Snažilky od septembra 2012

leila13
2. júl 2012

V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉

juranka
16. okt 2012

@anka12 ja som si uplne ista, ze mas este uplne normalny vek na babo, urcite 🙂 kolko sa pokusate o babo? alebo len zacinate ?

seginiatko
16. okt 2012

@anka12 nemyslim si ze je neskoro, u nas v rodine mali dve zeny po 35 len prve babo. a vsetko je ok. ty uz jedno mas 😉

dasiacik
16. okt 2012

@julka31111
A ty máš kedy mrch? 🙂

dasiacik
16. okt 2012

@seginiatko
Ale,ani by nemusela začať 😅

juranka
16. okt 2012

@cammille no lenze to som si este nie ista ci je vsetko ok, musim pockat do nedele ci pride alebo nepride ta mrska mrskovata, potom budem uz kludnejsia 😉

cammille
16. okt 2012

@juranka urcite pride, teraz ked mas potvrdene ze nie si tehu, tak uz ju predsa pustis, ci...? 😀 urcite pride 😉

dasiacik
16. okt 2012

@cammille
Kamoške gratulujem a Tebe veéééľmi držím palčeky!!! 😀

dasiacik
16. okt 2012

Kočky,ktoré máte mať zajtra-pozajtra-popozajtra mrchu,ako ste na tom? 🙂

drnduliak
16. okt 2012

@eva3107 @juranka jaaaj, baby mrzi ma, ze vam to nevyslo, nejaky je zakliaty ten oktober 😠 u nas dnes leje od rana, nic sa neda robit, mala mi v noc zle spala, furt pytala mlieko, ktore som jej nemohla dat kvoli tomu vracaniu, rano som uz nevydrzala a dala jej kasu, tak sa zase povracala a bola spokojna 😖 ale uz jej je lepsie 😉 vecer ideme s muzickom tancovat, chodime na spolocenske tance, tesim sa ako male decko na jeziska 😉 😅

drnduliak
16. okt 2012

@cammille ja tomu tiez nedavam nadej tento mesiac, boli sme spolu len raz, kvoli tej chorobe hnusnej a neveim veru ci uz nebolo po ovulacii... ☹

pa_mi
16. okt 2012

@anka12 aj ja sa poctivo nalievam 😉 a ešte som niekde tu čítala niečo o grepovom džúse, ale neviem to už nájsť. Neviete niečo o tom baby? 😕

seginiatko
16. okt 2012

@pa_mi o grepovom dzuse pocujem 1x 😕 🙂

pa_mi
16. okt 2012

@seginiatko fakt tu o tom niekto písal 😀 ak si dobre pamätám tak že sa to pije aby bol dobrý hlien či čo ....ale to bolo dávno, ešte v januári keď som si len myslela že môžem byť snažilka 😠 nakoniec to celé vypálilo tak, že až teraz 😅

juranka
16. okt 2012

@drnduliak teda to je nieco, aj ja by som chcela chodit tancovat ale som take drevo chichi mne by ziadne lekcie tanca nepomohli 😀

pa_mi
16. okt 2012

https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/pomohol-vam-k-otehotneniu-alchemilkovy-caj/

baby kuknite sem - tu je o alchemilke a jedna baba tam píše aj o tom grepovom džúse 😀

drnduliak
16. okt 2012

@juranka ja tiez nie som bohvieky tanecnik, ale mojmu muzovi to ide dobre 😉 a su tam aj vacsie dreva veru 😉 hlavne ze je sranda 😀 dufam, ze aj nejaky ples spachame s muzickom, ked uz tolko trenujeme 😵

gabikatn
16. okt 2012

Tohto som sa obavala, ze tu budem medzi vami taka "stara koza". Takze @anka12 ja som tu najstarsia, uz je to tak..... Decka mam uz zrelych pubertakov, syn ma 15 a dcera 11, moje tretie babatinko nam pred 2 1/2 rokomi zomrelo (teraz by mala 3 1/2 roka), potom sme tehu stale odkladali, prerabali sme dom, potom kvôli praci ale pravy dôvod je strach..... ze by sa to ochorenie zopakovalo :( Tak preto netlacim na pilu, iba sme tomu dali volny priebeh, proste mam strach to silit... Uvidime, asi to vsetko tak ma byt....

cammille
16. okt 2012

@gabikatn je mi luto, co ste si museli prejst a drzim vam palceky, aby sa uz nic podobne nezopakovalo !!! 🙂

gabikatn
16. okt 2012

@cammille dakujem 🙂 Niekedy je to tazke, ale snazim sa mysliet pozitivne a verit ze uz bude len dobre... 🙂 🙂 🙂

dasiacik
16. okt 2012

Dostala som mrchu... :(

alenkapalenka
16. okt 2012

@dasiacik vitaj :(

dasiacik
16. okt 2012

@alenkapalenka
Ahojky 😒

juranka
16. okt 2012

@gabikatn tiez mi je to luto, je to urcite velmi tazke ked niekto pride o dietatko...je jedno ci je v brusku, malicke alebo aj vacsie. ale urcite si silna zena a ked chces tak to tretie este urcite budes mat, drzim palceky 🙂

julka31111
16. okt 2012

@dasiacik ja som mala dostat 17 ale dostala som v nedelu

dasiacik
16. okt 2012

@julka31111
Ja dnes... 😖

cammille
16. okt 2012

@dasiacik joj moja to ma mrzi:-/ to co tento mesiac ma byt dokelu?! Snad uz coskoro pribudne nejaka tehulka a prelomi lady, nech sa to rozbehne🙂

anka12
16. okt 2012

Ani nestiham reagovať ,maľujeme obývačku 😒 ale veľmi ste ma potešili,dúfam,že nebudem potrebovať veľa času 😀

@seginiatko mám jedného chalana a veeeeľmi by som chcela dievčatko.....ale beriem aj chlapca 😀

seginiatko
16. okt 2012

@gabikatn ach musi to byt strasne nieco take prezit. drzim palce nech je ako ma byt , a hlavne dobre 😉

seginiatko
16. okt 2012

@dasiacik to mi je luto ☹ ale nezufaj. ja som mala take iste pocity pred 2 tyzdnami a teraz znova snazilkujeme 😅 ono to pride v presny cas kedy to prist ma 😉

juranka
16. okt 2012

@anka12 presne tak 🙂 ja mam zase babu a chcela by som chlapca ale zoberiem aj druhu babu ale nech to pride skoro 😀