icon

Snažilky od septembra 2012

leila13
2. júl 2012

V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉

tadaminka
16. okt 2012

caute zienky, tak to vyzera ze vylepsim statistiku 🙂 brucho boli furt, mrcha nikde, spravila som si test a jak kukam tak kukam ja neviem ja tam tu druhu ciarku trochu vidim, co myslite?

cammille
16. okt 2012

@tadaminka jeeej krasa!!!🙂 gratulujem!!! Hned mi to zdvihlo naladu!!!😉

tadaminka
16. okt 2012

@cammille dakujem 🙂 vidis tam tu ciarku aj ty? ja tomu nemozem uverit neviem ci si ju len nepredstavujem 😀

barbora87
16. okt 2012

@tadaminka aaaaaaa konecne dobra novinka!!!gratulujem!!!

Jaj babule len tak dalej!!!uz sa to rozbieha!!!

dasiacik
16. okt 2012

@cammille
Október bol na prd mesiac,som zistila 🙂

dasiacik
16. okt 2012

@seginiatko
Veď ja viem 🙂 Len aby to netrvalo dlho 🙂 No,nič,mrcha prejde a hopsa hejsa na starého 😎

juranka
16. okt 2012

@tadaminka gratulujeeej, to je kraaasne, tesim sa ako keby to bolo moje chichi 😉

juranka
16. okt 2012

@tadaminka a na aky den sa ti to tak pekne ukazalo?

seginiatko
16. okt 2012

@tadaminka jeeej krasne ju vidiet 🙂 blahozelam 🙂 kolko dni ti meska mrcha ?

janicka11
16. okt 2012

@tadaminka ahoj,aj ja gratulujem🙂tiež ju tam krásne vdiieť.ô 😀 😀 super.

cammille
16. okt 2012

@tadaminka jasne ze ju vidim, som sice kratkozraka, ale toto je nadherna ciarocka!😀😉 si jasna tehulka, jupii😉

cammille
16. okt 2012

Inak ja uz asi budem mat ovu kazdu chvilu, vajecnik picha, brucho boli,, hlieniku pozehnane, testik pozitivny..a stary spi:-/ vcera vecer sice bolo tutu mutu,ale necakala som ovu tak skoro, mala byt az vo stvrtok, tak som hned potom sla do sprchy a vsetko vytieklo☹ ja krava..este skusim nanho skocit zajtra rano, ale sa bojim ze bude neskoro:-/ no nic, asi uz nic nevydumam..

tadaminka
16. okt 2012

@juranka
@seginiatko
@cammille
@janicka11 dakujem vas vsetkym 🙂 strasne sa tesim 🙂 a aj sa bojim aby bolo vsetko ok a aby to nebol len omyl :-/

tadaminka
16. okt 2012

@juranka
@seginiatko mrcha mala prist len dnes ale uz som mala pocit ze nepride lebo brucho ma boli uz tyzden a hlave take divne veci som si vsimla napr. praskovy cukor mi smrdel ako cement ... 😀

seginiatko
16. okt 2012

@cammille zobud ho teraz 🙂 spermie preziju 🙂

cammille
16. okt 2012

@tadaminka omyl to urcite nie je😉 a s tym strachom ta nepotesim, ale odteraz sa uz budes bat do konca zivota...a cim je dieta starsie, tym je ten strach vacsi..strach o dieta je jedina negativna vec na materstve..ale treba mysliet pozitivne, a nemysliet na zle😉

janicka11
16. okt 2012

@tadaminka neeboj je to tak,,si tehulka:.)

cammille
16. okt 2012

@seginiatko 😀😀 len asi ziadne spermie by sa nekonali, lebo naozaj je chudak uplne rozbity, vstaval rano o 4 a cely den v aute, tak dosiel domov a zalahol..uvidime rano🙂 a vy ako vcera, nakoniec si skocila na starkeho ci ako?😉😀

minicko
16. okt 2012

@tadaminka gratulujeeeeeem 🙂

seginiatko
16. okt 2012

@cammille no neskocila, presla ma chut ked mi povedal ze je unaveny 😠 ale teda dnes sa ma nenapadne pytal ze kedy ma ist do prace ci o 13.00 alebo az o 14.00... ha ha presne som vedela na co mysli, tak som mu povedala, ze mi je to jedno 😝 a teda siel az o 14 . a vysvetlenie - mau davam spat okolo 12.30 a on vtedy odchadza ked ide na 13.00 takze by nic nebolo. tak uvidime ci sa dnes zadarilo 😅

cammille
16. okt 2012

@seginiatko no tak super, tak snad to vyjde!! A tak to vyzera ze budeme testovat spolu😀 teda ovsem ak u nas nieco rano bude, nasilu to nechcem..

seginiatko
16. okt 2012

@cammille aaaaale myslim, ze ho presvedcis 🙂 drzim palce 😉

cammille
16. okt 2012

@seginiatko tak on pokial nespi sa rad necha presvedcit😀 len ci sa mne bude chciet vstavat tak skoro, aby sme to stihli skor nez vstanu deti😀 to je otazka..😀

seginiatko
16. okt 2012

@cammille noo vsak to to, ale tak sa posnaz, ved mas riadny dovod 😅 ked to prepasnes, zase mesiac cakania dalej.. a takto to moze ist kazdy mesiac.... ako ani ja nechcem nic nasilu , ale ked chceme druhe babo, treba aspon kazdy druhy den kym mam ovulku... 😵

julka31111
16. okt 2012

@dasiacik dnes si dostala?? 😖 to mi je luto ale skonci a zase sa budes snazit tak ako ja a aj ostatne 😀 😀

dasiacik
17. okt 2012

@julka31111
S každou novou mrchhou prichádza nová šanca 🙂

tadaminka
17. okt 2012

spravil sa mi herpes ☹ zevraj to moze sposobit aj potrat....nieeeeeeeee

janicka11
17. okt 2012

@tadaminka to si neemyslim.

tadaminka
17. okt 2012

@janicka11 hned som si vyguglila herpes a tehotenstvo a ze v prvom trimestri je to najhorsie a moze to mat rozne negativne vplyvy na plod....to snad nie je mozne ze zrovna dnes sa mi musel spravit :( idem zavolat doktorke ze co s tym

janicka11
17. okt 2012

@tadaminka vidíš otom som este nepocula::(já dúfam že vsetko bude dobre..drzim palce..🙂