Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
@seginiatko ale ja naschval cakam, nech to nieje skor aby to malo co posuvat....ci co je lepsie....uplne uplne naraz?
@alenkapalenka no ja tiez cakam 😀 a snazime sa naraz, dost ho sledujem a ked vidim ze sa k tomu blizi tak "pustim uzdu " 😀 a niekedy sa ho na to aj musim normlane opytat ked neviem 😵
@seginiatko noa...ved aj my sa musime pytat...kolko este? :D
@cammille
@drnduliak
@alenkapalenka baby tak teraz som v pomykove, prave citam, ze ten naj hlien sa tvori 24 hod pred vrcholom ovulacie. tak ja som ho mala vcera vecer, zeby som este dnes skocila na draheho vecer ci ako ? som z toho uz magor 😨
@seginiatko ked skocis, nic tym nestratis 🙂
@pa_mi - tak ich vyskusaj a uvidis, ja som mala krasne silne dve ciarky 11 den cyklu. len to neviem, ci sa mozeme snazit kazdy den pocas plodnych dni, alebo len kazdy druhy.
@tadaminka - ako dlho sa uz snazite_ ja mam akurat cely tyzden neskutocnu bolest prsnikov a strasnu zimnicu, ale testik je este asi skoro robit :(
@dasiacik updatnute🙂
minicko...................................................Neocakava
janicka11.................................................TEHOTNAAAAAAA
tadaminka.................................................TEHOTNAAAAAA.
zuzik82.......................................................17.10.
mahulenka...............................................17.-19.10.
barbora87................................................18.10.
juranka....................................................21.10
milagrosss20..........................................22.10.
lencul..................................................... 22.10.
drnduliak...................................................26.10.
seginiatko..................................................26.-29.10.
voskovka...................................................27.10
cammille...................................................31.10.
nelabela......................................................31.10.
taniskaskorokubikova................................1.11.
katasa............................................................1.-7.11.
katka2309....................................................3.11.
andromeda13...........................................5.11
anka12........................................................5.11.
erinka12345..............................................7.11
pa_mi..........................................................7.11
blondy12.....................................................8.11
alenkapalenka...........................................11.11.
zaza26...................................................... 11.11.
ddanuskaa.................................................12.11
dasiacik......................................................13.11.
nevestickaaaa......................................... 15.11.
eva3107..................................................... 15.11.
@seginiatko ano, malo by to tak byt ako pises, takze sup-sup do prace 😉
@drnduliak juuj tak to snad nebude problem s mm po praci, snad nebude unaveny 😅
@seginiatko aj mne povedala moja mamka, ze stitna zlaza lebo aj moja sestra berie lieky na stitnu tak sa bojim, ze to aj u mna tak bude 😒
ahojte mozem sa dievcata pridat. my sme sa zacali teraz len snazit, teda koncom septembra resp. zac oktobra.
zajtra cakam na vyhodnotenie.
@juranka tak to by si mala cim skor zajst na andokrinologiu, nech ta skontroluju
@tatanka1 ahoj a vitaj medzi nami 🙂
dakujem 🙂
pravedosla necakana:(. tak zas o mesiac
Ahojte, rada sa pridam na vykecy ak mozem? 🙂 Zacali sme sa 1x snazit teraz v Sept. na dovolenke a dnes mame uz treti test pozitivny. Tak "asi" sme v tom 🙂
@seginiatko no len pekne poistite aj dnes vecer😉 ja mam tiez stale hkienik, ale uz trochu menej tahavy, a testik som teraz skusala, a je este pozitivnejsi ako ten vcera, takze podla toho by este len ovu mala byt, dnes som 14dc, tak teda snad este vecer stihame😀
@tatanka1 juj tak to mi je luto ale nevadi apson mzoes ratat od znova 🙂
@emmushka vitaj a teda blahozelam, kludne odfot a hod sem fotku nech zavidime a snazime sa viac 😀
@cammille tak snad to vyjde aj vam aj nam 🙂
@seginiatko moja vy ste jasni, ked ste tak rychlo splodili prve, velmipravdepodobne sa vam to aj teraz podari tak skoro, uvidis😉 zato u nas tehotenstvo je dlhodobejsia makacka..ale v kutiku duse nadej stale je🙂
@seginiatko Odfotim a pridam 🙂 Nas ani len vo sne nenapadlo, ze to vyjde na 1x! My sme do toh isli s tym, ze aaaaale co, mne Dr. povedal - ze u mna to potrva nejaku chvilku otehotniet (nieco s maternicou) a tak sme si povedali vsak sme na dovolenke podme zacat skusat 🙂 Uvidime ci to teda nakoniec dopracujeme az k babetku. Vsade citam, ako je nebezpecny prvy trimester a aka velka je sanca potratit v tomto case... ☹
@emmushka ale neboj, treba najma mysliet pozitivne 🙂
@cammille no uvidime , ale dufam ze ano 🙂 lebo si drahy zvykne na prilis casty keksik a ked sa mi nebude chciet co potom ?? 😀 😀 😀
@cammille hod foto testikou ak ich este mas 😀
@surikatka200 ahoj, prvy pokus bol v July ale tak ozaj vazne som si sledovala ovulu a zistovala kedy ist na to az potom ked to bolo neuspesne 😎 ... mi to vychadza ze na 4ty krat sa podarilo
@juranka mne zrovna vcera dali lieky na stitnu zlazu ☹ som bola na kontrole lebo ako decko som mala problemy a si predstav ze po 20tich rokoch sa mi to teraz zas vratilo...mam ju zvacsenu ale hladina hormonov je ok tak mi dala len slabe lieky ze aby viac nerastla...takze ak je funkcia znizena da s tym nieco robit neboj...ja som vcera mala ozaj divny den, tieto lieky a herpes a pozitivny test vsetko naraz

@voskovka aahpj moja ale ste toho napísali,ani nestíham čítať boli sme konečne vonku smalou..🙂)ako sa inak máš?dlho som ta tu nevidela...Dufam že už aj dostaneš nech sa možte rýchlo zase pokušať,,že?
@tadaminka eeeboj sa nič,myslím že to zlé nebude bude to dobré.