icon

Snažilky od septembra 2012

leila13
2. júl 2012

V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉

cammille
18. okt 2012

@misena01 ahoj vitaj medzi nami, a nech vam to rychlo klapne 😅 s antikou ti velmi neporadim, ale je kopec bab co otehotneli hned mesiac po vysadeni, takze drzim palce ! 😉

blondy12
18. okt 2012

caute babeny pisete ako dracice aspon ze stiham vas citat ked uz nie odpisovat 😀 gratulujem k novym tehulkam ...my snazime teraz asi bude nejaky ten ovulacny cyklus ale ja to nejako nesledujem nervy by som na to nemala... 😝 ...zajtra idem k doktorovi na preventivku aj na cyto tak po tom roku snad bude vsetko ok...

zuzik82
18. okt 2012

@voskovka ahoj,no zatiaľ nie...meškajú mi 2 dni zatiaľ kocka,mám taky ruzovkasty výtok,ak zajtra nedostanem musím k lekarke...lebo ak by som dostala počas víkendu,ma mi nasadiť lieky na ovulaciu🙂..snáď nedojdu vobec,ale cítim sa tak,že kazdu chvíľku.Ženy,ktoré ste mali dostať 17.10 ..maaaaaaaaasaate????🙂)))))

pa_mi
18. okt 2012

@misena01 ahoj,mne povedala doktorka ze hned skusat.vraj prve tri mesiace po vysadeni je najvacsia sanca...co sa ale u mna nepotvrdilo...zatial ;)

zaza26
18. okt 2012

@cammille tak ešte dnes poriešte,pre istotu :D...a hlien máš dnes aký,ked znova poz.ovu test??

ddanuskaa
18. okt 2012

@surikatka200 to čo máš za kamarátku?

seginiatko
18. okt 2012

@cammille no tak aspon vam sa podarilo poriesit, ten moj vcera dosiel nemastny neslany, unaveny vraj .. a ked som ho po prehovarani dlhom konecne presvedcila, ze taka rychlovka , tak mu zaz vonil telefon a bolo po tom.. do pol noci este chudak musel robit 😠 a dnes mam uz cudny hlien, taky nazltly a kuskovity sem tam, takze zrejme je po vajicku ... tak uz len cakat ci sa zadarilo na ten 1 krat ... ach jo..

cammille
18. okt 2012

@zaza26 stale mam taky priesvitny, ovulacny, uz asi 5.den..mi to nedalo a skusila som krcok a tiez vyzera ovulacne, aj podbrusko ma pobolieva..ovu som mala mat podla mojho vypoctu dnes, a asi aj dnes bude, len tie testy si zo mna vystrelili!!😀 buduci mesiac netestujem!!😀

seginiatko
18. okt 2012

@misena01 ahoj, tak ja som brala hak vyse 6r. po vysadeni som pockala skoro 9 mesiacov, ale nie zamerne. zamerne som cakala asi iba 4 cca, nechcela smom byt tehotna nevesta 🙂 ono po vysadeni je aj dost velka moznost dvojiciek , mozu sa hormony na chvilku zblaznit a "posielat" vajak zaradom, ale nemusi to tak byt. alebo moze trvat par cyklov kym sa sa telo vobec nastartuje na ovulku. je to individualne. kazdopadne my sme boli tych 9 mesiacov bez ochrany ale mm chodil aj na tyzdnovky a mne stale ovulka vychadzala na stred tyzdna 😀 tak drzim palce

seginiatko
18. okt 2012

@tadaminka jeeej blahozelam teda este raz 🙂

cammille
18. okt 2012

@seginiatko nic si z toho nerob moja, tazke s tymi chlapmi..ale myslim, ze ste aj tak trafili a vyjde to😉

seginiatko
18. okt 2012

@cammille no dufam, ja som prave citala a tusim aj tu je vyssie spomenute o tej rychlosti spermii. tak u nas sa toto potvrdilo, malu sme splodili tak, ze vtedy som si robila ovu test a bol pozitivny ale slabsia ciarka. posnazili sme sa na druhy den az vecer a hned na dalsi tiez , a robila som ovu test treti den a bol najsilnejsi. teraz ovu testy nemam tak len podla hlienu. no uvidime ci daka sikovnica prezila a ostala tam, ak ano tak asi znova dievcatko by bolo .. a ak sa zadarilo obom tak sa uz teraz tesim ako si budeme pisat spolocne o vsetkom 🙂

drnduliak
18. okt 2012

ja mam dnes 20DC a uz zacinam stresovat, lebo okolo tohto dna sa mi zvykne objavit to spinenie, tak chodim furt kontrolovat, ci je zatim vsetko ok 😅 beriem ten duphaston tak haaaadam to pomaha a nebude ma zase jedovat 😠 ak by som aj nebola tehotna, ale nemala to spinenie, by som si vydychla, ze to zabera... 😝 tak uvidime, ale som ako na ihlach. vcera vecer ma bolelo podbrusko, dnes uz nic, ziadne konkretne pocity...jaaaaj, toto cakanie na Godota je otrasne 😠 😠 😠

drnduliak
18. okt 2012

@zaza26 ja sa tiez niekedy sama sebe divim, ze chcem dve deti ked casto nestiham jedno 😅 hmm, to bude riadny kolotoc 😵

cammille
18. okt 2012

@seginiatko joj to by bola parada keby nam to obom teraz vyslo naraz😉😀 ale nejdem sa na tu myslienku prilis namotavat, lebo potom by som bola velmi sklamana..radsej sa budem drzat pri zemi a cakat mrchatu, predsa len..chcem sa ist v zime este lyzovat😀😀

cammille
18. okt 2012

@drnduliak moja nestresuj, fazulke to neprospieva😉😀

tanickaskorokubikova
18. okt 2012

@cammille Ahoj pozerám že máme rovnaký cyklus :D ktoré dni ste skúšali a kedy si mala naposledy mršku? Ja mam 24-25dnový cyklus a tiež mi ovu vychádzala včera/dnes... 🙂

cammille
18. okt 2012

@tanickaskorokubikova my sme skusali vcera vecer, ovu pravdepodobne dnes..cyklus mavam 27dnovy🙂 posledna bola 4.10...a vy ako, mate poistene? 😉 tak to vyzera, ze budeme uz 3 naraz testovat😀

tanickaskorokubikova
18. okt 2012

@cammille no tak dufam že všetky tri pozitívne :D my kedže som si nebola ista kedy ovulka tak som sa riadila hlienikom takže 16teho večer, dnes ráno a ešte zajtra večer asi poistíme :D

dannii
18. okt 2012

no maminky ja cakam mrchu,som zvedava ci ano,alebo nie.drzte aj mne palceky,nech mame pukackove babatko 😉 😉 😉 😉 😉

seginiatko
18. okt 2012

@tanickaskorokubikova
@cammille tak aj my 16teho na obed 😀 tiez som sa riadila iba hlienom , no viackrat sa nam nepodarilo ☹ tak uvidime ci nejaka ta jedna mala rychle "nozky" 😀 kazdopadne som naozaj zvedava na nase mrchy a testy. ja som mala 2.10 a teraz ocakavam -neocakavam 26-29 , cyklus mam torchu rozhodeny od leta, neviem preco je to od 24 do 28 dc cca . 🙂

cammille
18. okt 2012

@tanickaskorokubikova tak si drzme palce!!😉 len pekne poistite, nech nic nezanedbate😀😀 ja uz sexik teraz nejdem planovat, vcera bol planovany a to mi stacilo😀 takze ak to pride samo, mozno este dnes vecer nieco bude, a ak nie, nevadi, zajtra je piatok a ten to isti😀😀

cammille
18. okt 2012

@dannii tak drzim palce a daj nam vediet!!😉

drnduliak
18. okt 2012

@cammille no ked ziadna fazulienka tam zrejme nie je, lebo velmi nema byt z coho 😅 iba raz sme skusali bo som bola predtym chora.. takze aj ja sa utesujem tym lyzovanim 😉 aj by ma mrzelo, keby mi usla sezona, ale s ryzou v bruchu by som to radsej neriskovala 😅 hoci mam kamosku co lyzovala este v 7. mesiaci!!! 😲

cammille
18. okt 2012

@seginiatko
@zaza26 baby skusila som este teraz jeden ovu testik a uz nic, palica zmizla😀 aj mi odlahlo, uz som sa bala ze bude pozitivny furt😀 akurat rozmyslam ze co budem robit pred ms, ked uz teraz mam testovaciu maniu😀

milagrosss20
18. okt 2012

@cammille dnes by mal byt este silnejsi takze uz tutkajte a mutkajte kazdy den 😀

cammille
18. okt 2012

@drnduliak fuha, tak to kamoska je poriadna frajerka😀 ja by som to tiez neriskovala, takze ak to nevyjde, aspon sa mozme tesit na lyzovacku!!😀

drnduliak
18. okt 2012

@cammille hahaaa, ze my musime mat az 28 dnovy cyklus!!! keby bol len taky 20 dnovy, jak by nam to rychlo ubiehalo 😵

drnduliak
18. okt 2012

@cammille ved ved, musime sa odskodnit...ja uz mam na tento mesiac vytypovanu zimnu bundu ako odskodne ked to nevyjde... 🤐

cammille
18. okt 2012

@milagrosss20 hej rano bol uplne tmavy, a teraz uz nic, ale citim podla vsetkych priznakov, ze ovu bude dnes😉