Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
@cammille Ďakujem za povzbudenie... nie snažíme sa celkovo si tri mesiace a už strácam ako si nádej... 😒 Ale ešte tento vyskúšame a keď nič tak to nechám tak a skočím k dr. či je všetko ok... a potom sa budeme snažiť až budúci rok od júna... chcela by som tentokrát letné bábo.. 🙂
@ddanuskaa no..... radsej o tom pomlcim..... niekedy vas vedia prekvapit ti najblizsi ludia tak, ze ste potom smutni... celkovo ide na mna nejaka depka. neviem, ako moze byt niekto taky bezcitny a ze naj kamaratka
@tadaminka - mas zvysenu ci znizenu stitnu? ja mam napr prolaktin na hranici ze 23 tak neviem, doktor to neriesi, ale na hormonalnom som mala stitnu ok u gyndosa, ale neviem ci nemam ist aj k obvodnej pre istotu. nie ze ja sa snazim jak hlupa a pre ten sprosty prolaktin nebudem moct otehotniet....
@eva3107 a pri prvom ste sa kolko snazili? ja tiez teraz treti mesiac, a to skusame prve, neviem, myslela som, ze to bude hned. a hlavne, kazdy den alebo kazdy druhy den keksovat, to je dost vycerpavajuce, po celom dni v robote a podobne.
@eva3107
@surikatka200 baby klidek, nie kazdemu to vyjde hned😉 nam obe deti vysli na piaty mesiac🙂..
@surikatka200 aj ja bývam nejaká smutnáááá, aj keď navonok sa usmievam, veľmi túžim po bábätku.....nikdy by som neverila ako to môže bolieť ☹
@cammille , ja viem, je to este skoro, dakujem za povzbudenie
@ddanuskaa , dlho sa snazite?mna uz ani nic ine nenaplna, nemam nejako zmysel zivota, uz chcem babatko velmi, nejak to na mna dolahlo. tak mozno uz predsa len to pms mam.... ked uz takto depkujem. a co som pojedla na veceru 😝
@surikatka200 my sme začali len teraz od septembra, skor sa nedalo...mala som zdravotne problemy....ale už niekolko rokov túžim po deťoch.....mám už po 30tke....uplne chápem tvoje pocity
@ddanuskaa , velmi ti to prajem, chapem ta, ja som chcela davnejsie uz, ale nedalo sa kvoli financiam a este aj inym veciam, tak preto dufam, ze uz som si dost vytrpela, a neviem, ci by som to zvladla psychicky sa nejake dva roky snazit. obdivujem vsetky baby, co to zvladaju, klobuk dolu..
@surikatka200 ja mam znizenu funkciu, teda mala som v detstve, teraz boli hladiny ok akurat zlaza ako taka mi za posledne mesiace narastla zrejme aby pokryla znizenie tvorby hormonov, beriem slabe hormony teraz aby nerastla dalej, doki povedala ze ked je hladina hormonov v krvi ok tak sa nic nedeje ale ked uz je znizena treba zacat brat hormony v tabletke, lebo aj keby sa podarilo otehotniet, dieta moze mat poskodeny mozog. Ak mas nejake podozrenie chod si to dat skontrolovat
minicko...................................................Neocakava
janicka11.................................................TEHOTNAAAAAAA
tadaminka.................................................TEHOTNAAAAAA.
zuzik82.......................................................17.10.
mahulenka...............................................17.-19.10.
barbora87................................................18.10.
juranka....................................................21.10
milagrosss20..........................................22.10.
lencul..................................................... 22.10.
drnduliak...................................................26.10.
seginiatko..................................................26.-29.10.
voskovka...................................................27.10
cammille...................................................31.10.
nelabela......................................................31.10.
taniskaskorokubikova................................31.10.
katasa............................................................1.-7.11.
katka2309....................................................3.11.
andromeda13...........................................5.11
anka12........................................................5.11.
erinka12345..............................................7.11
pa_mi..........................................................7.11
blondy12.....................................................8.11
alenkapalenka...........................................11.11.
zaza26...................................................... 11.11.
ddanuskaa.................................................12.11
dasiacik......................................................13.11.
nevestickaaaa......................................... 15.11.
eva3107..................................................... 15.11.
@surikatka200 otehotniet na prvy krat je bohuzial malo pravdepodobne, ja som si tiez myslela ze to tak bude a bola som ohromne sklamana ked to nevyslo. tiez mi vadilo ze to musime robit v urcenom case, ci sa mi chce ci nie, aj muz s tym mal problem. vyslo to na 4ty krat. ja som ale nastastie presne vedela kedy mam ovulaciu lebo mam fakt silne krce...aj na to som prisla len toto leto ze tie krce co mam uz cele roky je ovu a nie traviace tazkosti a zrasty po slepom creve ako som si doteraz myslela 😀
@tadaminka , ved to trafit sa do ovu... tak ale aj nam sa to podari, ja som teraz testik skusala (nevydrzala som, to som typicka ja), mam 23dc, a testik biely samozrejme, akurat neviem preco, ale ja tam tu duchovu ciarku vidim (alebo si to len namyslam), aj ked moj drahy nie 🙄 asi ma treba preplieskat, aby som nad tym nerozmyslala tolko. aj ma napadlo, ze zacnem cvicit napr chodievat kazdy druhy den, ale zas neviem, ci je to dobre, ci sa nemoze nieco stat, keby nahodou. proste najst si nieco nejaky program zamestnat mysel
@surikatka200 cvicit mozes kludne, nie nieco narocne, ale pilates alebo joga su idealne, aj ja som nedavno zacala cvicit🙂 a nic neboj, ono to pride, to cakanie je tazke, ale vysledok stoji za to😉
@zuzik82 ahojky noooo zatial nedosla asi sa ma boji :D ale nie vcera som mala depky lebo som si urobila vcera vecer test a bol negativny tak som cely vecer bola smutna a dnes som ju teda cakala a ona nikde!!!tak neviem...ako aj pri maxikovi som mala dokonca 2dni po vynechani negativny test...neviem no....a co ty???
@ddanuskaa Ahoj baby nebojte niekedy pride ze budeme mat nase krasne vytuzene babatka ja nemam este ani jedno
@cammille a pred dvomi mesiacmi sme o nase baabtko prisli bola som velmi z toho sklamana a smutna ale tak
teraz sme to dali nanahodu ze ked pride babao tak pride tak drzme si palceky navzajom 🙂
Baby date aj mna do vasej carovnej tabulky ?????? ja ma mrsku dosat 8.11.
@lucka1789 si tam🙂
minicko...................................................Neocakava
janicka11.................................................TEHOTNAAAAAAA
tadaminka.................................................TEHOTNAAAAAA.
zuzik82.......................................................17.10.
mahulenka...............................................17.-19.10.
barbora87................................................18.10.
juranka....................................................21.10
milagrosss20..........................................22.10.
lencul..................................................... 22.10.
drnduliak...................................................26.10.
seginiatko..................................................26.-29.10.
voskovka...................................................27.10
cammille...................................................31.10.
nelabela......................................................31.10.
taniskaskorokubikova................................31.10.
katasa............................................................1.-7.11.
katka2309....................................................3.11.
andromeda13...........................................5.11
anka12........................................................5.11.
erinka12345..............................................7.11
pa_mi..........................................................7.11
blondy12.....................................................8.11
lucka1789...................................................8.11.
alenkapalenka...........................................11.11.
zaza26...................................................... 11.11.
ddanuskaa.................................................12.11
dasiacik......................................................13.11.
nevestickaaaa......................................... 15.11.
eva3107..................................................... 15.11.
@drnduliak uz je nas riadne vela 🙂
@surikatka200 podla mna by si nemala tomu tak podliehat, hoci verim, ze to snazenie je niekedy nekonecne...a najst si nejaku zymsluplnu aktivitu je to najlepsie, si myslim...proste spravit si program a nebrat privelmi ohlad ze co ak naaaahodou som tehotna 😉 podla mna najlepsie: zadlzit sa a vziat hypoteku na 30 rokov, nastupit do noveho zamestnania, zacat podnikat ci studovat na VS alebo stavat novy dom???isto budes do mesiaca tehotna 😀 😀 😀 tak to bol fooor, ale podla mna akonahle si aspon na sekundu vo svojom vnutri pripustis, ze tak tento mesiac by sa to nemuselo podarit, je velka sanca ze sa to prave vtedy podari 😉 neboj ty nic, vyjde ti to🙂
@seginiatko aspon mame vzruso, skoro kazdy den niektora (ne)ocakava 😉

@milagrosss20 to takto tazko povedat, neviem aky vytok byva pri zapaloch..ale vseobecne, pokial je biely a nezapacha, tak to moze byt bezny hlien, akurat uz neplodny..ja tiez pocas neplodneho obdobia mavam hustejsi a biely, je ho malicko, ale je🙂.ak mas pochybnosti skoc k dokimu 😉