icon

Snažilky od septembra 2012

leila13
2. júl 2012

V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉

voskovka
20. okt 2012

tak snazilky a uz tehulky krasny vikendik ma byt pekne uzite si to ja idem s mm na chatu a este jeho kolegom a zenou.aspon na 2dni vypadnut bez deti xxixi segra bavi...no skoda ze nemam plodne dni mozno by sme zamiesili hhihihih 🙂

katasa
20. okt 2012

Caute krásky 🙂 dnes výlet do priboviec, večer basket a ďalej... plodné dni zatiaľ nemám ☹

dasiacik
20. okt 2012

Ahojte kočky.Chcem sa spýtať-čisto teoreticky-môžem mať plodné dni cez menzes? 😕 Lebo,ja sa dnes ráno zobudím (menzes mám od utorka) a čuduj sa svete,mala som hlienik.Neťahal sa síce,bol skôr taký vodnatý,ale bol.Tak sme to,samozrejme,hneď aj využili 😀 Mávate to,kočky,aj vy cez menzes?Inak,pekný víkendík všetkým a ľúbte sa aj keď nemáte plodné dni 🙂

zuzik82
20. okt 2012

Nooo pekný dnik snazilky🙂..od zajtra zacinam s clostilom a duphastonom,držte mi palce🙂čítam tu kadejaké príspevky ma tieto tabletky,tak snáď mne to pomoze...ak nie,po 3 mesiacoch ide na "pretras"😀 priateľ🙂..máte nejaké skúsenosti s týmto?

kukujka
20. okt 2012

dnes mensia mini depka dalsia kamoska mi oznamila ze je tehu wwaaa okolo sama tehulky nize by som im nepriala ale dost ma to mrzi ked sa niekto snazi mesiac a sup a je to co by som dala ja za to keby to tak bolo.nevadi zozrala som celu cokoladu a uz je lepsie 😅

cammille
20. okt 2012

@kukujka no to chapem, tiez mam vzdy podobne pocity..na jednej strane sa tesim, na druhej mi vzdy pride otazka, ze preco to tak sikovne nemoze vyjst aj nam🙂 aspon raz😀 ale asi to tak ma byt, aspon si viac uzijeme snazilkovanie 😀😀

cammille
20. okt 2012

@dasiacik no su zeny co maju ovu cez ms, takze mozne je vsetko😉 ved sleduj a ak to tento cyklus neklapne, tak buduci vyskusaj ovu testiky😉

cammille
20. okt 2012

@voskovka jooj tak to sa maate, aj ja by som sla na chatu bez deti😀 po takmer 4 rokoch aspon jeden vecer len my dvaja..🙂 no ale zatial mozem snivat😀😀 uzite si to moja😉

dasiacik
20. okt 2012

@cammille
Ďakujem 🙂 Tento mesiac si na tom naozaj dáme záležať a budeme sa snažiť ľúbiť sa čo najviac a čo najčastejšie 😀
Veď Vianoce sa blížia,treba popracovať na darčekoch 😀

cammille
20. okt 2012

@dasiacik tak tak treba sa tulkat aj "len" z lasky, nielen nacasovat telocvik len na plodne dni😀

katka2309
20. okt 2012

babulky taka amaterska otazka....kedy si mysliet, ze ma zmysel sa testovat? ja som este len 16dc, ale citim sa divne...ale mozno to mam aj z vysadenia ATK... 😖

dasiacik
20. okt 2012

@cammille
No,najradšej by som na to nemyslela vôbec,ale to sa nedá 🙂 Nech si hovorí kto chce čo chce 😠

cammille
20. okt 2012

@katka2309 tak to sme na tom podobne, ja som 17dc🙂 a tiez by som najradsej testovala😀 ale dolezite je, kedy bola ovu, a najskor moze ukazat ducha na 8dpo, takze aspon dovtedy treba vydrzat🙂

cammille
20. okt 2012

@dasiacik ved to, neda sa nemysliet na nieco co chceme..ale dockame sa a o to vacsia bude potom radost😉

dasiacik
20. okt 2012

@cammille
Ty už máš 2 detičky,Tebe je hej 🙂 Aspoň máš istotu,že detičky môžeš mať 🙂 No,my prvosnažilky to máme v tomto ťažšie 😒

fericire
20. okt 2012

baby ja mam uz fakt nejake paranoje a tak som sa upla na to ci to vyslo alebo ja uz neviem.dnes som len 23DC no najradsej by som uz testovala. uz asi od pondelka ma bolia prsia a predvcerom ma zacali palit bradavky.priatel skonstatoval ze sa mi zvacsili prsia a bradavky.zvyknu ma bolievat pred ms ale nie takto a nie tak skoro.a navyse mam taky husty biely vytok ktory ma nijako neobtazuje a tiez som ho nikdy predtym po ovu nemavala.neviem ale ci by sa mi takt skoro prejavili taketo priznaky.... par dni sa mi aj tocieva hlava a mam vzdy vecer zvysenu telesnu teplotu tak na 37-37,2 ze vraj to na zaciatku byva.tak ja vam neviem ... menzes ma prist o tyzden

ddanuskaa
20. okt 2012

@fericire možno si tehotnáááá.... 🙂 🙂 🙂

fericire
20. okt 2012

@ddanuskaa juj,keby si tak mala pravdu.najradsej by som uz testovala 😀 no este musim pockat.patrim k prvosnazilkam,tak by to bol zazrak keby to na prvy sup vyslo 🙂

ddanuskaa
20. okt 2012

😉 @fericire prajem ti to 😉 ...aj ja chceeeeeeeeem....

fericire
20. okt 2012

@ddanuskaa dakujem 🙂 ja ti prajem to iste 🙂 aj ty si este len snazilka? mate tu veeelmi dlhu debatu takze som nezaregistrovala ako si ty na tom 🙂

fericire
20. okt 2012

@fericire kolko sa snazite?

fericire
20. okt 2012

@ddanuskaa sama sebe odpisem 😀 kolko sa snazite?

ddanuskaa
20. okt 2012

@fericire my sa snažíme len teraz od septembra....predtým sa nedalo zo zdrav. problémov.....ale túžbu po dieťatku mám už dlho...už som netrpezlivá čakať 😒

fericire
20. okt 2012

@ddanuskaa o tej trpezlivosti mi ani nehovor..od mojej ovu do ms to je ako vecnost

ddanuskaa
20. okt 2012

Som schopná hodiny pozerať fotky bábätiek na MK. Už mi z toho šibe 😒 Dúfam, že nie som jediná? 😉

dasiacik
20. okt 2012

@fericire
Aj ja mám každý mesiac všetky tehotenské príznaky 🙂 Kde čo zabolí,zapichá,tak všetko zvalujem na tehotenstvo 😀

ddanuskaa
20. okt 2012

@fericire ja mám mať ovu v piatok....a to mi kamoš teraz hovoril, či by nemohol v piatok u nás prespať. Ako mu mám povedať NIE!!!!!! 😒

dasiacik
20. okt 2012

@ddanuskaa
Určite niesi 🙂 Ja už si predstavujem ako romanticky svojmu drahému poviem,že čakáme bábätko a to ešte ani tehotná niesom 😅

fericire
20. okt 2012

nooo tak to je blbe... treba kamosa zatvorit vedla v izbe a sup sup s polovickou na to 🙂

fericire
20. okt 2012

@dasiacik so na tom podobne 😀