Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
Caute krásky 🙂 dnes výlet do priboviec, večer basket a ďalej... plodné dni zatiaľ nemám ☹
Ahojte kočky.Chcem sa spýtať-čisto teoreticky-môžem mať plodné dni cez menzes? 😕 Lebo,ja sa dnes ráno zobudím (menzes mám od utorka) a čuduj sa svete,mala som hlienik.Neťahal sa síce,bol skôr taký vodnatý,ale bol.Tak sme to,samozrejme,hneď aj využili 😀 Mávate to,kočky,aj vy cez menzes?Inak,pekný víkendík všetkým a ľúbte sa aj keď nemáte plodné dni 🙂
Nooo pekný dnik snazilky🙂..od zajtra zacinam s clostilom a duphastonom,držte mi palce🙂čítam tu kadejaké príspevky ma tieto tabletky,tak snáď mne to pomoze...ak nie,po 3 mesiacoch ide na "pretras"😀 priateľ🙂..máte nejaké skúsenosti s týmto?
dnes mensia mini depka dalsia kamoska mi oznamila ze je tehu wwaaa okolo sama tehulky nize by som im nepriala ale dost ma to mrzi ked sa niekto snazi mesiac a sup a je to co by som dala ja za to keby to tak bolo.nevadi zozrala som celu cokoladu a uz je lepsie 😅
babulky taka amaterska otazka....kedy si mysliet, ze ma zmysel sa testovat? ja som este len 16dc, ale citim sa divne...ale mozno to mam aj z vysadenia ATK... 😖
baby ja mam uz fakt nejake paranoje a tak som sa upla na to ci to vyslo alebo ja uz neviem.dnes som len 23DC no najradsej by som uz testovala. uz asi od pondelka ma bolia prsia a predvcerom ma zacali palit bradavky.priatel skonstatoval ze sa mi zvacsili prsia a bradavky.zvyknu ma bolievat pred ms ale nie takto a nie tak skoro.a navyse mam taky husty biely vytok ktory ma nijako neobtazuje a tiez som ho nikdy predtym po ovu nemavala.neviem ale ci by sa mi takt skoro prejavili taketo priznaky.... par dni sa mi aj tocieva hlava a mam vzdy vecer zvysenu telesnu teplotu tak na 37-37,2 ze vraj to na zaciatku byva.tak ja vam neviem ... menzes ma prist o tyzden
Som schopná hodiny pozerať fotky bábätiek na MK. Už mi z toho šibe 😒 Dúfam, že nie som jediná? 😉
nooo tak to je blbe... treba kamosa zatvorit vedla v izbe a sup sup s polovickou na to 🙂

tak snazilky a uz tehulky krasny vikendik ma byt pekne uzite si to ja idem s mm na chatu a este jeho kolegom a zenou.aspon na 2dni vypadnut bez deti xxixi segra bavi...no skoda ze nemam plodne dni mozno by sme zamiesili hhihihih 🙂